Arkadaşlar Merhaba Bir Asus K55VD kullanıcısıyım. Yeni format attım. Format atmadan önce mevcut olan iki parmak ile sağ tık özelliğini ne yaptıysam bulamadım. Bu driveri bulma konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler
ShaRk 32S
kullanıcısına yanıt
kardeşim mrb. asus smart gesture yüklemen gerekiyor. yoksa çıkmaz.
Arkadaşlar benmim pc de usb 3.0 yüklü olmasına rağmen tam randuman alamıyorum arkadaşımda aynı hd 70 le atarken benimki 45 le atıyo ikisi de 5400rpm.
Bios nasıl güncelleniyor k55vd ?
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın bu seride laptopu var oğlu pro evolution oyunu yüklemek istiyor fakat anladığım kadarıyla 8.1 güncellemesi ile bu oyunu yüklemek sıkıntılıymış açmıyormuş windows 7 işletim sistemini kurduğumuzda da ekran kartının çalışmadığını onboard ekran kartıyla işlem gördüğünü yazanlar olmuş konu hakkında bana fikir verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
öyle bişey duymadım driverler eksik yüklenmiştir yada ayarları kaçmıştır.
Bios çöktü :))
Arkadaşlar merhaba, bugün asus k55vd marka laptobuma windows 7 x64 kurdum. Gayet uzun bir süre kullandım. Loader kullanarak windowsu orjinal yapmak istedim. Programı yükledim ve yeniden başlattım. Mavi bir ekranda stop başlığı altında yazılar çıktı ve de laptop açılmadı. Acaba windows mu bozuldu düşüncesiyle windows'u dvd ile kurtarayım dedim bios açılmadı, hardiski başka bir pc'de komple sildim tekrar taktım ama tık yok. Pc açılıyor fan sesi falan var ama bios açılmıyor ekran siyah tamamen. Bios'u çöktü galiba düşüncesi ile güncelleme indirdim fakat kuramadım. Flash belleğe güncel biosunu attım ama yükleyemiyorum. Lütfen ustalardan yardım bekliyorum. Biosu açılmayan asus'ta bios nasıl yüklenir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme