Şimdi Ara

Asus K53U-SX171D kullanıcı incelemesi. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
34.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Windows 7 Sistem Derecelendirmesi:
     Asus K53U-SX171D kullanıcı incelemesi.

3dMark06 Testi:

Asus K53U-SX171D kullanıcı incelemesi.

win 7 den 3.8 aldığını daha önce belirtmiştik, bu puan artmadıkca diğerleri ( hdd - ram yükselse bile ) genel performans maalesef yetersiz kalacak :(

• 700 TL ye aldım. Netbook dan daha performanslı ofis, internet. 15.6" LED ve 1080p filmlerde sıkıntı yok. Zaten oyun için alınmadı :) +6gb ram mevcut.. Bence yeterlidir. :) e-450 oc yapma şansımız var mı yok bilmiyorum en azından 2.2 ghz seviyesine çekilebilirse işlemci sıkıntısı ortadan kalkar. 3.35 ghz oc edenler var ama hangi şartlarda gerçekleştirmişler bilemiyorum..

Brazostweaker ile oc yapılabilir. şarj düzeni ne derece değişir bilemiyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 5 Ekim 2012; 12:43:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: trockyalı27

quote:

quote:

quote:

@Bukalemun
    Neden problem olsun ki FreeDos kurulu geldi zaten :) Ayrıca yıkarım orayı işletim sistemiymiş falan dinlemem. Zaten FreeDos olarak geldi işletim sistemi yok.. Sadece 6gb lı versiyonunu aldım.

Kurduğunuz windows 7 lisanslı değilse zaten tüm servisler yardımcı olmuyor. hatta bana TEKNİK SERVİSTEN etkinleştirilmemiş win 7 satarter yüklü geldi İADE ettim servise

Servis e ulaşırsanız , inşallah yıkarsınız

Zaten FreeDos olarak geldi. Tekrar geri arıza durumunda hdd ye komple format atar öyle yollarım problem değil :))
    Olmadı Ubuntu kurarım. Ya ben anlamıyorum arkadaş işletim sistemine parasını ödedim mi? Evet ödedim. Onlara mı sorucağım kullanmak için. Kullanma hakkımı saklı tutuyorum arkadaşşş

bencede ürünler zaten orjinali freedos zaten asus öğle üretiyor neyin işletim sistemi garantisini istiycekki öyle bişey yok istediğinizi kurarsınız

Konuyu okumadan cvp yazıyorsunuz ve yorumluyorsunuz hatta idda ediyorsunuz ya! bravo !!!

free dos olan makineye kaçak XP / WİN7 kurup sonrada bir şekilde farkedilirse GARANTİSİZ makine olur ,

kapiş ?

evet işte bende ondan bahsediyorum konuyuda okudum farkındayım ama idda etmiycem bişye kanıtlamama gerek yok yazılımsal konuda ürün hiçbir şekilde garanti kapsamı dışında olmamaktadır ürünü freedos satan zaten asus freedos satıyor orjinal işletim sistemi zorunluluğu diye bişey koymuyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Bukalemun
    Neden problem olsun ki FreeDos kurulu geldi zaten :) Ayrıca yıkarım orayı işletim sistemiymiş falan dinlemem. Zaten FreeDos olarak geldi işletim sistemi yok.. Sadece 6gb lı versiyonunu aldım.

Kurduğunuz windows 7 lisanslı değilse zaten tüm servisler yardımcı olmuyor. hatta bana TEKNİK SERVİSTEN etkinleştirilmemiş win 7 satarter yüklü geldi İADE ettim servise

Zaten FreeDos olarak geldi. Tekrar geri arıza durumunda hdd ye komple format atar öyle yollarım problem değil :))
    Olmadı Ubuntu kurarım. Ya ben anlamıyorum arkadaş işletim sistemine parasını ödedim mi? Evet ödedim. Onlara mı sorucağım kullanmak için. Kullanma hakkımı saklı tutuyorum arkadaşşş

bencede ürünler zaten orjinali freedos zaten asus öğle üretiyor neyin işletim sistemi garantisini istiycekki öyle bişey yok istediğinizi kurarsınız

