Şimdi Ara

Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
27.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün asus k555 aldım mause yeri içine çöküyor ve ses çıkartıyor bu normalmi ne yapsam garantiye göndersemmi bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesten kastınızı anlamadım ama içine çökme olmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammed70 -- 7 Eylül 2015; 15:29:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enda86

quote:

Orijinalden alıntı: paganizondaTDİ

quote:

Orijinalden alıntı: darkwood88

şimdi dikkatimi cekti :) Güç düğmesinin içinde ısık yok.Bilgisayardan sesde gelmiyo ekran acık olmasa calısıp calısmadıgını anlamıycaz. U işlemciye gelince ne yalan söyleyim aslında bende temkinli yaklastım ama mecburen denıycektik bende almaya karar verdim. Suanlık memnunum daha 3 gun olsada insallah bir sıkıntı cıkarmaz

Gta 5 gibi oyunlar oynuyormusunuz , oynuyorsaniz akicimi? Bide bilgisayarda kac tane fan var ?

Bi League Of Legend oyuncusu olarak ben son derece memnunum Pc nin oyun performansından. GTA vb. oyunlara ait videoları nette mevcut. Piyasadaki mevcut oyunların hepsini akıcı bi şekilde oynarsınız.

Hocam ben dün aldım ve ilk işim Cities Skylines edinmek oldu.
    Ama performans aşırı düşüktü.
    Aygıt yöneticisine girdim güncelledim ama hala sorun var o kadar çok olmasa da. Battlefield 4 oynayan arkadaş bile var acaba benim sorunum nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 17 Kasım 2015; 7:20:05 >

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    Profesyonel yardım sunamam ama aklıma gelen ekran kartı oldu. acaba gt840 m değilde dahili ekran kartını mı kullanıyo oyun bi bak istersen ama bi çok sebebi olabilir bunun ben hiç bir işlemimde kasma yaşamadım yaklaşık 10 aylık pc m de. Ayrıca pc yi ilk aldığımda mc afee vs ıvır zıvır olarak gördüğüm herşeyi sildim pc den ve win10 kullanıyorum. Bence win10 bilhassa oyunlarda daha iyi bi deneyim sunuyo win8 e göre.
  • quote:

Profesyonel yardım sunamam ama aklıma gelen ekran kartı oldu. acaba gt840 m değilde dahili ekran kartını mı kullanıyo oyun bi bak istersen ama bi çok sebebi olabilir bunun ben hiç bir işlemimde kasma yaşamadım yaklaşık 10 aylık pc m de. Ayrıca pc yi ilk aldığımda mc afee vs ıvır zıvır olarak gördüğüm herşeyi sildim pc den ve win10 kullanıyorum. Bence win10 bilhassa oyunlarda daha iyi bi deneyim sunuyo win8 e göre.

Ardından skyrim yükledim postu attıktan sonra sorun yaşamadim.
    Zaten Cities skylines 3.0 işlemci isterken bu leptop 2.2. Belki bundandır.
    Çok teknik Detay bilemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Söylediğin oyunu hiç bilmiyorum esasen. Forum da sayfası var mı eğer varsa ordaki arkadaşlardan bilgi al istersen 3.0 istiyosa sağlam oyun olsa gerek.
  • quote:

Söylediğin oyunu hiç bilmiyorum esasen. Forum da sayfası var mı eğer varsa ordaki arkadaşlardan bilgi al istersen 3.0 istiyosa sağlam oyun olsa gerek.

Belki sistemin kendine bi alışması gereklidir daha yeni
    Teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 gün önce k555 satın aldım i5 5200u işlemcili olan modeli.Bilgisayar kasası buz gibi olmasına rağmen fan neredeyse sürekli en düşük devirde çalışıyor. Sizde de böyle bir durum var mı?
  • 1 ay önce aldım bende.

I7-5500U
    12 GB RAM
    2 GB GT940M EKRAN KARTI
    1 TB HDD.

2850 TL'ye aldım.

En az 2 sene kullanmayı düşünüyorum. Performansı gayet iyi bir sıkıntı göremedim.

Oyun daha yükleyemedim. En fazla 2-3 oyun oynarım zaten.

Oyunlarda umarım hayal kırıklığı yaşatmaz.
  • hayrını gör kardeş :D
  • k56cb serisi gibi oyunlarda elleriniz cayır cayır yanıyor mu arkadaşlar yoksa ısınma sorunu çözebilmişler mi bu modelde ?
  •  Asus K555LN-XO079D (Yeni kasa resimli inceleme)

Arkadaşlar sarı renkle çizilmiş olan parçanın adı tam olarak nedir acaba benim laptopun bu parçası kırıldıda
  • vedat0101 V kullanıcısına yanıt
    Benimde orda sol mentese gitti Nisan ayında.Ekran kapağını kaldıramiyorum.Kalırsam paramparça olur.Ne yapacağım bilmiyorum.Kullanıcı hatası derlerse yandım.O kadar dikkatli kullandım bide.B u konuda tecrübesi olan var mı acaba?

• Merhaba arkadaslar k555ln-xo079d kullanicisiyim. Pcde herhangi bi problem yokken onceki gun kapattigim pc acilmiyor bugun. Sarji bitmisti sarj cihazini takiyorum isigi da yanmiyor ne olmus olabilecegi hakkinda tahmini olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gümüskurşun

Benimde orda sol mentese gitti Nisan ayında.Ekran kapağını kaldıramiyorum.Kalırsam paramparça olur.Ne yapacağım bilmiyorum.Kullanıcı hatası derlerse yandım.O kadar dikkatli kullandım bide.B u konuda tecrübesi olan var mı acaba?

Benim de aynı şekilde oldu hocam ama benim kasanın Menteşe baya baya kırıldı ekranla kasayı ayırdı nerdeyse baktım olmuyor model k555
    12 ay daha garantisi vardı bugün garantiye yolladım umarım kullanıcı hatası deyip çevirmezler çünkü Menteşe sanırım kronik bu kasada,aslında ilk geldiğinde belliydi çünkü sert gibi gelmişti bana Menteşe kısmı...

• quote:

Orijinalden alıntı: cgdsbbygt

Merhaba arkadaslar k555ln-xo079d kullanicisiyim. Pcde herhangi bi problem yokken onceki gun kapattigim pc acilmiyor bugun. Sarji bitmisti sarj cihazini takiyorum isigi da yanmiyor ne olmus olabilecegi hakkinda tahmini olan var mi?

Hocam siz ne yaptınız durum ne ?

• Planariax kullanıcısına yanıt
    Valla sonuçları yazarsanız çok iyi olur.Brnde hafta sonu İstanbul gidip elden vermek istiyorum.3 aydır kullanamıyorum.Kapatirken çatir catır gitti.Açamiyorum.Ekranda parçalanır zaten denediğimde baya aralanıyor.İçinde birçok belge,dokuman,foto vs.var.Birde bende elektrikten kullanirken statik elektrik var.Touchpadte boşluk var.Onlarida söyleyeceğim.

• Hocam siz gidip verirseniz beni de haberdar edin size zahmet çünkü sizinki daha önce sonuçlanır elden vereceğiniz için.

• İnşallah doatum

• Ben aldigim yere goturdum garantisi devam ediyordu hala bi ses yok buyuk ihtimalle elektriksel bi sikinti vardir dedi alan sahis ama ne olur bilmiyorum. Benim menteselerin de arasi acik bi tarafta onu da dedim adama dur bakalim ne olacak

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.