Şimdi Ara

ASUS K53TA FUN CLUB -- AMD Fusion APU ve 6650M forumun yeni F/P Canavarı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
5
Favori
21.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 899 tli lik kampanya mı ? o nerede oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesimay

899 tli lik kampanya mı ? o nerede oldu :)

Bildiğim kadarıyla 2 defa kapmanya oldu. Birincisi 3 ay kadar önce media mark'ta olmuştu, diğer ise 1,5 ay kadar önce sanırım electroworld'de olmuştu.
  • ben vatanda % 25 indirimle 1250 ye aldım, bu k53 ta serisinin başka modelleri de mi var yoksa, electro world de bu tür bilgisayar göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesimay

ben vatanda % 25 indirimle 1250 ye aldım, bu k53 ta serisinin başka modelleri de mi var yoksa, electro world de bu tür bilgisayar göremedim.

k53ta serisinde başka modelleri var mı bilmiyorum. HP ve Samsung'da a6 işlemcili 6470m ekran kartlı modeller var bildiğim kadarıyla. Electroworld İstanbul'da yeni bir şube açmıştı sanırım, o yüzden bir kampanya düzenlemişti, diğer şubelere de de sanırım birkaç ürün göndermişlerdi. Sizin aldığınız üründe de a4 3300m işlemci mi var hocam?
  • satürnden aldım ben, baya vardı aldığımda aslında.
  • 899 a

asus k53ta

a4 3300m işlemci
    3gb ram
    6650m ekran kartı
    320gb hdd ile

mediamarkt ta satıldı..

ben darty den
    a4 3300m 2 çekirdek işlemci
    3gb ram
    6650m ekran kartı
    500gb ram

ile 999 a aldım..
    200 tl civarına yurtdışından
    a8 3500m 4 çekirdek işlemci (ekrankartı bu sayade 6740 G2 oldu) ve 2x4gb crucial ram ilavesi yaptım..
    mediamarkt ın 899 a satacagını bilsem beklerdim..

bana 1200 e mal olmuş oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 3 Mart 2012; 10:44:41 >
  • a8 takmak garantiyi bozuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapert

a8 takmak garantiyi bozuyor mu ?

güzel bir şekilde kasayı söküp değiştirirseniz bozulmaz.. garantilik bir iş olursa tekrar a4 3300m ile yollamakta fayda var.. benim k53ta hiç bir seal (mühür) yoktu..
  • şu anda çook daha kötü laptopları bu k53ta dan daha yüksek fiyatlara satıldığını görüyorum ve asus a ve mediamarkt e bi kere daha teşekkür ediyorum. adam gibi ekran kartı takmışlar alete işlemcide yetiyor işte. 158 tl ye de ssd takdım takır takır çalışıyor işte belki ilerde bir a8 işlemci ve ram takviyesi yaparım ondan sonrada 2 sene daha götürür.

aletin kasasında kapağında kasılma kırılma olan varmı, geçen eski bir asus modelinde böyle bir sorun yaşamışlardı.
  • arkadaşlar benim laptopta fn+f9 tuş kombinasyonu çalışmıyor dolayısıyla touch padimi pasif hale getiremiyorum. bunun gibi aynı durumu yaşayan var mı? normal olarak f9 tuşu çalışıyor fakat Fn tuşu ile birlikte çalışmıyor. Ezczanet arkadaşa sormuştum klavyenin altındaki jakı kontrol et dedi ona baktım sorun yok gibi. hotkey driverini indirdim kurdum yine değişen birşey olmadı. başka önerisi olan var mı? servise göndermeye gerek var mı? touch padi istemiyorum yazarken zor oluyor çok elim değiyor istemediğim yerleri falan seçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avionics -- 3 Mart 2012; 21:59:35 >
  • bende çalışıyor f9 normal çalıştığına göre, yazılımsal bir sorun var sizde.
  • ne yapabilirim peki öneriniz var mı?
  • ?
  • iki modeli var hocam benim bildiğim bir tanesi daha ucuz ben vatan bilgisayardan aldım 1250 ye üzerine 42 lira vererek 4 gb ram daha taktırdım.
    özellikleri.
    ASUS K53TA AMD A6-3400M-1.4GHZ-4GB -500GB-15.6"-DVDRW-1024MB HD6720G2-CAM-BT-W7BAS
  • Ram taktırınca garanti bozuluyor mu? 3 GB RAM var sizce arttırmaya gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekadamm

Ram taktırınca garanti bozuluyor mu? 3 GB RAM var sizce arttırmaya gerek var mı?

Ram takınca garanti bozulmaz, tabi takarken anakarta, kasaya falan hasar vermezseniz. :)

Ram artırımı konusunda ise şunu söyleyebilirim; bu, bilgisayarda ne yaptığınıza bağlı aslında ama 3 gb yeterli bence. Kardeşim de kullanıyor bu bilgisayardan, oyun açısından, günlük kullanım açısından sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avionics

arkadaşlar benim laptopta fn+f9 tuş kombinasyonu çalışmıyor dolayısıyla touch padimi pasif hale getiremiyorum. bunun gibi aynı durumu yaşayan var mı? normal olarak f9 tuşu çalışıyor fakat Fn tuşu ile birlikte çalışmıyor. Ezczanet arkadaşa sormuştum klavyenin altındaki jakı kontrol et dedi ona baktım sorun yok gibi. hotkey driverini indirdim kurdum yine değişen birşey olmadı. başka önerisi olan var mı? servise göndermeye gerek var mı? touch padi istemiyorum yazarken zor oluyor çok elim değiyor istemediğim yerleri falan seçiyor

hotkey driverini kaldır yeniden kur benimde basıma gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: Avionics

arkadaşlar benim laptopta fn+f9 tuş kombinasyonu çalışmıyor dolayısıyla touch padimi pasif hale getiremiyorum. bunun gibi aynı durumu yaşayan var mı? normal olarak f9 tuşu çalışıyor fakat Fn tuşu ile birlikte çalışmıyor. Ezczanet arkadaşa sormuştum klavyenin altındaki jakı kontrol et dedi ona baktım sorun yok gibi. hotkey driverini indirdim kurdum yine değişen birşey olmadı. başka önerisi olan var mı? servise göndermeye gerek var mı? touch padi istemiyorum yazarken zor oluyor çok elim değiyor istemediğim yerleri falan seçiyor

hotkey driverini kaldır yeniden kur benimde basıma gelmişti.

kaldırıp yeniden kurdum ama bi işe yaramadı.

• recovery yapmayı dene istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

recovery yapmayı dene istersen

RECOVERY den ziyade sil sistemi güzel win7 ultimate kur.. kendi içinde gelen sistemi çok hantal buldum ben..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.