Şimdi Ara

Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
27.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mngb

quote:

Orijinalden alıntı: Axy_

Asus K555LN-XO079H ve http://www.bimeks.com.tr/urun/145335/lenovo-z5070-59-432064-w8-.aspx arasında kaldım. bimeksin sitesinde asusun ramler 1066 Mhz olarak görünüyor. bazı yerlerde 1600 Mhz olarak görünüyor. dogrusu nedir acaba kullananlar yardımcı olabilir mi? dün iki laptopada baktım kasa kaliteleri hemen hemen aynı. özelliklerde aynı lenovada extradan 8 gb ssd var. sizce hangisini almak mantıklı?

Kardeş,

Lenovo

Ekran ve Ram bile yeterli...16 GB yapabilirsiniz...

Tuş takımı klasik havuz içinde risk içermiyor...

Fiziksel olarak biraz ağır sadece...

Sakın sanal dan alışveriş yapma...Mağazaya gidip satın al...

Bimeks bu konuda çok sıkıntılı müşteri iadesi ürün gönderebilirler...

Kolay gelsin+++

http://www.bimeks.com.tr/compare.aspx

Dün ikisini de gidip gördüm mağazadan alacağım. benim merak ettiğim Asus un ramleri kaç Mhz acaba? 1600 mü 1066 mı?

• quote:

quote:

quote:

Asus K555LN-XO079H ve http://www.bimeks.com.tr/urun/145335/lenovo-z5070-59-432064-w8-.aspx arasında kaldım. bimeksin sitesinde asusun ramler 1066 Mhz olarak görünüyor. bazı yerlerde 1600 Mhz olarak görünüyor. dogrusu nedir acaba kullananlar yardımcı olabilir mi? dün iki laptopada baktım kasa kaliteleri hemen hemen aynı. özelliklerde aynı lenovada extradan 8 gb ssd var. sizce hangisini almak mantıklı?

Kardeş,

Lenovo

Ekran ve Ram bile yeterli...16 GB yapabilirsiniz...

Tuş takımı klasik havuz içinde risk içermiyor...

Fiziksel olarak biraz ağır sadece...

Sakın sanal dan alışveriş yapma...Mağazaya gidip satın al...

Bimeks bu konuda çok sıkıntılı müşteri iadesi ürün gönderebilirler...

Kolay gelsin+++

http://www.bimeks.com.tr/compare.aspx

Dün ikisini de gidip gördüm mağazadan alacağım. benim merak ettiğim Asus un ramleri kaç Mhz acaba? 1600 mü 1066 mı?

Asus... 4.Nesil işlemci ile 1600 Mhz kullanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mngb -- 26 Ocak 2015; 15:03:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bowered

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bowered

arkadaşlar bugün ekranı silerken farkettim ekrana yandan sprey sıktım ve ekranda klavye izleri olduğunu fakettim. tekrar ıslak bi şekilde ekranı kapattım geri açtığımda klavyenin izi komple ekranda idi. Yan koruyucular acaba yeterli gelmiyormu ? sizde de öyle mi acaba ?

Bir ayı biraz geçti alalı cihazı...

Ekranda hiç bir problem yok bende...Dikkatli ve özenli kullanıyorum...

Kullanılmadığı zaman çanta içerisinde arka taraf üzerine dik vaziyette duruyor...

Cihazın düz yatay pozisyonda bırakılması biraz riskli gibi üzerine bir kitap koysan klavye ekrana gerçekten yapışır..

Ben ekran temizliğinde pronto tozal ve nefesimi kullanıyorum...

LCD ekranı sıvı ile hiç bir zaman temizlemedim...Sıvı dış katmanı bozabilir zaman içinde...

Öneriler için teşekkürler :) ya ben ekran temizleme kiti kullanıyom ama mat ekran diye heralde bi türlü randıman alamadım baya toz vs kalıyor. Bu pronto dediğiniz temizleyiciyi nerden bulabilirim ve bez öneriniz varmı ?

@ bowered ,

Kardeş ben yıllar önce 2 adet Normal paket ve yirmiye yakın da yedek uç almıştım...

Kirlendikçe değiştirip kullanıyorum...Mükemmel toz alır ekran ve tuş takımından...

LCD TV ve hassas ekrana sahip cihazlarımda yıllardır kullanıyorum...Dikkat edilecek nokta silinecek yüzeyler sıcak olmayacak...

Ürün aşağıdaki linkte...

http://qa.scjohnson.com.tr/nqcontent.cfm?a_id=3904

teşekkürler

• Sa arkadaşlar. Ben de i7li modeli bugün aldım. Yalnız capslock-numlock tuşlarının ışığı yok herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed70

Sa arkadaşlar. Ben de i7li modeli bugün aldım. Yalnız capslock-numlock tuşlarının ışığı yok herhalde.

