Şimdi Ara

Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
27.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sürekli takılı neden kullanmıyorsunuz ? Bunun bir zararı olmaz. sürekli tak çıkar yapmayın kullanmanız gerektiğinde zaten fişden çıkarıp pilden kullanırsınız. Pil için haftada 2-3 kere pilden kullansanız yeterli olur diye düşünüyorum pil için. yoksa sürekli tak çıkar uğraşmayın.
  • Vatandaki eleman sürekli sarjda kullanma filan dedi gerçi pek güvenmiyom onlara ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu pcyi almayı düşünüyorum ses kalitesinin çok iyi olmadığı söylenmiş ekstra hoparlöre gerek var mı? bir de freedos alınca lisanssız bir windows 8 mi indirmemiz gerekiyor
  • oshezzz O kullanıcısına yanıt
    Ses konusu tamamen size kalmış o konuda pek bilgim yok fakat freedos alınca ister lisanslı satın alıp kurun ister lisanssız bu da size kalmış. Garantiyi etkileyen bir durum yok bu konuda.

MSDN nin verdiği orijinal sürümler oluyor sitelerde isterseniz onları indirip sadece lisans da satın alabilirsiniz.
  • Öyle dedilerse bir şey diyemem de açıkçası bende güvenmiyorum.
  • arkadaşlar asusa vatandan aldığım leptopu statik elektrik sorunuyla salı günü verdim. Normal dediler. Bende o zaman servis kağıdına normal zarar vermez deyip verin dedim. Teste aldılar haber bekliyorum. Ben adaptör kaynaklı olduğunu iddia ediyorum. Sonucu paylaşırım. Sizde düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
    Ayrıca vatanda tüm metal kasalarda var diyebilirim. 3000 tl üstünde olan modellerde yoktu sadece. Başka firmadan alıp bu sorun ile karşı karşıya olan var mı? Merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbirdal

arkadaşlar asusa vatandan aldığım leptopu statik elektrik sorunuyla salı günü verdim. Normal dediler. Bende o zaman servis kağıdına normal zarar vermez deyip verin dedim. Teste aldılar haber bekliyorum. Ben adaptör kaynaklı olduğunu iddia ediyorum. Sonucu paylaşırım. Sizde düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
    Ayrıca vatanda tüm metal kasalarda var diyebilirim. 3000 tl üstünde olan modellerde yoktu sadece. Başka firmadan alıp bu sorun ile karşı karşıya olan var mı? Merak ediyorum.

@ sbirdal,

Geçmiş olsun...Süreç inşallah istediğiniz şekilde sonuçlanır...

Cihazı aldıktan sonraki 2. gün Kingston 32 GB Küçük metal usb belleği sol kısımdaki 3.0 portlarından birisine taktım...

Cihaz birden çok hızlı bir şekilde kapandı...

Açmak mümkün olmadı...

Adaptörü taktım hiç bir tepki vermedi...

Bekledim biraz kendine gelir diye ama nafile...Pil de cihazın içinde gömülü olduğu için kullanıcının yapabileceği bir şey yok...

Aldığım yere götürdüm...Cerrahi müdahale yaptıkları için yardımcı oldular...Servis cihazı çalışır vaziyette teslim etti...

Cihazda statik elektik için ana kart koruması varmış...

Cihazı üretenler bu tür testleri yapmıştır...

Sonrasında bir problem oluşmadı...

Sorunu yaşadığımda adaptör takılı değildi...

Pil kullandıkça kendine geliyor...Tamamen % 10 seviyesine geldiğinde adaptörü takıyorum...

Cihaz kapalı iken pil stabil bir şekilde gücünü muhafaza ediyor...

