Şimdi Ara

Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
27.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bişey daha sorabilir miyim?

Kutunun inde win cd si varmı ?
    Driver demiyorum gerektiğinde formatlıyabileceğimiz cd ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • free dos işletim sistemi ile aldım ben.Ama windows cd si verilmez. Windows ile satın aldıysanız size windwos serial numarası vermek zorundadırlar.Genelde bilgisayarın alt kısmına yapıstırılır.Dikkat edin serialinizi almayı unutmayın.Sonra basınız agrır
  • Evet serialin alt kapakta olduğunı biliyorum .
    Ama eskiden cd de veriliyodu diye sordum .
    Gerçi artık formata cd ye gerek kalmadan recovery ile bilgisayarı sıfırlıyosun (k555de yapabiliyoruz mu bilmiyorum?) ama yine de cd yi merak etmiştim. :)
    Teşekkürler.

• @ Arkadaşlar,

Cihaz hakkında bazı olumsuz görüşlerim oldu…
    WIFI benim için dahili ağımda video paylaşımı yaptığım için önemliydi…
    Kamera hiç dert değil çok nadiren kullanırım…

Bu tür cihazlarda oyun oynamam kendi adıma zevk alamam bu kadar küçük ekranda…
    Bu cihaz donanımsal olarak oyunları rahat oynatabilir…

Kasa sağlam hissi ve güven veriyor…
    Tuşlar önceleri ekrana yapışacak gibi duruyor olsa da kasa köşelerinden hafif içe doğru alçalıyor ekran çerçevesi tuşların hemen kenarına iniyor sıkıntı yok…

Havalandırma menteşe siyah ekran bağlantısı boyunca var…
    Ses çok yetersiz ve konumlandırma iyi değil…

Firmalar hala klasik Hard diskten vazgeçemedi canım ülkemde…
    Asus işlemci ve donanımda enerji tasarrufunu bu cihazda iyi dengelemiş…

Ticari lisanlarımı da sisteme dahil ettim…
    7 GB boyutunda MSQL yedeğimi acayip hızlı bir şekilde veri tabanında güncelledi…
    Hızlı bir şekilde yedeğimi de aldım…İşlemci hızlı ve sessiz ısınma zaten hiç yok…
    SSD Diskin faydasını burada hissettim…

Free Dos almıştım Windows 8.1 Pro lisansı satın aldım…
    Genel anlamda fena cihaz değil , Multimedia amaçlı alınacaksa uzak durulmalı

[simage]
     Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme)
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

• arkadaşlar k555 ln 0078h modeli i5 8gb aldım. Vatandan. Bu bilgisayarda kapakta hafif bir elektrik var. Gittim vatanda metal kasaların nerdeyse hepsinde var. Bu normal mi. Hafiften gıdıklıyor. donanıma zarar verirmi diye sordum. Yok dedi satıcı. Yorumlarınızı merak ediyorum.
  • arkadaşlar ben bu makinede batarya yerini göremedim ya neresinde acaba
  • bluee1907 kullanıcısına yanıt
    Kasanın içinde. Bu cihazların pili dahili çıkaramazsınız dışarıdan müdahale edilebilecek bir kısım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremsami

Kasanın içinde. Bu cihazların pili dahili çıkaramazsınız dışarıdan müdahale edilebilecek bir kısım yok.

ustam peki sürekli batarya takılı kullanmak pili öldürmez mi
  • bluee1907 kullanıcısına yanıt
    Eğer sürekli fişde çalıştırıyorsanız ve hep dolu ise hayır. Benim açımdan mesela bir sorun teşkil eden yanı yok dahili pilin. Pil konusundan korkmayın. Polimer pil kullanıyor gayet yeteri performansı verir. Normal bir pil ömrü kadarda gider. Artık piller 10 sene öncenin pilleri değil ki sıkıntı olsun. He şunuda diyeyim olurda sıkıntı yaşanırsa servisde değişim yapıyorlar pili.
  • 3 gün önce bende vatanbilgisayardan aldım ama bir sorunum var..yeni bir konu açmıştım.burayı görmedim..fikri olan varsa yardımcı olabilir mihttp://forum.donanimhaber.com/m_101035299/tm.htm
  • Beyler bilgisayarı pazar akşamı Vatan'dan almış bulunuyorum. Eski ve bilinçsizken aldığım Casper'dan sonra ne kadar rahatladım bilemezsiniz Sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz
  • Arkadaşlar şuan farkettim laptoa dokununca elektrik çekiyor. Sizce bi sıkıntı olurmu ? Bide cihazı nasil kullanmalıyım pil çıkmıyor malum

• Kasa metal oldugu için statik elektrik oluyor.Ben pek anlamam ama ileride bir sorun yaratmaz gibi duruyor.Test asamalarında denemişlerdir diye ümit ediyorum :)
  • Bende Asusun farklı bir modelini aldım 1 ay kadar önce , tesadüfen bu konuyu açtım yorumlarınızı okudum ,

Statik elektrikten bahsetmiş bazı arkadaşlar , sorun olmayacağı bir kanıdır ve yanlıştır , mutlaka olumsuz etkisi olacaktır.

Konu hakkında lütfen internette arama yapınız bu statik elektrik (diğer olumsuzlara değinme gereği bile duymuyorum) bir süre sonra metalde mıknatıslanma etkisi bile yapacaktır ,böylelikle hdd veri kaybına , anakartta diotların yanması gibi sonuçlara kapı aralıyacaktır ve bu zamana bağlı değil ya yarın ya 10 gün sonra ya da 1 sene sonra muhakkak başa gelecektir . Eski bilgisayarımda anakartı temizlerken sırf statik elektrik olmasın diye elleri topraklardık varın gerisini siz düşünün .

Konunun takibini bırakmayınız , bunun haricinde gerçekten güzel bir cihaza sahipsiniz iyi günlerde kullanınız.
  • Statik elektrik sadece ekran panelinin arkasındaki metal yerde oluyo.Kasa çevresinde kesinlikle öyle bir durum yok.Ben hdd yada anakarta bu şekilde zarar verebileceğini düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwood88

Statik elektrik sadece ekran panelinin arkasındaki metal yerde oluyo.Kasa çevresinde kesinlikle öyle bir durum yok.Ben hdd yada anakarta bu şekilde zarar verebileceğini düşünmüyorum

mousepadin yanlarında da yapıyo. Geçen kardeşim oynuyodu pc ile kardeşime elimi sürdüm elim elektrilendi bence çok önemli bi sorun
  • bowered B kullanıcısına yanıt
    Bu kadar etki ediyorsa evet cidden bu bir sorun galiba pc alma işini biraz daha ertelemem gerekecek. Sırf bu yüzden bile vazgeçebilirim bu cihazdan.
  • arkadaşlar bide masaüstündeyken ekran yenilenir gibi oluyo neden acaba ? bi sorum daha cihazı kullanırken malum pil çıkmıyor. şarj ederken kullanıyorum çıkarıp kullanıyorum azaldığında tekrar takıyorum sizce doğrumu ?
  • Yalnız şöyle bir durum da var metal alaşım veya tamamen metal kasalarda bu duruma rastlanıyor genelde.
  • arkadaşlar bide oyunlarda nvdiaya geçmeyen oyunlar olursa nvdia control paneli tıklayıp oyunu seçip nvdiaya tıklayın uygula diyin. + 2 .resimdeki gibi bildirimi açın ve oyuna girin. oyunu aşağı alın ve sağ alttan gizli simgelerden nvdia gpu etkinliğine bakın zaten oyun ismi orda çıkıyorsa bilinki ekran kartı kullanılıyo
     Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme) Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.