Şimdi Ara

ASUS K555UQ-XX023TC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555uq-core-i5-6200u-2-3ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-15-6-w10-notebook.html
    Başlıkta bahsi geçen laptop bu.Almayı düşünüyorum sanırım yeni bir laptop internette yorum bulamadım.Kullanan bilgisi olan varsa nasıl bir laptoptur bu 2500tl civarında alınır mı?

• Güzel cihaz , multimedya ihtiyaçları için ,ofis için gayet ok cihaz.

Oyun da oynatır , yurt dışında 400-500 dolara satılmakta olan bu donanım seviyesindeki laptoplar ülkemize girince fiyatları deliriyor ....Güzel bilgisayar .Almak için Ebrar bilgisayar ,sadecenotebook gibi online sitelere de bakın ,vatan fiyatı abartmış...
  • sendemail kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkür ederim.200 300 tl fazla verip sıkıntı yaşadığımda işim daha kolay hallolur diye vatanı tercih etmeyi düşünüyordum fakat forumda birkaç konuda vatanın ilgisizliğini okuyunca fikrim değişti doğrusu.Fakat sözlediğiniz sitelerde bu cihaz yok.Yanlış bilmiyorsam yeni bir bilgisayar sanırım o yüzden olabilir.
  • benimde dikkatimi cekti bu laptop, ekran kartı GT940Mx sanırım daha hızlı olanı.
    gelişmeleri paylasır mısınız lütfen
  • Evet 940mx daha hızlı, ve daha az ısnmakta, eğer azılı bir oyuncu değilseniz bir Laptop için gayet yerinde bir kart, halihazırda piyasada şu anda bulunan herhangi bir oyunu keyifle oynatabilecek bir gpu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki 2016 çıkışlı mı acaba bu laptopların güncel cıkıs tarıhlerını nereden ögrenebiliriz
    bazen vatanda soruyorum bu modele destek yok artık falan deniliyordu(baska model için)
  • Evet arkadaşlar Az önce ebrar bilgisayardan 4 gb ramli olan modeli aldım 1900 liraya eğer bir merak ettiğiniz nokta varsa bilgisayar elime geçtiğimde yardımcı olabilirim.
  • Evet arkadaşlar şu an asus k555uq dan yazıyorum sorularınızı alabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlak11542 -- 6 Kasım 2016; 15:40:42 >
  • Ekran 1920x1080 full hd 1366 ya göre görüntü nasıl
  • deltoid D kullanıcısına yanıt
    Görüntü güzel full hd bir sıkıntı yok ama soruyu anlayamadımdaha açarmısın
  • ram eklemek istiyorum bu cihaza kendi rami 4gb 1600 hızında.Eklenecek ramindemi hızı 1600 olmalı? Birde kaç voltluk ram takmalıyız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.