Şimdi Ara

Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
27.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32 bit neden? 64 bit kurmanız lazım. 32 bit ile pc den verim alamazsınız
  • Arkadaşlar merhaba,

Geçen hafta itibari ile Asus K serisi bir bilgisayar aldım ve memnunum fazlasıyla ancak ufak bir problemim var. Şöyle ki bir haftadır bilgisayarı her kapatıp açışımda renk ayarları bozuluyor ve aşırı sarı gösteren bir hale bürünüyor. Bende ayarlardan tekrar kalibrasyon yapıyorum ve kapatana kadar tekrar değişmiyor. Ayarları kalıcı olarak değiştirmem için ne yapmam gerekiyor bileniniz var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Segamaster

Arkadaşlar merhaba,

Geçen hafta itibari ile Asus K serisi bir bilgisayar aldım ve memnunum fazlasıyla ancak ufak bir problemim var. Şöyle ki bir haftadır bilgisayarı her kapatıp açışımda renk ayarları bozuluyor ve aşırı sarı gösteren bir hale bürünüyor. Bende ayarlardan tekrar kalibrasyon yapıyorum ve kapatana kadar tekrar değişmiyor. Ayarları kalıcı olarak değiştirmem için ne yapmam gerekiyor bileniniz var mıdır acaba?

Kardeşim aynı şey bende de var sanırım gözü yormayan bir renge ayarlıyor kendisi otomatik hatta bence daha iyi öbür türlü çok parlak oluyo böyle hafif sarımsı oluyor bende de.
  • Benim gözüm daha çok yoruluyor sanki çok parlak oluyor, yarın asus desteği arayacağım eğer dediğin gibiyse yapacak birşey yok.
  • Bu bilgisayara Ssd takan arkadas var mı? Yada ssd alsam asus servisi yardımcı olur mu?
  • Segamaster S kullanıcısına yanıt
    Biraz geç bir cevap ama o sorun ASUS Splendid Video Enhancement Technology adlı bir program yüklüyse oluyor olabilir. Çünkü dediğinizin aynısı bende de oluyor ve dediğim program yüklü.
  • Merhaba, dediğiniz program bende yüklü değildi ancak başka bir konumdaysa bilemiyorum denetim masasını kurcaladığımda görememiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwood88

şimdi dikkatimi cekti :) Güç düğmesinin içinde ısık yok.Bilgisayardan sesde gelmiyo ekran acık olmasa calısıp calısmadıgını anlamıycaz. U işlemciye gelince ne yalan söyleyim aslında bende temkinli yaklastım ama mecburen denıycektik bende almaya karar verdim. Suanlık memnunum daha 3 gun olsada insallah bir sıkıntı cıkarmaz

Gta 5 gibi oyunlar oynuyormusunuz , oynuyorsaniz akicimi? Bide bilgisayarda kac tane fan var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Segamaster

Arkadaşlar merhaba,

Sanırım bahsedilen durum bi sorun diil çünkü aynı durum bende de söz konusu pc açıldıkdan 1-2 sn ye içinde daha sıcak bi görüntüye bürünüyo. 2-3 aydır kullanıorum ve her anlamda çok ama çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paganizondaTDİ

quote:

Orijinalden alıntı: darkwood88

şimdi dikkatimi cekti :) Güç düğmesinin içinde ısık yok.Bilgisayardan sesde gelmiyo ekran acık olmasa calısıp calısmadıgını anlamıycaz. U işlemciye gelince ne yalan söyleyim aslında bende temkinli yaklastım ama mecburen denıycektik bende almaya karar verdim. Suanlık memnunum daha 3 gun olsada insallah bir sıkıntı cıkarmaz

Gta 5 gibi oyunlar oynuyormusunuz , oynuyorsaniz akicimi? Bide bilgisayarda kac tane fan var ?

Bi League Of Legend oyuncusu olarak ben son derece memnunum Pc nin oyun performansından. GTA vb. oyunlara ait videoları nette mevcut. Piyasadaki mevcut oyunların hepsini akıcı bi şekilde oynarsınız.

• bende 3 aydır falan kullanıyorum oyunlarda dahi ısınma yaptığını görmedim bir tek harddiskinin ssd olmasını çok isterdim bazen harddiste işlemler yaparken takılma yapabiliyor. SSD taktırta biliyormuyuz garantiyi bozmadan bilgisi olan varsa cevap atabilir mi :)
  • Battle field 4 ü gayet akıcı bir şekide medium da oynuyor bir buçuk saat falan oynadım ısındığını ilk defa bugün gördüm laptobun :) çok rahatsız edici düzeyde değildi ama ısınması havanın da sıcak olduğunu düşününce umarım yararlı olmuştur.
  • anilberkshn kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar gayet normal ısınmalar ki normalde sizde demişsiniz cihazlar gayet serin. Bu arada güle güle kullanın.

• teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun :) ciddi mana da ısınma konusunda rahatsız etmiyor ayarları yüksekte de oynadım gayet akıcı da oluyor önümüzde ki günler de gta 5 yüklemeyi düşünüyorum :) bana gayet yeten bir laptop

Ayrıca bugün asus servisini aradım ssd takılabiliyormuş garanti bozmadan bir hafta içinde hallolur dedi konuştuğum kişi 40 yada 70 lira ssd takmak için win 8 i de ssd ye yüklenirse sanırım 100 lira 120 lira falan olur dedi. Görüştüğüm müşteri temsilcisi .
    Fiyat pahalı gelirse taktırmaktan da vazgeçebilirsiniz dedi sordum özellikle.

umarım yardımcı olmuşumdur bu bilgilerle.
  • Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim? Bu laptop'u 2 gün önce ebrarbilgisayar dan aldım 1480 tl ye geldi, bu özellikte ki bilgisayarı bu fiyata almak harika birşey...
    sormak istediğim notebook'un fanı bende biraz sesli çalışıyor gibi, prize takılı olduğunda daha fazla ses geliyor, ses geliyor derken, hızlı dönüyor baya, ne yalan söylim biraz rahatsız edici gibi, win8.1 pro kullanıyorum... bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, unutmadan bir soru daha, ek olarak 4 gb ram daha takabilirmiyim, tek slot mu var çift slot mu, kasanın arkasına baktım ama sökülecek birşeyde yok nereye takıcaz anlamadım ??
  • Maalesef takamazsınız. Tek slot var.

• Arkadaşlar cihazda hiç titreşim var mı yani titreşim derken hafif bir şey parmaklarınızla hissedebileceğiniz seviyede ? benim cihazda elimle dokununca sanki fan hafif titreşim yapıyor gibi geldi sizdede varmı böyle durumlar ?
  • Sky Han kullanıcısına yanıt
    Cihazınızın model numarası nedir?

• Hocam bu modellerden farkı yok seninki i7 benimki i5 k555ln
  • Sky Han kullanıcısına yanıt
    Benim elimde şuan k555ln bir cihaz yok model sorma nedenim x555lnb serisi yazıyor imzanızda ondan sordum. 5. Nesil işlemcili galiba cihazınız. Ben bahsettiğiniz tipte bir titreşim hissetmedim. Cihazınız lnb model ise enteresan acaba yenilenmiş cihaz mı diye düşündüm çünkü LNB olarak bir model yok. Ama bu tarz yazıları mediamarktta falan görmüştüm adam sıfır ürün falan dedi ama biraz şüphe ettim. Ancak obtarz bir his veriyorsa bile cihazda herhangi bir sıkıntı oluşturmaz bu belkide size oyle geliyordur.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.