Evet isik yok on panelin resmini cekip atar misin buraya ekran menteselerinin oldugu kismin

• anatolia28 A kullanıcısına yanıt
    O kadar ince çekemiyor hocam benim telefon. Bir de gece olunca hiçbir şey anlaşılmaz. Ama almadan önce bu konuya bakmıştım. Menteşelere dikkat ettim. Sizinkinin arası sanki biraz daha açık. Ama açıp kapatırken sıkı tutuyorsa bence o kadarı sorun olmaz. Yine de bilemem,
    Bir de şu boşluk tuşu bazen basmıyor bende.
  • 3 hafta oldu ben alali gercekten on numara bir bilgisayar asus x550jk gibi disk kullanimi %100 gibi hayattan bezdiren sorunlari yok performansi iyi kasa konusuna gelirsek gercekten kaliteyi konusturmuslar cok saglam ve hos bir kasa ayrica abartmiyorum bilekleriniz kasaya degdiginde irkilirsiniz buz gibi kasa hic isinmiyor ufak tefek dikkate degmez sorunlari (caps lock , power isiginin vs olmamasi) es gecilirse mukemmel bir bilgisayar

• quote:

Orijinalden alıntı: veteran1940

3 hafta oldu ben alali gercekten on numara bir bilgisayar asus x550jk gibi disk kullanimi %100 gibi hayattan bezdiren sorunlari yok performansi iyi kasa konusuna gelirsek gercekten kaliteyi konusturmuslar cok saglam ve hos bir kasa ayrica abartmiyorum bilekleriniz kasaya degdiginde irkilirsiniz buz gibi kasa hic isinmiyor ufak tefek dikkate degmez sorunlari (caps lock , power isiginin vs olmamasi) es gecilirse mukemmel bir bilgisayar

Ekran menteselerinin oldugu yerin resmini cekip atar misin asus yazan ekranin altindaki kismin

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

quote:

Orijinalden alıntı: veteran1940

3 hafta oldu ben alali gercekten on numara bir bilgisayar asus x550jk gibi disk kullanimi %100 gibi hayattan bezdiren sorunlari yok performansi iyi kasa konusuna gelirsek gercekten kaliteyi konusturmuslar cok saglam ve hos bir kasa ayrica abartmiyorum bilekleriniz kasaya degdiginde irkilirsiniz buz gibi kasa hic isinmiyor ufak tefek dikkate degmez sorunlari (caps lock , power isiginin vs olmamasi) es gecilirse mukemmel bir bilgisayar

Ekran menteselerinin oldugu yerin resmini cekip atar misin asus yazan ekranin altindaki kismin

yukarıda bir arkadaş çekip atmıştı benimkide aynı o şekilde hiç oynama veya bir açıklık bulunmamakta sağlam ve uyumlu tam oturmuş şekilde.

• sizler bu modelin biosunu güncelleye biliyor musunuz ?
  • Bu kasada başka bi markada olabilir , space tuşunda hep aynı sorun mu var ? Zor basıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkkan03

Bu kasada başka bi markada olabilir , space tuşunda hep aynı sorun mu var ? Zor basıyor.

Sağdan basarken küçük bir bölgede sıkıntı var basmıyor bende de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende i5 li modeli var.Sanırım statik elektrik sorunu bende de var.Ne yapmam gerekir?Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

• Pc modelini tam yazarmısın ayrıca kasa ust kısmının rengi mavimi siyahmı benim alacagım:Asus K555LN-XO364H Intel Core i5 5200U 2.2GHz /2.7GHz 8GB 1TB Nvida geforce 840 2gb 15.6" Taşınabilir Bilgisayar seninkinin özelikleri ne ?

• anatolia28 A kullanıcısına yanıt
    Kardeş senin iade ettiğin ürünü bana gönderdiler sanırım aynı sorun bende de varmerak ettiğim sorun sadece dış kaplamada mi acaba çok sorun olur mu yani...hiç gönderesim yok o yüzden soruyorum..

• Acilip kapanirken zamanla takilabilir o yuzden iade etmrni oneririm 5.nesil islemcilerden almalisin

• Merhabalar bende uzun araştırmalarım sonucu K555LN almış bulunmaktayım i5-8gb ram-750gb hdd(1699 tl) olan modelinden. Tercih sebebim 5200u işlemcinin gayet yeterli olcağını düşünmem keza ekran kartı nvidia 840m içinde aynı düşüncedeyim o da gayet yeterli ve kasasını çok beğenmiştim diğer modellere nazaran lenovonun bu ürünle yarışabilcek modelleri ve x550jk arasında baya bi araştırma yaptım. 5 yıllık bi asus kullanıcısı olarak asusları gayet kaliteli bulduğumdan lenovolar pek içime sinmedi. x550jk nın da kasasının k555ln ye oranla daha aşağılarda olması ve hdd kaynaklı aldığı olumsuz yorumlar bir de 4gb olan modelinin dahi fiyatının k555ln den pahalı olması beni bu tercihe yöneltti. Pc den gayet memnunum şuan için. kesinlikle ısınmıyor ki önceki bilgisayarımda oyle idi zaten. 3-4 saat league of legend oynadım full ayarlarda fps meraklıları için söylüyorum( bence fps nin 30 olmasıyla 1030 olması arasında hiç bi fark yok insan gözü bu farkı ayıramaz) 60fps ile oynadım yağ gibi aktı. O nun harici 10 sn gibi bi sürede açılıyo bu da gayet iyi.

• merhaba arkadaşlar bilgisayarı yeni aldım freedos 8.1 kurdum hiçbir driverı tanımıyor (32 bit) kendi cdsi bir işe yaramıyor kendi sitesinde sadece 64 bit driverları var lütfen bir yardım edin sabahtan beri kullanamadım bile bilgisayarı
  • Bench Press kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bilgisayara 32 bit kurarsanız cihazı öldürürsünüz 8 GB Ram varken neden kullanamayasınız ki 64 bit yükleyin önerim bu ki zaten üreticiler de artık 64 bit odaklılar.

• 32 bit'e gerek yok ki 64 kur
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.