Şimdi Ara

Asus K555UB-XO099D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
8.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CPU Teknolojisi : INTEL
    Smart kart okuyucu :Var
    Ekran Kartı Hafızası : 2 GB
    WLAN/Wi-Fi : 802.11 a/b/g/n/ac
    USB 3.0 portu :Var (2x)
    Cache Bellek : 3 MB
    USB 2.0 portu : Var (1x)
    Garanti Süresi : 24 Ay
    RAM Kapasitesi : 4 GB
    Sistem Bellek hızı : DDR3 1600 MHZ
    Disk Kapasitesi : 1 TB
    Ekran Tipi : LED
    Çözünürlük : 1366 x 768
    Ethernet : 10/100/1000 Mbps
    Ekran Kartı Modeli : NVIDIA GeForce GT940M
    Numerik Klavye Var
    Ses Kartı Var
    Optik sürücü tipi Var
    İşletim Sistemi FreeDOS
    Bluetooth / Irda portu Var
    CPU Çeşidi Core i5
    CPU Hızı 2.3 GHz Max 2.8 GHz
    Ekran Boyu 15.6 inch
    Kamera Var
    Net Ağırlık Aralığı (KG) 2.30 kg
    CPU Çeşidi Core i5
    Max. Sistem Belleği (MB) 12 GB
    VGA/HDMI Port HDMI

Genel olarak özellikleri bu şekilde. İşlemci 2 çekirdek ama işlem yapma sayısı 4'müş.
    K serisini bilmiyorum hiç kullanmadım aliminyum kasa diyenler var.
    Laptobu gta5 lol cs go fifa far cry 4 gibi oyunlar için düşünüyorum.
    Ne diyosunuz 2.3 - 2.8 işlemci hızı çok sorun olur mu ?
    GT940 işimizi görür mü?
    Şu anda 1800 1900 civarında dönüyo piyasası . Yorumlarınızı bekliyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reaperboys1 -- 27 Şubat 2016; 19:08:46 >

• Bende düşünüyorum bu laptopu bilgilendirirlerse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • 20.00 a kadar indirim var gg da
    Worldpuanla 1609 tlye geliyor
    Ben aldim alicaksan kacirma

• Merhaba, ben de bu notebook u düşünüyodum. Tavsiye bölümünde de büyük çoğunlukla F/P olarak Asus öneriyorlar. Fakat kullananların yaşadıkları problemleri okuyunca ciddi şekilde soğudum. Özellikle ekranın görüntü vermeyi bir süreliğine kesip sonra gelmesi ve hoparlör problemi için.

Benim önceki notebook Dell dede benzer şeyi yaşadım.Ekran kartı 1 gb Ati Radeon 5450 idi. İlk zamanlar ekran internette video izlerken nadiren bu hatayı veriyordu. Her türlü güncellemeyi yaptım ama sonra problemin sıklığı arttı ve sonra kullanılmaz duruma geldi. Problem ekran kartının Isınması ile alakalı diye düşünüyordum. Fakat ekran kartının kendisi problemli imiş. Ekran kartını değiştiremediğim için bilgisayar çöp oldu.

Asus un çeşitli modellerini kullananlarda da hep benzer problemleri okuyorum. Galiba ekran kartı ile alakalı kronik bir problem var. Belkide 940m ile.. Bu notebook u kullananlar değerlendirme yapabilir mi? Ona göre kısa zamanda laptop seçimi yapacağım. Tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_cool -- 5 Mart 2016; 13:14:22 >

• ali_cool A kullanıcısına yanıt
    ben aldım bu modeli 1 haftadır kullanıyorum. oyun oynamadıgım için performans olarak değerlendiremem ama şu ana kadar hiç bir sıkıntı olmadı. sadece bir kere güncel olan sürücüyü yüklediğim için hoparlörden ses gelmedi, sonra onu kaldırıp tekrar önceki sürümü yükledim sorun düzeldi. her zaman güncel sürücülere güvenmemek lazım. özellikleri ihtiyacını karşılayacaksa tavsiye ederim, zaten birçok kişinin dediği gibi f/p ürünü, 2000 liraya kadar alınablecek en iyilerden biri
  • reaperboys1 R kullanıcısına yanıt
    Asus'un imzamdaki modelini kullanıyorum ben de. Bu yaz ikinci senesine girecek. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı henüz. Attığınız laptop ise bu aralar çok revaçta, fiyatına göre gayet güzel özelliklere sahip. Dediğiniz oyunları ben kendi bilgisayarımda rahatlıkla oynadım bir sorun çıkmadı, bu bilgisayar da rahatlıkla oynatır.

