Şimdi Ara

Asus K555ln

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/125032906/asus-k555ln-xo367h-notebook

Arkadaşlar merhaba. Bugün linkini attığım bilgisayarı öneriler üzerine aldım. Henüz oyun falan yükleme imkanım olmadı. Size zahmet özelliklerine bakıp oyun performansı hakkında bilgi verebilir misiniz. Ayrı bir soru olarak bilgisayar K555Ln diye geçiyor yalnız kutusunda K555L yazıyor sizce sebebi nedir. Bu ki sorumu cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler

• 2-3 haftaya bnde almayı düşünüyorum acaba gözlemlediğiniz bi sorun varmı. Özellikle harddisk sesi ve fan sesi yada fanın sürekli çalışması gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle K555L yazması normal hep öyle yazıyor seri o çünkü LN, LB, falan olsa değişen bir şey olmayacak. LB cihazlar gelse ülkemize 940m de gelmiş olacak model belirlemek amaçlı kodlar ona takılmanıza gerek yok olağan durum yani. Mobilden göremedim site açılmadı fakat 5. Nesil işlemci var galiba İ5-5200U yanlış hatırlamıyorsam fena bir işlemci değil. Gündelik her işin üstesinden gelir. Oyun da oynatır. Isınma sorunu yok bu cihazların heleki 5. nesil işlemciler daha da serin. HDD ne kadar bilmiyorum fakat genelde Asus bu aralar kullandığı 500GB HDD ler de sıkıntı var daha fazla sesli ve cızırtılı çalıştığını söylüyorlar. Hakları da var bazıları öyle.

• Ayrıca 840m de fena bir kart değil. Güncel oyunları medium açar. Tabi birazda oynadığınız oyunlara bağlı bu bazılarını low da açmak zorunda bırakabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: teo26

2-3 haftaya bnde almayı düşünüyorum acaba gözlemlediğiniz bi sorun varmı. Özellikle harddisk sesi ve fan sesi yada fanın sürekli çalışması gibi.

Hayır hard diskten herhangi bir ses duymadım. Ekran çözünürlüğü biraz düşük ama benim için çok farketmiyor dersen sorun olmaz. Ki benim için farketmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: wp-bykrm

Öncelikle K555L yazması normal hep öyle yazıyor seri o çünkü LN, LB, falan olsa değişen bir şey olmayacak. LB cihazlar gelse ülkemize 940m de gelmiş olacak model belirlemek amaçlı kodlar ona takılmanıza gerek yok olağan durum yani. Mobilden göremedim site açılmadı fakat 5. Nesil işlemci var galiba İ5-5200U yanlış hatırlamıyorsam fena bir işlemci değil. Gündelik her işin üstesinden gelir. Oyun da oynatır. Isınma sorunu yok bu cihazların heleki 5. nesil işlemciler daha da serin. HDD ne kadar bilmiyorum fakat genelde Asus bu aralar kullandığı 500GB HDD ler de sıkıntı var daha fazla sesli ve cızırtılı çalıştığını söylüyorlar. Hakları da var bazıları öyle.

Bendeki cihaz 750 GB HDD. Ses falan gelmiyor harddiskten. Dediğin gibi ısınma olmadı hiç. İşlemci de i5-5200

• Ekran çözünürlüğü düşük derken 1366 x 768 sanırım. Diğer bu fiyatlardaki bilgisarlara göre düşükmü yani.

• İyi o zaman sıkıntı yaşamazsınız güle güle kullanın. Günümüz için gündelik bilgisayar kategorisinde gayet yeterli bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: teo26

Ekran çözünürlüğü düşük derken 1366 x 768 sanırım. Diğer bu fiyatlardaki bilgisarlara göre düşükmü yani.

İnanın hiç bilmiyorum. Alırken ekran kartı, işlemci ve ram e baktım. Benim için önemli değil dediğim gibi. Ama biraz aynı fiyattaki bilgisayarlara bakıp karşılaştırma yaparak bilgi sahibi olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: wp-bykrm

İyi o zaman sıkıntı yaşamazsınız güle güle kullanın. Günümüz için gündelik bilgisayar kategorisinde gayet yeterli bir cihaz.

Teşekkürler sağ olun.

• Pardon beyler ama şu an elimde asus k555ln modeli var PC ye 3 defa format attım ancak her seferinde driver yüklendiğim zaman bilgisayar yavaşladı ve kullanılmaz hale geldi aldığım zaman yanında bir driver diski verilmişti ancak şu an elimde yok kısaca eğer hala CD niz duruyorsa internet ortamına yükleyip bana linkini verebilir misiniz

email:twogun.abd@gmail.com
    ig:twogu.n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwoGu.n -- 13 Temmuz 2017; 13:51:52 >
  • TwoGu.n T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bilgisayardan çıkan sadece şarj aleti duruyo kutusu nerde onu bile bilmiyorum fakat işten dönünce evi bi karıştırayım senin için.

• Bu modeli kullanan arkadaşlar bu kasada hava çıkışı ekranla birlikte oldugu için havayı klavyeden mi alıyor onu öğrenmek istiyorum.Eger hava akışını klavyeden saglamıyorsa klavye koruyucu almak istiyorum 1 tane.Ben bilgisayarı sogutucu ve harici klavye+mause ile kullanıyorumda merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwood0

Bu modeli kullanan arkadaşlar bu kasada hava çıkışı ekranla birlikte oldugu için havayı klavyeden mi alıyor onu öğrenmek istiyorum.Eger hava akışını klavyeden saglamıyorsa klavye koruyucu almak istiyorum 1 tane.Ben bilgisayarı sogutucu ve harici klavye+mause ile kullanıyorumda merak ettim

Kardeşim bilgisayarın altında ızgaralı bir bölüm var tahminen ordan alıyor olabilir ama klavyeden alması da olası. Daha iyi bilen bir bilgisayarcıya danış bence.

• Valla asus ile görüştüğümde kasa ile ekran arasındaki bölgeden hava akışı sağlandığını söyledi.Kasanın fotografını falan attım
  • kasası çok ince, dikkat edin. Menteşeleri kırılgan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.