Konuyu okumadan cvp yazıyorsunuz ve yorumluyorsunuz hatta idda ediyorsunuz ya! bravo !!!

free dos olan makineye kaçak XP / WİN7 kurup sonrada bir şekilde farkedilirse GARANTİSİZ makine olur ,

kapiş ?

evet işte bende ondan bahsediyorum konuyuda okudum farkındayım ama idda etmiycem bişye kanıtlamama gerek yok yazılımsal konuda ürün hiçbir şekilde garanti kapsamı dışında olmamaktadır ürünü freedos satan zaten asus freedos satıyor orjinal işletim sistemi zorunluluğu diye bişey koymuyor

Asus a email atarsanız 2 - 3 gün içinde ( bugün cuma , haftaya salı - çarşamba cvp gelir ) sorabilirsiniz,

yazılım ve işletim sisteminden bile cihazlar GARANTİSİZ kalabiliyor. hatta bunlara bile gerek yok bne sağlam cihazı yolladım ANAKART - PİL değişip geldi arıza devam ediyor ! sonra tekrar servise gitti bu seferde PİL sürekli %5 de doluyor ve cihaz açılmıyordu vs vs vs .

ASUS SERVİS ( laptop için konuşuyorum ) inanılmaz bilgisiz / yetersiz ve sizin ürünü istediği gibi GARANTİ DIŞINDA bırakabilir, düşünün cihazı YÜKSELTME amaçlı aldığınız hdd - ram takılmasına bile GARANTİSİZ kalır diyen mantık dışı bir uygulamaları var.

Ben %100 olur demiyorum , işletim sistemi ve 3 cü parti program yüklerken bilinçli olalım ASUS SERVİS de sorun var diyorum. Cihazı ilk alan partiden birisiyim ( 2011 - aralık - 599 TL ) uzun zaman önce win 7 de 3.8 alıyor dediğim gibi. tekrar bazı şeyleri keşfetmeye gerek yok aslında.

• Zaten Ubuntu kurdum işletim sisteminden yana sıkıntım yoktur. :)

@Bukalemun
    çizgi elektronikte notebook tamiri mevcutmudur?
  • quote:

Zaten Ubuntu kurdum işletim sisteminden yana sıkıntım yoktur. :)

@Bukalemun
    çizgi elektronikte notebook tamiri mevcutmudur?

Tuzla ya yollanıyor :(( Çizgi sanırım ANAKART için bakıyor. Asus olarak şuanda sadece email ile hızlı cvp alınabiliyor.

Ben win 7 + linux mint kurdum - kullandım. MKV 1080P için baya avantaj sağlıyordu , kapanması müthişti ve virüs program kurmaya gerek yok.
  • Linux Mint hangi sürüm? Cinnamon masaüstünde sıkıntı var mı?
  • quote:

Linux Mint hangi sürüm? Cinnamon masaüstünde sıkıntı var mı?

Şuanda hatırlayamadım , DVD sini bulayım PM atarım,

Ancak ATİ hd 4200 - 785GE anakart lı sistem ve Asus laptop da aynı anda kurdum ve hiç bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 5 Ekim 2012; 14:33:28 >
  • quote:

700 TL ye aldım. Netbook dan daha performanslı ofis, internet. 15.6" LED ve 1080p filmlerde sıkıntı yok. Zaten oyun için alınmadı :) +6gb ram mevcut.. Bence yeterlidir. :) e-450 oc yapma şansımız var mı yok bilmiyorum en azından 2.2 ghz seviyesine çekilebilirse işlemci sıkıntısı ortadan kalkar. 3.35 ghz oc edenler var ama hangi şartlarda gerçekleştirmişler bilemiyorum..

OC yapılamıyor, işlemci içinden kilitli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

quote:

700 TL ye aldım. Netbook dan daha performanslı ofis, internet. 15.6" LED ve 1080p filmlerde sıkıntı yok. Zaten oyun için alınmadı :) +6gb ram mevcut.. Bence yeterlidir. :) e-450 oc yapma şansımız var mı yok bilmiyorum en azından 2.2 ghz seviyesine çekilebilirse işlemci sıkıntısı ortadan kalkar. 3.35 ghz oc edenler var ama hangi şartlarda gerçekleştirmişler bilemiyorum..