Ancak bahsedilen kronik sorunlar biraz da şans işi. Bir yorum yapamam. Ben bu bilgisayarı alırken de bir sürü şikayet olanlar vardı. Ben 30 küsür oyun oynamışımdır, 3 gün pc açık kaldı, bir sıkıntı çıkarmadı.
  • arkadaşlar bu ürüne nasıl windows 10 kuracağım. uefisiz windows indirdim rufus ile usb'ye kurdum.

windows kurarken şu hatayı alıyorum

Asus K555UB-XO099D
  • ali_cool A kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 1 ay önce aldım. bundan öncede 4 yıl asus kullandım sırf oyun oynarken tad vermiyordu diye ve başka bir (bilgisayarla alakalı olmayan) sebepden dolayı aldım sözkonusu pc yi. teknoloji şans işi derler gerçektende öyle bazı arkadaşların şanssızlığı olmuştur benimde 4 yıl kullandığım hala 3 4 yıl kullanılabilecek asusu aldıktan 1 ay sonra anakartı değişti servisine yolladım 1 haftada gitti geldi sorun kalmadı onun dışında bi defada klavyesini değiştim (garanti süresi bitmişti) başka hiç bir sorunu yoktu. 1 ay önce bu pc ulaştı elime benim değerlendirmem öncekine göre şöyle;
    zaten ram ekran kartı vs bunlarda yeni nesil olduğu için yüksek performans var onun dışında ıcecool diye bir özellik var pc de fan yok çünkü bu özellik sayesinde pc yi istediğiniz kadar zorlasanızda eski nesillere göre az ısınıyor bunun dezavantajı olurmu bilemiyorum. uzatılmış batarya ömrü ve sonicmaster diye bişey koymuşlar sesi net çıkıyormuş ben çok bi fark görmedim sesinde. onun dışında asus yine aynı şıklıkta ama aynı kaliteyi vermedi elime aldığımda direk onu anladım pc yi elime aldığımda, tuşları kullandığımda eski sağlamlığını hissetmiyorum bu konuda yazıklar olsun diyorum asusa. objektif bir şekilde değerlendirmeye çalıştım saygılar.

• Regionella kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözebildin mi aynı sorun bende de var ne yaptıysam olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem815

Sorunu çözebildin mi aynı sorun bende de var ne yaptıysam olmadı

alttaki sürücü 0 bölüm 1'i de silersen kurabileceksin. hepsini sil
  • Arkadaşlar bahsettiğiniz (asus k555ub-xo099d) bilgisayarı almayı düşünüyorum ama bazı yorumlarda geç açılma, cızırtı gibi ses gelme ve parlaklıkla ilgili olumsuz değerlendirmeler var. Kullananlar cevap verirse sevinirim. Bu sorunlar abartılacak kadar var mı ? Bu bilgisayarı almamı tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk001 -- 17 Nisan 2016; 15:28:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruk001 F kullanıcısına yanıt
    Evet bazen geç açılıyor nedenini bilmiyorum. cızırtı da var ama rahatsız etmiyor. parlaklıkla ilgili bir sorunum yok. Kompakt, şarjı iyi giden, kalite hissi veren, oyun oynamak istediğinizde sıkıntı yaşatmayan bir pc. Ben tavsiye ederim. Ama ihtiyaçlarını bilemem.
  • Cengaver1 kullanıcısına yanıt
    Hocam üründen memnun musunuz ekran kalitesi, ses performansı, klavye touchpad performansı, ekran ve genel sistem performansı nasıl şuan 1600 liraya n11 de mevcut 50 de bonus veriyor sizce alınır mı? Bu olmazsa 1299 liraya aynı şekilde 50 lira bonuslu olarak acer e5-573g alacağım 5200u işlemci var ama gt920m sizin cevabınızı bekliyorum.

• plastik aksamlı olsa da ince zarif bir bilgisayar.
    performans olarak nedense pek randıman alamadık, ben bilgisayarları kendim yaparım bu alete bi türlü işletim sistemi kuramadım, bilgisayarcıya kurdurdum.
    940m ekran kartı var, benim samsung 630mli bilgisayarsa sorunsuz oynadığım -armored warfare- oyununu takılarak oynuyoruz, detayları yükseltince takılıyor vs.
    Bilmiyorum açıkçası biz mi beceremedik, veya bizim şansımıza mı böyle oldu, açıkçası %100 memnun kalamadım aldığım önceki 3 samsung laptop gibi.
    ama gene de bana sorarsan acer dan iyidir, 200-300 fazla verip hem daha iyi, hem daha iyi bir marka bilgisyar alırsın
  • Cengaver1 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim. Performansın düşüklüğü driver'dan kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Nvidia'nın sitesinden güncel driver yüklersen sorun ortadan kalkabilir. Çünkü bazı arkadaşlar içinden çıkan CD'deki driver'lar sorunlu diyorlardı. Ya da bildiğin gibi makinede çift ekran kartı var bir tanesi intel hd serisi dahili bir tanesi gt940m harici. Belki gt940m devreye girmiyordur bunu da Nvidia'nın denetim masasından değiştirebilirsiniz diye biliyorum. Umarım memnun kalırsınız :)

• Bu bilgisayarı alıp da menteşe sorunu yaşayan var mı?

• Bende menteşe sorununu merak ediyorum. Bir de bu ürünle eşdeğer olup ips parlak ekran olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: seraaser

Bende menteşe sorununu merak ediyorum. Bir de bu ürünle eşdeğer olup ips parlak ekran olan var mı?

Ben de merak ediyorum.

• Arkadaşlar cihazı yaklasık 4 gun once aldım 12gb lık modelını,windows 10 kurdum drıverlar tamamdır fakat oyunlarda kasma yapıyor yanı yarı ozellıktekı masaustu pc de bıle kasmayan skyrım,csgo tarzı oyunlar kasıyor.Daha once laptop kullanmadım oyunları acmadan once bı ayar mı yapmak lazım,yoksa bulamadım cozumunu ıkı tane ekran kartı gırısı gorunuyor acaba yanlıs mı secıyorum yksa ekran kartının ayarlarındamı bı sıkıntı var bılemedım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.