Şimdi Ara

ASUS K55VD SERİSİ KULLANANLAR KLÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLM:) bu platform altında bilinmeyenler ve ortaya çıkan her türlü yazılım-donanım sorunları paylaşılabilir diye düşündüğüm için bu topiki açtım....şuan güncel bir sorunum var: asus express gate mini işletim sistemini kurup,kullanan arkadaş varsa bir kaç sorum olacak kendisine? teşekkürler....(yazımdan alıntı yapılırsa sevinirim)

• quote:

Orijinalden alıntı: E'

http://forum.donanimhaber.com/m_64222082/mpage_1/key_/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_61671948/mpage_3/tm.htm

K55VM inceleme ve kullanıcı kulübü.

slm,,, teşekkürler ama K55VD anakartlarını taşıyan serinin K55VM ile donanımsal nitelikleri birbirinden çok farklıdır,alakaları pek yoktur:D.....yanlış yere yönlendiriyorsunuz:)

• Donanımları aşağı yukarı aynı bildiğim kadarıyla. Sadece ekran kartları ve ramlarinde farklılık var. VD serilerinde gt610m, vm serilerinde de gt630m. İ5-i7 modellerinde ekran kartları farklılık gösterebiliyor tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etrüsk

Donanımları aşağı yukarı aynı bildiğim kadarıyla. Sadece ekran kartları ve ramlarinde farklılık var. VD serilerinde gt610m, vm serilerinde de gt630m. İ5-i7 modellerinde ekran kartları farklılık gösterebiliyor tabiki.
    chipset farklılıkları da mevcut....ayrıca o topicte genelde i7 kullanıcıları var...oyun performansı ile ilgili bir paylaşım alanı genelde....notebook sadece bir oyun konsolu değildir....bu başlığın amacı farklıydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedef_1984

chipset farklılıkları da mevcut....ayrıca o topicte genelde i7 kullanıcıları var...oyun performansı ile ilgili bir paylaşım alanı genelde....notebook sadece bir oyun konsolu değildir....bu başlığın amacı farklıydı...

Alıntıları Göster
    Sadece oyun için açılmış bir başlık değil. :) Ayrıca k55 oyuncu serisi de değil. Multimedya ağırlıklı.
  • quote:

Sadece oyun için açılmış bir başlık değil. :) Ayrıca k55 oyuncu serisi de değil. Multimedya ağırlıklı.

Alıntıları Göster
    g serisi kullananlar değil ama onlar..g...game! :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedef_1984

g serisi kullananlar değil ama onlar..g...game! :D

Alıntıları Göster
    (:
  • quote:

(:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende k55vd almayı düşünüyorum. nv610m dediği ekran kartı gt610m mi oluyor. oyunlarda sorun yaşıyormusunuz. çok üst düzey oyun oynamıyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuyogis

arkadaşlar bende k55vd almayı düşünüyorum. nv610m dediği ekran kartı gt610m mi oluyor. oyunlarda sorun yaşıyormusunuz. çok üst düzey oyun oynamıyacağım.

evet bahsettiği kart o.o karttan zaten pek bişe beklenmez.taavsiyem biraz daha para verip k55vj almanız gt635m en az iki kat daha fazla permormasnlıdır
  • quote:

Aynı paraya ekran kartı (gt635m) yüksek olan k55vj modeli daha iyi alternatif olur. Hem de paran boşa gitmemiş olur. http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html (ekran kartları performans sıralaması.)

• quote:

quote:

Aynı paraya ekran kartı (gt635m) yüksek olan k55vj modeli daha iyi alternatif olur. Hem de paran boşa gitmemiş olur. http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html (ekran kartları performans sıralaması.)

Alıntıları Göster
    karttan beklentim yok arkadaşlar. ben sağlamlık ve kalite bekliyorum. oyunla yada grafikle işim yok. en fazla oynayacağım oyun pes serileri. ben yanımda taşıyabileceğim bir video deposu, kaynak deposu olaraka kullanacağım. hem gt635de ısınma sorunu olabilir.

• quote:

karttan beklentim yok arkadaşlar. ben sağlamlık ve kalite bekliyorum. oyunla yada grafikle işim yok. en fazla oynayacağım oyun pes serileri. ben yanımda taşıyabileceğim bir video deposu, kaynak deposu olaraka kullanacağım. hem gt635de ısınma sorunu olabilir.

K55vj nin sadece ekran kartı yüksek. Yani ısınma sadece kartla alakalı bir şey de değil. Oyun ağırlıklı kullanmayacaksan zaten pek ısınma sorunuyla karşılaşmazsın. Yine de seçim senin. İster VJ ister VD.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 22 Kasım 2012; 19:09:51 >
  • quote:

quote:

K55vj nin sadece ekran kartı yüksek. Yani ısınma sadece kartla alakalı bir şey de değil. Oyun ağırlıklı kullanmayacaksan zaten pek ısınma sorunuyla karşılaşmazsın. Yine de seçim senin. İster VJ ister VD.

