Şimdi Ara

Asus K55VJ-SXO310 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacak ben Asus`un K55VJ-SXO310 modelini almayı düşünüyorum. Benim masaüstünün emekliye ayrılma vakti geldi çoktan. Yani doğal olarak ilk kez dizüstü alıyorum ayrıca dizüstü bir bilgisayar alırken oyun oynamak için alıyorum yani bu model oyun oynamam da her hangi bir sorun yaratır mı? Yaratırsa daha iyi bilgisayarlar var mıdır bir de bütçem 1800 TL`ye kadar çıkabilir cevaplarınızı bekliyorum.

• Ekran kartının gt635m yazdığına bakmayın. Gt630m'in(eski adıyla gt540m) ta kendisidir. Gt630m ile tüm özellikleri aynı. Yalnızca isim değişikliğine gitmişler. Dolayısıyla gerçek gt635m(eski adıyla gt555m) performansı beklemeyin. Bu sene çıkmış ağır oyunlardan bazıları en düşük ayarlarda bile kasma yaratır. Yani ekran kartı güncelliğini yitiriyor. Max fiyat 1800 lira demişsiniz. O fiyata en uygun pc bu ve oyunlarda daha uzun süre güncel kalır. Soğutması gayet mükemmel. http://www.pcdepo.com/msi-ge60-414xtr-notebook-urun8959.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFans -- 6 Şubat 2013; 1:13:02 >
  • Özelliklerine baktım da iyi gibi duruyor teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.