OC yapılamıyor, işlemci içinden kilitli.

OC olmuyor :)) hiç bir şekilde. Bu konuda var ve sanırım 4 - 5 aydır biliniyor.

• @Bukalemun

Bu Laptopun Anakartına a10-4600m takılabilme ihtimali varmıdır? :)
  • quote:

@Bukalemun

Bu Laptopun Anakartına a10-4600m takılabilme ihtimali varmıdır? :)

3 problem var;

1 : İşlemci soket olarak anakart a gömülü mü?
    2: E serisi soket yapısı ve modüler bir durumu var mı?
    3: Anakartın tümü işlemci + gpu ile COMBO yapıda ise olmayacaktır,

LG NOTEBOOK almış bir arkadaşa ( 1 gb ram var ) 2 gb ddr2 ram aldık makineyi açtık ki RAM anakart a sabit :))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Bukalemun

kapiş ?

Asus a email atarsanız 2 - 3 gün içinde ( bugün cuma , haftaya salı - çarşamba cvp gelir ) sorabilirsiniz,

yazılım ve işletim sisteminden bile cihazlar GARANTİSİZ kalabiliyor. hatta bunlara bile gerek yok bne sağlam cihazı yolladım ANAKART - PİL değişip geldi arıza devam ediyor ! sonra tekrar servise gitti bu seferde PİL sürekli %5 de doluyor ve cihaz açılmıyordu vs vs vs .

ASUS SERVİS ( laptop için konuşuyorum ) inanılmaz bilgisiz / yetersiz ve sizin ürünü istediği gibi GARANTİ DIŞINDA bırakabilir, düşünün cihazı YÜKSELTME amaçlı aldığınız hdd - ram takılmasına bile GARANTİSİZ kalır diyen mantık dışı bir uygulamaları var.

Ben %100 olur demiyorum , işletim sistemi ve 3 cü parti program yüklerken bilinçli olalım ASUS SERVİS de sorun var diyorum. Cihazı ilk alan partiden birisiyim ( 2011 - aralık - 599 TL ) uzun zaman önce win 7 de 3.8 alıyor dediğim gibi. tekrar bazı şeyleri keşfetmeye gerek yok aslında.

Asus izmire çok işim düştü.
    servise internetteki numaralarından rahatlıkla ulaşabiliyorum.
    2 gb ram li modeline +4 gb ekledim.
    telefonda ürünün garantisi devam ettiği için istersem ram i götürüp orada ücretsiz taktırabileceğimi söylediler.
    "yahutta siz takabilirsiniz ram ilavesi garantiden düşürmez, garanti devam eder" şeklinde yardımcı oldular.
    os gelince ne farkeder.
    lisans olmayınca hard sıkıntıyamı düşüyor?
    lisanslı yazılım servisin işi değil.
    servis hard kısma bakar.
    bunu garanti kapsamında bir kaç kez notebook yaptırmış birisi olarak söylüyorum.
    zaten yazılım konusunda birşey demeye hakları yok.
    nihayetinde bana sadece cihaz sattılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 100000

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Bukalemun

kapiş ?

Asus izmire çok işim düştü.
    servise internetteki numaralarından rahatlıkla ulaşabiliyorum.
    2 gb ram li modeline +4 gb ekledim.
    telefonda ürünün garantisi devam ettiği için istersem ram i götürüp orada ücretsiz taktırabileceğimi söylediler.
    "yahutta siz takabilirsiniz ram ilavesi garantiden düşürmez, garanti devam eder" şeklinde yardımcı oldular.
    os gelince ne farkeder.
    lisans olmayınca hard sıkıntıyamı düşüyor?
    lisanslı yazılım servisin işi değil.
    servis hard kısma bakar.
    bunu garanti kapsamında bir kaç kez notebook yaptırmış birisi olarak söylüyorum.
    zaten yazılım konusunda birşey demeye hakları yok.
    nihayetinde bana sadece cihaz sattılar.

