Şimdi Ara

Asus k55vj ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Merhaba.
    Laptopta resimdeki ram mevcut ancak üzerindeki rakamların ne anlama geldiğini bilmiyorum aynısından yada beraber çalışabileceği emsal bir ram bulabilir miyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2Rx8 PC3-12800S-11-10-F2 kodunda ram alacaksın marka farketmez bu özelliklerin Elindeki ile birebir uyması şart.
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Hocam o kodda ram bulabiliyorum ancak etiketin alt satırında bulunan 1250 farklı oluyor. O 1250 rakamı ne anlama geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

2Rx8 PC3-12800S-11-10-F2 kodunda ram alacaksın marka farketmez bu özelliklerin Elindeki ile birebir uyması şart.
    merhaba 1rx8 2rx8 1rx16 gibi modeller dual channel ile alakalimi hepsiyle dual channel ypabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldıray_16

Hocam o kodda ram bulabiliyorum ancak etiketin alt satırında bulunan 1250 farklı oluyor. O 1250 rakamı ne anlama geliyor.
    ne yaptin ram isini bende ayni problemle karsi karsiyayim hynix hma81gs6afr8n-uh var bende ama son 4 rakami tutan ram bulamiyorum seni ngibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz5555 -- 17 Ekim 2018; 13:22:47 >
  • deniz5555 D kullanıcısına yanıt
    Şuan bir çözüm bulamadim. Üst satırdaki bilgilerin uyduğu farklı marka ramler var ancak son 4 rakam kafamı karıştırıyor.

• deniz5555 D kullanıcısına yanıt
    Dual channel ram ile alakası yok. Ram üzerindeki bellek çiplerinin single ve ya dual (tek yüz çift yüz) yerleşimini belirtiyor.
  • saldıray_16 kullanıcısına yanıt
    bakılacak olan satır yazdığım satır. ötesini bilmiyorum

Cihazın yakın özelliklerde ramleri de okuyabiliyor. önemli olan 2 ramin uyum içinde çalışması için elindeki ramin aynısı olmasıdır. Eğer elindekini elden çıkarırsan 2x4 lük belirtilen ramler marka farketmeksizin uyar.
    Crucial
    RAM & SSD Upgrades | ASUS K55VJ | Crucial.com
    http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/ASUS/k55vj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Ekim 2018; 13:56:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

bakılacak olan satır yazdığım satır. ötesini bilmiyorum

Cihazın yakın özelliklerde ramleri de okuyabiliyor. önemli olan 2 ramin uyum içinde çalışması için elindeki ramin aynısı olmasıdır. Eğer elindekini elden çıkarırsan 2x4 lük belirtilen ramler marka farketmeksizin uyar.
    http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/ASUS/k55vj
    isin tuhaf tarafi bu crucial sayfasindaki ramler turkiyede yok kendi laptop um icin baktim vatanda mediamarkta bulamadim

• laptop icin satilan dual kit bulamadim hep tekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.