Şimdi Ara

Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
27.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet memnunum. Daha önce bu konuda yazılanlar gibi sadece caps lock ve num lock tuşlarında led olmaması biraz sıkıntı, birde rakamların olduğu tuş takımında 0 rakamı normalde büyük olması gerekirken diğerleri ile aynı.
    Benim için başka bir sıkıntısı yok. Birde laptop kapandığında sanırım ekran klavyeye temas ediyor. Stoperler yetersiz.
  • evet arkadaşlar dediğim gibi alıcaktım ama vazgeçtim ve TOSHİBA L50B İ5 ALDIM TABİİ BİRAZ PARA EKLEDİM 2300 TL TABİİ ÇOK MENUNUM ASUS U ALACAKALRA BUNU TAVSİYE EDERİM TABİ BİRAZ PARA EKLEMELERİ LAZIM.
  • İ5 bi makina icin o para cok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica asusun bu modelinin kasa kalitesi tartisilmaz. Soguktan elim kasaya yapisiyo valla :D

• image_macker İ kullanıcısına yanıt
    Asus Türkiye için standart klavyesi bu şekilde yani 0 butonu normal büyük olmuyor eski klavyeler gibi. Alan ile ilgili bir durum. Ekranda iz yapıyor mu tuşlar ben inceledim fakat böyle bir duruma çatmadım ondan soruyorum.
  • @ Arkadaşlar,

Bu modeli 4 Gün önce satın aldım...

Aldığım yerde...

Cihaza Kingston HyperX 240 GB 3K SSD taktırıp mevcut 1 TB Hard diski de Optik Sürücünün olduğu bölüme aldırdım...

Çıkan optik sürücüyü harici kutuya taktılar ihtiyaç halinde kullanabileceğim...

Windows 8.1 PRO lisans ile sistemi tamamladım...

Şarj aleti küçük ve hafif...

Pili ve ekranı gayet yeterli...Ses hiç yok...1 TB diskin sesi çalışınca kendini hissettiriyor...

Isınma yok...Kasa hissettiriyor...

Çanta (Kaliteli ve Şık) kendim seçtim sorun etmediler...Asus Mause verdiler...(Logitech M555b) kullanıyorum...

Toplamda 2875 TL ödedim KDV Dahil...
  • Klavye ile ekran arasındaki elyaf bezi hala kullanıyorum. Dolayısı ile şimdiye kadar biz iz görmedim ama eğer ekranı incelersen sadece dikey sütunda tek ve zayıf bir stoper var.
    Başka engelleyici bir şey yok. dolayısı ile klavyenin üzerinde uyuyor ekran :D
  • image_macker İ kullanıcısına yanıt
    Evet onlar biraz inceler bende farkettim ama bu gördüğüm kadarıyla sorun oluşturmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wpbykrm -- 22 Aralık 2014; 18:04:55 >
  • mngb kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın canavar gibi olmus bilgisayar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mngb

@ Arkadaşlar,

Bu modeli 4 Gün önce satın aldım...

Aldığım yerde...

Cihaza Kingston HyperX 240 GB 3K SSD taktırıp mevcut 1 TB Hard diski de Optik Sürücünün olduğu bölüme aldırdım...

Çıkan optik sürücüyü harici kutuya taktılar ihtiyaç halinde kullanabileceğim...

Windows 8.1 PRO lisans ile sistemi tamamladım...

Şarj aleti küçük ve hafif...

Pili ve ekranı gayet yeterli...Ses hiç yok...1 TB diskin sesi çalışınca kendini hissettiriyor...

Isınma yok...Kasa hissettiriyor...

Çanta (Kaliteli ve Şık) kendim seçtim sorun etmediler...Asus Mause verdiler...(Logitech M555b) kullanıyorum...

Toplamda 2875 TL ödedim KDV Dahil...

ben servise sordum kesinlikle garanti dışı kalır dediler cesaret edemedim ssd takmaya

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwood88

güle güle kullanın canavar gibi olmus bilgisayar :)

@ darkwood88,

Teşekkür ederim...
  • @ By_C@BB@R,

Garanti sorun değil...

İşlemi yaptırdığım yer ASUS Kurumsal Bayisi ve Servisi...

Yıllardır alışveriş yaptığım bir yer sorun olmaz...

Bende Esnafım bu işlerin nasıl yapıldığını iyi biliyorum...

Halden anlar ve anlatırız gerektiğinde...
  • Ben bu bilgisayarı golddan 2.300 e alsam win 8.1 li şekilde normal bi fiyat mı olur bir de bu bilgisayarda cod ghost gibi son çıkan oyunları ultrada oynayabilirmiyim. yeni çıkan oyun ne var pek bilmiyom daha önce öyle oyun çalıştırcak makinem olmadı da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raynaud54 -- 24 Aralık 2014; 7:25:36 >
  • raynaud54 R kullanıcısına yanıt
    Ultra da değil ama ama High ayarlarda oynatabilir.

• Bende almayı planlıyorum bimekste mağazalarda daha uygun 2290 ayrıca üzerine 150tl bi para var. Ram durumu beni düşündürdü 2 slot mu var 1 slot mu acaba?
  • Ram 1 slot 8gb. Daha yeni yeni makinelere 8gb ram koymaya basladilar. Ben ramden yana sikinti olacagini sanmiyorum. Seneye bi ssd alirsam canavar gibi olur muhtemelen :)

• @ Arkadaşlar,

Cihazın WIFI si Draft-N olmasına rağmen 72 Mbps üzerine çıkamadım...

İşyerimde ve evimde Draft-N 300 destekli modemim olmasına rağmen...

2010 Yılında aldığım ve halen kullandığım Vaio 144 Mbps ile çalışıyor...

Bunun bilmediğim bir ayarımı var acaba?...
  • Bende dikkat ettim 72Mbps olarak gözüküyor doğru.Evimde 16mbit kullanıyorum 14mbit hız alabiliyorum o yuzden suan bir sorun teskil etmiyor benim acımdan.Asusun sitesinden canlı destek alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwood88

Bende dikkat ettim 72Mbps olarak gözüküyor doğru.Evimde 16mbit kullanıyorum 14mbit hız alabiliyorum o yuzden suan bir sorun teskil etmiyor benim acımdan.Asusun sitesinden canlı destek alabilirsiniz

@ darkwood88 ,

Bilgi için teşekkür ederim...

Yalnız Dış internet bağlantısında sorun yok bende...

Kendi dahili ağımda Linux cihazlarımdan video paylaşımı yaparken cihaz sürünüyor resmen HD içerikte...

5 Yıllık vaio yağ gibi akıyor....

Asus burada çuvallamış...Enerji tasarrufu yapmak adına...
  • video paylaşımı yapmadıgım için bilemicem :) Her marka birşeylerden kısıyor malesef. Bende kamerasını hiç begenmedim. 6300ın kamerası bile daha iyi geldi ama yapıcak bişey yok malesef :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.