Şimdi Ara

Asus K53U-SX171D kullanıcı incelemesi. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
34.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şunu söylemeliyim dün teknomarketlerin birinde e450 6320 2gb olan modelini inceledim. youtube 1080p video acıyım dedim öldürdü beni. yemin ederim performans tam bir rezalet. aynı şekilde toshibanın b970 ile açtım arada ciddi farklar var. e450 işlemciler sadece bilgisayardan e-mail gönderen gazete okuyan insanlar için yeterli. dogru düzgün 1080p videoyu bile internet üzerinden açamadı. ya bende bir sıkıntı var yada bakıtım makinada bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 15 Ekim 2012; 11:29:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

şunu söylemeliyim dün teknomarketlerin birinde e450 6320 2gb olan modelini inceledim. youtube 1080p video acıyım dedim öldürdü beni. yemin ederim performans tam bir rezalet. aynı şekilde toshibanın b970 ile açtım arada ciddi farklar var. e450 işlemciler sadece bilgisayardan e-mail gönderen gazete okuyan insanlar için yeterli. dogru düzgün 1080p videoyu bile internet üzerinden açamadı. ya bende bir sıkıntı var yada bakıtım makinada bilemiyorum

Kesinlikle haklısın

İşlemci cache bellek + ram yetersiz kalıyor. LİNUX kurduğumda 6 - 15 gb lık MKV ( 1080p ) sorun yaşamadım.

AMD E 4XX serisi ATİ driver güncellemesi yapması gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

şunu söylemeliyim dün teknomarketlerin birinde e450 6320 2gb olan modelini inceledim. youtube 1080p video acıyım dedim öldürdü beni. yemin ederim performans tam bir rezalet. aynı şekilde toshibanın b970 ile açtım arada ciddi farklar var. e450 işlemciler sadece bilgisayardan e-mail gönderen gazete okuyan insanlar için yeterli. dogru düzgün 1080p videoyu bile internet üzerinden açamadı. ya bende bir sıkıntı var yada bakıtım makinada bilemiyorum

Kesinlikle haklısın

İşlemci cache bellek + ram yetersiz kalıyor. LİNUX kurduğumda 6 - 15 gb lık MKV ( 1080p ) sorun yaşamadım.

bu kadar basarisiz olacagini tahmin etmemistim. celeron b815 ayarinda bir islemci bu. kimse pentium serisiyle kiyaslamasin ilk defa amd kullanayim dedim ondada lanet ettim islemci dogru duzgun dosya isleyemedikten sonra grafik karti iyi olsa ne isime yarayacak. zaten intel b970 uzerinde intel hd 3000 gayet yeterli. E 450 nin bir tek sarj suresi iyi baska hicbiseyi para etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle haklısın

bu kadar basarisiz olacagini tahmin etmemistim. celeron b815 ayarinda bir islemci bu. kimse pentium serisiyle kiyaslamasin ilk defa amd kullanayim dedim ondada lanet ettim islemci dogru duzgun dosya isleyemedikten sonra grafik karti iyi olsa ne isime yarayacak. zaten intel b970 uzerinde intel hd 3000 gayet yeterli. E 450 nin bir tek sarj suresi iyi baska hicbiseyi para etmez.

Ben kampanya ile alan bir arkadaşımdan sonradan aldım :))

numerik klavye - 15" - hdmı ve ATİ nin HD video da başarısı için almıştım. ancak USB 3.0 bunda yok ve İŞLEMCİ gerçekten MOBİL TELEFON gibi çıktı:((

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle haklısın

O sizin kendi beceriksizliğiniz. 3 tane 1080p filmi aynı anda hiç takılmadan oynatıyor o makina (windowsta). Ne pc den ne yazılımdan anlıyorsunuz birde makinaya bok atıyorsunuz. Aynı fiyattaki intelleri getirin film konusunda kapıştıralım.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle haklısın

O sizin kendi beceriksizliğiniz. 3 tane 1080p filmi aynı anda hiç takılmadan oynatıyor o makina (windowsta). Ne pc den ne yazılımdan anlıyorsunuz birde makinaya bok atıyorsunuz. Aynı fiyattaki intelleri getirin film konusunda kapıştıralım.

birincisi benimle konuşurken düzgün konuşacaksın

seni birdaha uyarmayacam

senin gibi e450 kullanıcılarının internetteki yorumlarını gördükten sonra e450 almaya karar verdim. hayatımca amd kullanmamış birisi olarak. üst kattaki t. gittim. e450 2b ram 6320 li olanndan youtube girdim. bir video açtım. ben beceriksizim ama umarım dogru yapmısımdır teker gibi yerden 1080p yi seçtim ? siz biliyorsunuz sanırım 1080p oluyor o ? yüklenmesini bekledim videoyu oynattım. ciddi sekilde kasmaya başladı zaten görev yöneticisi açıktı cpu kullanımı %99 lara %85 lere fırladı.

dogru yapmışmıyım yazılımcı ve donanımcı kardeş ?

birdaha hitap şeklinde seni uyarmayacam bu ilk ve son. benimle konuşurken terbiyeli olacaksın

• Yarın bayrampaşadaki saturnde 599 tl alınır mı ne dersiniz?
  • işlemci eski
  • 4 GB ram takarak 6gb yaptım ama hız ve rahatlama sağlayamadım.50 tl boşa gitti.ben de linux mint 14 kurdum ek olarak.makina uçuyor çok şükür.tavsiye ederim.4 lük ram satılıktır bu arada(3 gün kullandım)
    mint te 2gb ram yeter di mi ustalar?
  • Merhaba,
    K53U driver cd sini benimle paylaşabilecek birisi var mı?,
  • arkadaşlar ben 64bit sistemi yeniden 32 bit olarak kurdum pc çok güzel çalışıyordu ancak farkettim ki biosu eski bende güncelleme yaptım ama çok pişmanım en son sürüme güncelledim pc çok yavaşladı eski versiyona güncellesem sıkıntı olur mu yada başka bir ayarı var mıdır. Laptop herzaman yanımda olmadığı için de bios güncelleme yapamıyorum çünkü windows direk göçüyor onuda anlamadım ya neyse. anlayacağınız fazla bir vaktim olmuyor iş yerinde olduğu için pc ama biosu nereden güncelledimse artık çekiyorum sırf pc yi belki 4 kere kurdum ama en sonunda biostan olduğuna karar kıldım. en sondan bir önceki bios bu bilgisayar için mükemmel performans veriyor ancak minumum 4 gb ram olması gerekiyor pcde...
  • benim ekran cok sallanıyordu, menteselerin altında kasanın vidaları vardı onları sıktım düzeldi.
    sizdede aynı sorun varsa bence bi bakın.
  • bendede bu laptop aynısından var egerkı sadece nette takılcam aynı anda 1-2 ıslemden baska bısı yapmıcam dersenız ısınızı gorur ama bıraz benım gıbı perfonmans beklıyorsanız kanser olursunuz ben 1 hafta kadar dayanabıldım k55 serısıne gectım ısteyen olursa ılanlarımdada mevcut 450 satıyorum bılgınız olsun
  • Allah aşkına arkadaşlar bu makinenin işlemcisi nasıl overclock ediliyor? Bir sürü program denedim hiç biri işe yaramıyor. Sanırım işlemci yada anakart üzerinde o.c. edilmesini engelleyen kilit gibi bir şey var.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.