Alıntıları Göster
    sanırım haklısınız. biraz daha verip k55vj almak daha mantıklı. sonuçta gt635m de yabana atılacak bir ekran kartı değil. alınca 1 kere almak lazım. ama sorun çıkarmaz değilmi.
    ben şunu düşünüyorum
    http://www.bimeks.com.tr/urun/125576/asus-k55vj-sx025h-w8-.aspx#comments

indirim için yılbaşını bekliyeceğim. sorun çıkarmayacağı konusunda
    yardımcı olun. tereddütüm kalmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet43122

sanırım haklısınız. biraz daha verip k55vj almak daha mantıklı. sonuçta gt635m de yabana atılacak bir ekran kartı değil. alınca 1 kere almak lazım. ama sorun çıkarmaz değilmi.
    ben şunu düşünüyorum
    http://www.bimeks.com.tr/urun/125576/asus-k55vj-sx025h-w8-.aspx#comments

indirim için yılbaşını bekliyeceğim. sorun çıkarmayacağı konusunda
    yardımcı olun. tereddütüm kalmasın.

Alıntıları Göster
    benim acil almam gerekmişti stokta olmadığı için 630m li model yerine 610m li model VD yi aldım. oyunlarda sıkıntın var mı diye sorarsan şuana kadar hiç olmadı. ısınma diyosan sadece oyunlarda, normal kullanımda fanı duymazsın. sadece pes oynarım felan dersen full çözünürlükte rahatlıkla oynatıyor. ama hangisini alayım dersen tabii ki VJ yi öneririm. aralarında fiyat farkı yok vede ekran kartı sıralamasında daha üst sıralarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: pijama61

benim acil almam gerekmişti stokta olmadığı için 630m li model yerine 610m li model VD yi aldım. oyunlarda sıkıntın var mı diye sorarsan şuana kadar hiç olmadı. ısınma diyosan sadece oyunlarda, normal kullanımda fanı duymazsın. sadece pes oynarım felan dersen full çözünürlükte rahatlıkla oynatıyor. ama hangisini alayım dersen tabii ki VJ yi öneririm. aralarında fiyat farkı yok vede ekran kartı sıralamasında daha üst sıralarda.

Alıntıları Göster
    evet haklısınız. anakart konusunda asus en iyilerden ve ısınma sorunu yok. fiyatıda iyi. böyle her işimi görecek sorun çıkarmayacak notebook için. bu fiyata tereddüt ettiğim hata.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet43122

evet haklısınız. anakart konusunda asus en iyilerden ve ısınma sorunu yok. fiyatıda iyi. böyle her işimi görecek sorun çıkarmayacak notebook için. bu fiyata tereddüt ettiğim hata.

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar.. bende k55vj almayı düşünüyorum ve tuyogis isimli arkadaşın gönderdiği linkteki fiyattan daha uyugununu buldum yılbaşından sonra daha çok indirime girermi bilmiyorum ama bekleyince göreceğiz bakalım buyrun

link:

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-K55VJ-SX031D-Core-i5-3210-250-Ghz-4-GB-750-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu213370.html

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf3101

slm arkadaşlar.. bende k55vj almayı düşünüyorum ve tuyogis isimli arkadaşın gönderdiği linkteki fiyattan daha uyugununu buldum yılbaşından sonra daha çok indirime girermi bilmiyorum ama bekleyince göreceğiz bakalım buyrun

link:

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-K55VJ-SX031D-Core-i5-3210-250-Ghz-4-GB-750-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu213370.html

Alırken bir kez daha düşün. Ekran kartı gt635m yazıyor ama aslında gt630m(gt540m). İsim değişikliği yapmışlar. Yeni çıkan oyunları düşük ayarlarda ancak oynayabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

link:

Alırken bir kez daha düşün. Ekran kartı gt635m yazıyor ama aslında gt630m(gt540m). İsim değişikliği yapmışlar. Yeni çıkan oyunları düşük ayarlarda ancak oynayabilirsin...

Düşük ayarlarda değil de orta ayarlarda akıcı bir şekil de oynatabilir. O kadar da düşük bir kart değil. Tabi uzun süre de yeterli olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 15 Aralık 2012; 13:28:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

link:

Düşük ayarlarda değil de orta ayarlarda akıcı bir şekil de oynatabilir. O kadar da düşük bir kart değil. Tabi uzun süre de yeterli olmayabilir.

Alıntıları Göster
    anlamıyorum. nasıl oluyorda 2gb 128 bit ekran kartını küçük görebiliyorsunuz.

ayrıca gt635m 128/194 bit yani gerirse 194 bit oluyor. olmasa bile gt610m gibi 64bitlik ekran kartı bile hemen hemen tüm oyunları kaldırıyor.

kaldırıp kaldramama ayrı mesele. ısınma sorunu varsa zaten direk çöpe at o laptopu. piyasa ısınma sorunu en az asus k55 serisi ve levono z580 serisinde. bu seride ekran kartı 2gb 128 bit ise birde fiyat uygun ise düşünmenize gerek yok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.