Şimdi Ara

Asus K555L pc de oyunlarda yavaşlama [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Asus K555L model pc yi aldım driverları yükledim ve gpu yu güncelledim bf 4 de sistemimin kaldırması gerekirken low da akıcı oyun alıyorum değerlerini yükseltemiyorum bile ve gpu dan mı giriyorum intelin vga danmı anlayamadım grafik işlemci seçme seçeneği yok oyunun simgesine sağ tıklayınca

sistemimi yinede yazim
    i7 işlemci 3.1 ghz
    8gb ram
    gt840 ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaCMaND -- 8 Eylül 2015; 16:16:36 >

• ee bilen yokmu bu durumu millet youtube da bu pc le gta 5 i oynuyor full de
  • ReaCMaND kullanıcısına yanıt
    Oyunu oynamadım ama oyunun forumlarında yazdığı kadarıyla;

- Oyun 32bit olarak çalıştırıldığında ya da 32 bit işletim sistemi üzerinde çalıştırıldığında ayarların yükseltilmesine izin vermiyormuş

Eğer sisteminiz 64 bit ama oyun kaç bitlik modda çalıştığını görmek için, görev yöneticisinden kontrol edebilirsiniz. Eğer yanında 32 bit yazmıyorsa, 64 versiyonu çalıştırıyorsunuzdur. Yazıyorsa, 64 bit olarak (farklı bir exe dosyası olabilir) çalıştırmayı deneyiniz.

- Oyun ayarlarını manual olarak değiştirmek istiyorsanız (her bir ayarı teker teker değiştirmek istiyorsanız), oyun ayarlarını "Custom" olarak ayarlamayı deneyebilirsiniz.

- Origin'de, BF4 ayarlarında oyunu açılır menüsünde BF4'ün 64 bit olarak seçili olduğundan emin olunuz.

İyi oyunlar.
  • ReaCMaND kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınızın güç seçeneklerinden, yüksek performansın seçili olduğundan emin olun.

Masaüstü bilgisayarlarda pek fark edilmese de dizüstü bilgisayarlarda, yüksek performans dışında dengeli veya tasarruf modu gibi bir seçenek seçili ise bilgisayarın performansı bir hayli etkileniyor. Low'da bile olsa oyunların çoğunda takılma donma düzgün çalışmama gibi sorunlar verebiliyor leptop. Onun dışında gpu'yu güncellemişsiniz zaten.

Eğer gpu driver'ı güncelde iken düzgün çalışmıyorsa bir de eski sürücüleri indirip onunla nasıl bir performans verdiğine bakın. Ben bir çok oyunun eski ekran kartı sürücüleri ile daha iyi çalıştığını bizzat gördüm.

Şimdilik kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpayne53

Bilgisayarınızın güç seçeneklerinden, yüksek performansın seçili olduğundan emin olun.

Masaüstü bilgisayarlarda pek fark edilmese de dizüstü bilgisayarlarda, yüksek performans dışında dengeli veya tasarruf modu gibi bir seçenek seçili ise bilgisayarın performansı bir hayli etkileniyor. Low'da bile olsa oyunların çoğunda takılma donma düzgün çalışmama gibi sorunlar verebiliyor leptop. Onun dışında gpu'yu güncellemişsiniz zaten.

Eğer gpu driver'ı güncelde iken düzgün çalışmıyorsa bir de eski sürücüleri indirip onunla nasıl bir performans verdiğine bakın. Ben bir çok oyunun eski ekran kartı sürücüleri ile daha iyi çalıştığını bizzat gördüm.

Şimdilik kolay gelsin.

Arkadaştada aynı pc vardı ona sorunca bana bir önceki driverı usb le verdi ve onu kurunca düzeldi biraz geç gördüm ama sorun senin dediğin gibiymiş sağolasın yinede hocam
    Sorun çözülmüştür sorunu yaşayanlar için bir önceki driver ı denemelerini öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.