Şimdi Ara

Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
27.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet biliyorum yinede saolun
    Ama baktım düşmeyecek alırım hepsiburadadan .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu ürünü çok inceledim f/p olarak güzel duruyo yalnız şu elektrik olayı kafamı karıştırdı acaba lenovo z510 modelinimi alsam diye düşünüyorum
  • Arkadaşlar tekrar yazayım bütün k555ln cihazlarda elektrik çarpmıyor. Kasaya dokunulduğunda bu hissediliyorsa donanımsal bir sıkıntı var demektir. Bu bizzat Asus Türkiye tarafından iletilen cevap. Durum bu şekilde. He olaki aldınız kimse size olur ya da olamaz diyemez. Fakat bunu etkileyen büyük oranda elektrik hattı gibi duruyor.

• Selamlar. Bende bilgisayarı 2. Gün oldu alalı hepsiburadadan aldım. Elektrik sorunu yok ama başka sorunlar var.
    Bilgisayar sürekli kasıyor oyun yuklerken kastı dondu.oyuna girdim dondu. Yanıt vermiyor sürekli.reset attım açtım normal kullanımda bile kasıp donuyor reset atmak zorunda kalıyorum. Bilgisayar açılıyor utorrenti açıyorum donuyor :) Görev yöneticisinden baktım disk kullanım %90-100 arasında gidip geliyor. Bazen cpu da yüksek seviyelere çıkıyor. Sebebi ise svchost ve tiworker.exe imiş biraz araştırdım ne yaptıysam nafile, yarın iade edeceğim.kolay iade demişler alsınlar başlarına çalsınlar ne diyim.
    Kusura bakmayın uzun oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _joseph_ kullanıcısına yanıt
    Donma sorununun HDD'den kaynaklandığını düşünüyorum. Taşınırken hasar almış olabilir. HDTune ile Error Scan yapın ve Heatlh sekmesinin görüntüsünü burada paylaşın.

KIS gibi bir program yüklemenizi de tavsiye ederim. CPU'nun ve HDD'nin yüksek kullanımlara ulaşması donanım kullanan zararlı programların işdir.

Bende de nedense ilk aldığımda disk kullanımı sürekli %100'deydi. Sonra HDTune ile tarattım ama sonuç çıkmadı. Asus programlarını kaldırdım sonradan düzeldi şu an sorun yok. Hazır bilgisayarların en sevmediğim yanı yanında gelen boş beleş programlar... Mümkünse sıfırdan bir Windows 8.1.1 kurmanız'ı öneririm.
  • _joseph_ kullanıcısına yanıt
    Oyun oynayacağın zaman aşağıda pil simgesine tıkla ordan yüksek performansı seçip oyuna gir. Vede bi önceki sayfalarda nvdia kartını etkinleştirilmeyi anlattım dene belki intel hd grafikleri kullanıyodur ondan dolayı kasma yapabilir. Şuana kadar pes 15 , nfs most wanted 2 oynadım fullde bi sıkıntı çıkarmadı. Ama euro truck simulatorde yolda giderken bazen kastığını farkettim sanırım haritayı yüklerken harddisk kasıyor. Onun dışında bi sıkıntı yoktu

• Arkadaşlar yeni yıldan önce hepsi burada daki kampanyadan alan varmı bu bilgisayarı?

• image_macker İ kullanıcısına yanıt
    Bende alabilirim bu aralar hepsiburadadan ama vatanda 8gb 1tb 1700 dü tekrar düşmesini bekliyorum Napıyım bilemedim

Siz kullanıyosunuz 6gb 750 bi problem çıkarıyomu hdd problem değil ram de şimdilik yeterli ama yinede karar veremiyorum
    6 gb hakkındaki fikriniz nedir ?

