Şimdi Ara

Asus K555UB xo097t sağ hoparlör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim modelin sahibiyim. Dün akşam ( cmt akşamı ) youtubeden müzik dinlerken bir anda sağ hoparlör ilk önce cızırtı yaptı sonra ise tamamen sesi kesildi. Dün akşamdan beri araştırdım ama kendi araştırmalarımla bir sonuç alamadım. Asus müşteri hizmetlerini aramak geldi aklıma ama maalesef çalışma saatlerinin dışındayız şuan. Denediğim bir kaç yol;

Ses driverının güncelliğini kontrol ettim. Sonra driverı kaldırıp manuel olarak tekrar indirip kurdum ama nafile. Sol hoparlörden sesi gayet normal alıyorken sağ taraf ses vermiyor.

Bu arada laptopu dinlerken de bir şey fark ettim laptopun sağ tarafına elimle(parmaklarımla) hafifçe tak tak vurduğum da hoparlörde cızırtı sesini alıyordum bugün onu tekrar denedim fakat artık cızırtı sesini dahi alamıyorum.

Bunu neden yapar durduk yerde? Bilgisayarı masaüstünde kullanıyorum gezdirmiyorum sağa sola gerçekten durduk yerde oldu maalesef. Çözümünü ve sebebini merak ediyorum var mı bilgisi olan yardımcı olacak birileri

• Sorun güncel yok mu bu sıkıntıları yaşayan veya bilgisi olan?

Bugün format attım pc de sesi denedim ve ilk önce cızırtı verdi sonra da yine eskisi gibi sağ hoparlördeki sesi tamamen kesti ne ilginç bir şeydir bu anlamadım gitti. Format atmamdaki amaç acaba ses kartını etkileyen bi virüs mü yedim diye düşündüm
  • biraz geç bir cevap olacak ama asus k555 serisi bilgisayarımın sağ hoparlörü benimde bozulmuştu.sanırım kullandıkları hoparlörler biraz sıkıntılı bende servise yolladım geldiğinde iki hoparlörde değişmiş ve daha net ses veriyordu. eğer hala bozuksa teknik servise yollamalısın sorun donanımsal büyük ihtimal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.