Şimdi Ara

Asus k555ub 96t i5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aklimda monster vardi.Monsterden internetten olmasi sebebiyle vazgectim.Bimekse gittim cok fazla cesit yoktu,istedigim modellerde yoktu.Bende Asus k555ub 96t modelini aldim 1 2 yil arasi idare eder diye.Bu modeli almak isteyen arkadaslar varsa goruslerimi paylasabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de onu aldım.Daha 3-4 gün oldu.Şu anlık gayet memnunum.Far Cry 4'ü deneme fırsatım oldu.Bütün ayarlar High'da kasmadan oynuyorum.Piyasada olan bütün oyunları rahat açıyor şu anda.3-4 seneye de böyle devam eder diye düşünüyorum.Hayırlı olsun pişman etmeyecek bir laptop tercihi bence
  • Ordaki saticiyla konustum aklimda acer vardi.Modeli kalmadigi icin bunu aldim tasarimi herseyi hos lakin tek hosuma gitmeyen nokta full hd olmamasi.Full hd olsa gercekten cok daha hos olabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minecraftcik

Ordaki saticiyla konustum aklimda acer vardi.Modeli kalmadigi icin bunu aldim tasarimi herseyi hos lakin tek hosuma gitmeyen nokta full hd olmamasi.Full hd olsa gercekten cok daha hos olabilirdi.

benim için çok sorun teşkil etmiyor.Ama bende keşke 17inç olsaydı be diyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.