• benim kullandığım 8 gb 1 tb.. 6 gb hakkında bir fikrim yok. İki adet slot varsa sonradan kendin alıp takabilirsin. Problem teşkil etmez bence. Harddisk zaten dediğin gibi problem değil.
  • Asus k53 sv modelini kullaniyordum arizalandgi icin suan yeni bir bilgisayar almam lazim bi onceki asusum kilitlndi kndi kndine ve ana karttaki chipsetten supheleniyorlar acikcasi 3 yilda asus gbi bir markanin boyle bi sorun cikarmasindan dolayi yeni alacim pc konusunda asusa karsi tereddutlerim olustu ama metal kasa kullnilmasindan dolayida asus almk istyorum kafamda lenovo da var kararsiz kaldim asusun bu modelimi yoksa ona esdeger ozelliklerde lenovo mu birde bu pc yi alanlar samimi olarak malinin arti ve eksilerini nikimide etiketliyerek yazabilirse cok mutlu olurum cevap veren arkadaslaracok tesekkurler

• Arkaşlar hepsiburadaki üründe 6gb ram var 8gb ye kadar destekliyo.

Acaba diziliş 4+2 mi yani iki ram slotu mu var?
    Şunu için soruyorum eğer bu ürünü alırsam ilerde 4gb ram alıp 8gb a yapabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan0636 -- 11 Ocak 2015; 21:45:00 >
  • Cihan0636 C kullanıcısına yanıt
    Hayır cihaz tek slotlu. Yani 6 gb söküp 8 takman gerekli.

• arkadaşlar ben sesten hiç memnun değilim bu sonic master olayı var sanırım ama sağ alttaki panelde görünmüyor bulamadımda sesi nasıl kaliteleştiririm ve yükseltirim.

ikinci sorunum sanki hdd den biraz fan sesi geliyor. normal midir yoksa ben mi kuruntu yapıyorum :)
  • Hadi ya bu kötü oldu demek ki 6gb alsak 8gb ye çıkarmak biraz zor . Neyse zaten 6gb ın yetmediği şeyleride bu pc kaldırmazdı

Teşekkürler bilgi için ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan0636 -- 13 Ocak 2015; 1:58:31 >
  • Cihan0636 C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ayrıca 6 gb ram de az değil yeterli gelir.

• Merhabalar Nisan ayı gibi i7 işlemcili 8 gb ram olan Asus k555ln-XO079D olanını alıcam günlük işler film izlemek oyun oynamak gibi işlerle kullanıcam oyunlarda kasma yapar mı bilgisayarı öneriyor musunuz
  • mertesfb kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı çıkaracak bir laptop değil. Oyunlarıda medium high ultra açar oyununa göre. Ayrıca nisan baya bir sure daha var nesil 5. Nedil intelliler çıkar hatta hepsiburada sitesine bir tane gelmiş İ7-5500U işlemcili. Bu işlemci 4510u dan daha performanslı kalıyor. 4510U 2.0 ghz 5500u 2.4 ghz. Ayrıca 4510U turbo ile tek çekirdekte 3.1 çift çekirdekte 2.8 ghz görüyor 5500u ise tek çekirdekte 3 ghz çift çekirdekte 2.9 ghz. Bana kalırsa çift çekirdek performansı daha önemli hele ki biraz ağır oyunlar için. Keşke 5600u kullanan cihaz yapsalar ama çıkarmıyorlar maalesef. Yani bu cihaz gayet iyi fakat o zamana 5500u lu bir cihaz bulursanız da almak daha mantıklı. İntel hd graphics 5500 kullanıyor ayrıca dahili olarak daha iyi bir kart sistem çalışmaları için.

• evet görüm onu 12 gb ram var şu an onu düşünüyorum daha iyi o
  • mertesfb kullanıcısına yanıt
    Evet 12 olması şaşırtıcı kart değişmiş heralde işlemci ile birlikte çünkü normal k555ln ler 8 gb lık tek slotlular

• ArkadŞlar ben bu cihazı bimeksten 1900 tl ye falan alma şansım var ne diyorsunuz parasını eder mi bu bilgisayar

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.