Şimdi Ara

Asus K555UB-XO067T Hoparlör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık iki hafta önce almış olduğum Asus marka k555ub-xo067t modelli dizüstü bilgisayarda birkaç saat önce hoparlör den cızırtı geldiğini duydum. İlk aldırış etmedim ama hala devam etmekte olduğunu görünce ne yapacağımı bilemedim. Aslında bu bilgisayarı ilk alışım değil. Bir kere de değişim yapıldı. Halen daha bu tarz sorunlarla uğraşıyorum. Güzelce kullanabilmiş değilim şu ana kadar. Servise mi göndermem gerekir ? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bylknc -- 20 Mart 2016; 21:45:25 >

• merhaba aynı marka aynı model notebook dün aldım cızırtı sorunu bende de var. müzik dinlerken ilk başta bir cızırtı geliyor sonra gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eneketeneke E kullanıcısına yanıt
    Ben sorunu K-Lite Codec Pack adlı programı indirerek çözdüm. Sizde deneyin. Büyük bir ihtimal düzelecektir.
  • Merhabalar. Aynı modeli alalı yaklaşık 1ay oluyor. İlk bi kaç gün youtube dan video izlerken bile seste kayma,çızırtı,tizlik oluyordu. Mama kendiliğinden düzeldi. Şimdi öyle bir problemim yok. Nedenini ben de anlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.