Şimdi Ara

ASUS K555LN vs HP PAVİLİON 15-P017ST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Notebook konusundaki beklentilerim kasa kalitesi ve ses onun dışında oyun oynamayı sevmem hani ileride oynasam da fps değerlerine takılmam, web sayfaları-office programları gibi günlük kullanımda takılmasın kafi :)

Araştırmalarımdan ve yakından gördüğüm kadarıyla aralarındaki farklar ses(sonicmaster, beats audio) pil(Asus-lityum polimer, Hp-lityum iyon) kasa kalitesi olarak ikiside metal fakat Asus kol dayama bölümünde daha iyi ama ekran çerçevesi ve ekran kalitesi olarak Hp bir adım önde gibi geldi gözüme

Bu iki notebooku kullanan yada bilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum sizce hangisi daha iyidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz9134 -- 23 Aralık 2014; 21:56:42 >

• olayı donanımdan ziyade görsellik olarak sorduğun için söyliyim bahsettiğin Hp model değilde çok benzerini kullandım metal kasaya beyaz klavye tuşları emin ol hiç hoş durumuyordu ve hp kasasına el kol bırakılma olayında bir müddet sonra renk atması yaşamıştım Asus bu konularda daha iyi
  • Bu çok ilginç. Malzeme kalitesi düşündüğüm kadar iyi değil öyleyse.
    Ses için ne söyleyebilirsiniz?
    Mağazada seslerine baktım ama ortam gürültülü olduğu için pek anlamadım açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz9134 -- 23 Aralık 2014; 21:36:25 >
  • ses konusunda asusun kendi tasarladığı sonic master teknolojisi var güzel ses veriyor
  • Asus al dostum hp gerçekten laptop konusunda kötü
  • Beni Asustan uzak tutun tek şey ekran çerçevesi, bilgisayarı aldıktan sonra ekranla ilgili bir problem yaşamak istemem. Sizin yada çevrenizde Asus kullananlardan ekran sorunu yaşayan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguz9134 O kullanıcısına yanıt
    5 yıldır Asus kullanıcısıyım ekran konusunda bir sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Toplam iki notebook aldım ikiside Asus K55JR serisi ne N55 serini kullandım bir sıkıntı yaşamadım ne teknik sorun nede başka bi durumda teknik destek olayları çok iyi. Önerim ASUS. HP artık notebook konusunda iyice kötü oldu. Isınma problemi en büyük derdi olsa gerek.

http://www.teknolojikapinda.com/asus-k555ln-xo079d-notebook
    http://www.teknolojikapinda.com/asus-k555ln-xo116d-notebook

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON GAMİNG 15-AK102NT
    9 yıl önce açıldı
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyeler için Teşekkür Ederim
    Asus notebook bölümünde k555ln ile ilgili konular alanlar kullananlar var oradan sorabilirsiniz.

• Bütün yorumları okudum fakat merak ettiğim konuyla ilgili bi msj göremedim o yüzden yeni konu açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz9134 -- 24 Aralık 2014; 23:26:30 >
  • Lityum İyon(Li-ion) ile Lityum Polimer(Li-po) arasındaki farklar ne tam olarak forumda çok çeşitli bilgiler var fakat hepsi teori gibi kesin ve net bi cvp göremedim henüz
    Farkları yapıları. İon ile polimer pillerin bildiğim kadarıyla hücresel yapıları ile ilgili bir durum ayrıca polimer piller esnek yapıda da yapılabiliyor bu sayede. Fakat polimer piller ion dan kötü değildir bu konuda endişe duymayın.

• Duymak istediğim cevap tamda buydu.. Teşekkürler dostum
    Rica ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.