Havaların soğuduğu bu günlerde cihazı çok soğuk ortamlarda uzun süre bırakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mngb -- 5 Ocak 2015; 13:05:14 >

• sbirdal kullanıcısına yanıt
    Bence adaptörde topraklama yok diye öyle yapıyor. Keşke orta kısma topraklama koysalarmış. Bende servise goturecektim ama aynı şeyleri söylerler diye vazgeçtim. Yapcak bişey yok cihaz şarjdayken metal yerlerine fazla dokunmayacaz bide ayda bi toprağa bascaz

• Bu sorun üzerine bende tanıdık bir bilgisayarcıya danıştım açıkçası zarar verir bir yönü yok dedi. Aslında kronik bir sorun gibi dursa da kronik bir sorunda değil. Yani nedenini de tam olarak bilen yok asus u arayamadım saati geçmişti. Açıkçası ilginç bir durum.

• Beyler elektrik sorunu herkeste mi var? Ortalama 1,5 haftadır kullanıyorum. Öyle az değil günlük en az 2 saat açıp kullanıyorum ama elektrik konusunu ilk defa burada duydum. Sorunu olanların aldığı yere yere götürüp değişim istemelerini öneriyorum.
  • @ Arkadaşlar,

Cihazda genel bir sorun yok...Kendi adıma benim yaşadığım sorun kullandığım USB bellekten kaynaklandı...

Günde en az 5 saat açık kullanıyorum....

6 adet farklı 2.0 ve 3.0 usb bellekleri çatır çatır kullanıyorum....

Cihaz çok stabil çalışıyor...Pilde yeterli performans göstermeye başladı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus da böyle dedi cihazlarda sorun yok kasaya dokunulduğunda elektrik çarpması hissi varsa donanımsal sorun vardır servise gelmeli bakmalıyız dedi ayrıca @mngb de belirtmişti yaşadığı sorunu bu sadece anakart üzernde statik elektrik oluşur dedi Asus Türkiye ve oluştuğu zamanda kendini koruyor ve ekran kararıyor. Statik elektrik boşaltılmadıkça da açılmıyormuş.

Birde aklıma şu takıldı ben yine alamıyorum erteleniyor habire aklımda şu var intel core i7 lerin 5. nesil U işlemcileri çıktı acaba asus ne zaman bu işlemcileri kullanana laptop çıkarır mesela İ7-5600U ile çalışan bir bilgisayar çıkarsa bana daha alınası geliyor 14 nm ile üretilmişler ayrıca ve genel olarak 4. nesile göre hepsi 2.0 ghz ve üstü ile başlıyor.

Siz ne önerirsiniz?
  • Arkadaşlar asus bilgisayarımı bu gün istemeyerek iade ettim. Elektrik kaçağından değişim onaylandı. Ben iade ettim. Belki o seride problem vardı ama ben risk alamadım.

Ayrıca kartal real teknosada tümmarka farkı olmaksızın metal kasalarda bu elektrik var idi.
  • Arkadaşlar bende yarın atka kapağa film cektircem artık sıkıntı yapmaz inşallah :) bu arada vatandan 1700 e almıştım şuan 2200 olmuş sizcede anormal değilmi

• Acaba ilk serilerde sorun vs mi vardy arkada?lar olabilirmi ?

• bowered B kullanıcısına yanıt
    Evet çok ilginç 1700e düşse alıcam ben ama düşmüyo
    Siz kullanan biri olarak önerir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan0636 -- 8 Ocak 2015; 12:18:41 >
  • Elektrik sorunu bilmiyorum belki de dediğiniz gibi yeni seride olan bir sorun. Ben de 1700 TL iken almıştım ve oldukça memnunum.

@Cihan0636
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan0636

Evet çok ilginç 1700e düşse alıcam ben ama düşmüyo
    Siz kullanan biri olarak önerir misiniz ?

Kesinlikle öneririm. Performans ve batarya optimizasyonu mükemmel

Iyiki x550 almamışım o hâlâ aynı fiyat. Bu arada hepsiburada ve gold da 1700 tl hâlâ ama ram 6 gb ve hard 750 gb

• Teşekkür ederim .

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.