ikimizin görüşü % 100 aynı olacak diye bir durum yok,

ANLATTIKLARINIZ BANA GÖRE YANLIŞ / OLMAMASI GEREKEN DURUMLAR,

Benim şimdi size cevap yazma - savunma ve haklı çıkmak gibi bir durumumda olmaz " BİZZAT YAŞADIĞIM ŞEYLER " diyorsunuz

Bende asus servis ile ( LG ile de yaşadıklarım var ) yaşadıklarımı KESİNLİKLE % 99 sorunlu bir servis olduğunu söylüyorum, ancak yinede AÇIKLAMA - EKLEMENİ nin başlığa inşallah olumlu katkısı olur diyorum.

• Bukalemun üstadım.
    kesinlikle birbirimizin tecrübe kökenli fikir ve yaklaşımlarını kötülemek gibi bir şey söz konusu değil.
    sadece nacizane başımızdan geçenleri ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz.
    dediğin gibi inşallah okuyan birilerine faydası olur.
  • Öncelikle hayırlı olsun.

İşlemci hakkında ne düşünüyorsunuz ? İnternette dolaşmak, flash oyun oynamak 1080p film izlemek gibi işleri yapabilir miyiz ?

Kullanıcılar donma kilitlenme vs. yaşadıklarını söylüyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz ? b960 işlemciden ne kadar düşük kalır ? Veya ikisininde performansı aynı mıdır

İntelin HD grafik kartları karşısında 6320 nasıldır ? Sıcaklık değerleri, ufak caplı oyunlar ve 1080p filmler hakkında daha detaylı bilgi istiyoruz.

işlemcinin turbo özelliği var sanırım. 1.65 ghz kendi hızı. Turbolu ne kadara kadar çıkabiliyor ?

sizce e450 nin intel cephesindeki rakibi veya eşdeğeri kimdir ?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 11 Ekim 2012; 17:57:37 >

• ya bir de bu makineyi (win 7 lisanslı olarak) en uygun nereden alabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

Öncelikle hayırlı olsun.

İşlemci hakkında ne düşünüyorsunuz ? İnternette dolaşmak, flash oyun oynamak 1080p film izlemek gibi işleri yapabilir miyiz ?

Kullanıcılar donma kilitlenme vs. yaşadıklarını söylüyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz ? b960 işlemciden ne kadar düşük kalır ? Veya ikisininde performansı aynı mıdır

İntelin HD grafik kartları karşısında 6320 nasıldır ? Sıcaklık değerleri, ufak caplı oyunlar ve 1080p filmler hakkında daha detaylı bilgi istiyoruz.

işlemcinin turbo özelliği var sanırım. 1.65 ghz kendi hızı. Turbolu ne kadara kadar çıkabiliyor ?

sizce e450 nin intel cephesindeki rakibi veya eşdeğeri kimdir ?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler

bende 6gblık modeli var. win7 64 bit kurulu. genel olarak internet kullanımında sıkıntı yok fakat flash oyunlarda hafif kasıntılar oluyor(performans modunda top eleven, diamond dash gibi oyunlarda...) 1080p videolarda gayet iyi sıkıntı yaşamadım. oyun pek denemedim ama örnek vermek gerekirse battlefield play 4 free rahat oynanmıyor..ama fazla özellik istemeyen oyunları oynayabilirsin. ekran kartı intelin hd kartından çok üstün ama islemci olarak ıntel daha üstün. yani ıntelın 1080p film performansını bilmiyorum ama sadece internet, film falan için kullanacaksanız intel işlemcili modelleri tercih edin derim ama aklınızda ufak tefek oyun oynamakta varsa o zaman bu pc işinizi görür.

• işlemci gerektiği zaman hızı düşürebiliyor fakat 1.65 ghzın üstüne çıkamıyor. Bf play4free oynadığımda sıcaklık 65 derece civarındaydı.ama güzel olan tarafı sıcaklık ne olursa olsun kasadan hiç hissedilmiyor kucakta falan çok rahat kullanılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MBUĞRA

ya bir de bu makineyi (win 7 lisanslı olarak) en uygun nereden alabiliriz?

Urunu alin , win7 DVD sini DH Forum dan alin )

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.