Şimdi Ara

Asus k55vm mi yoksa Lenovo z580 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetten araştırdığım kadarıyla ben dahil bir çok kişi bu ikilemi yaşıyor...
    ikisi de iyi bilgisayarlar ama ben karar veremedim.
    özellikle satış sonrası için her ikisi için de iyi diyen de var kötü diyen de...
    bir de ısınma olayı benim için önemli...ısınma ve servis açısından karşılaştırma yapmanız mümkün mü acaba?
    şimdiden teşekkürler.

• aynı ikilemdeydim... Z580 aldım

memnunum..

i5 3210m
    8 GB RAM
    2 GB GT630M
    750 GB HDD LENOVODA YENI AKILLI FAN SISTEMI VAR SOGUTMADA ŞÜPHEN OLMASIN bence z580
  • hay ağzını seveyim, ben de karar veremiyorum şöyle bi ikisini karşılaştıran biri çıksada ağız tadıyla okusak, izlesek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qonsensus

aynı ikilemdeydim... Z580 aldım

memnunum..

i5 3210m
    8 GB RAM
    2 GB GT630M
    750 GB HDD LENOVODA YENI AKILLI FAN SISTEMI VAR SOGUTMADA ŞÜPHEN OLMASIN bence z580

teşekkürler qonsensus...
  • quote:

memnunum..

i5 3210m
    8 GB RAM
    2 GB GT630M

Bu özelliklerdeki Lenovo'yu nereden aldınız acaba ? Benim baktığım yerlerde 4gb ram ve 500gb hdd mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

quote:

memnunum..

i5 3210m
    8 GB RAM
    2 GB GT630M

Bu özelliklerdeki Lenovo'yu nereden aldınız acaba ? Benim baktığım yerlerde 4gb ram ve 500gb hdd mevcut.

vatan pcden aldım teb bonus karta aldım kampanya dahilinde 1300 tl gibi bi fiyata denk geliyor bence kacırmayın (ayın 31 ine kadar)

ben gri kasayı aldım kırmızı ve beyaz kasa da var yalnız beyaz kasa çok harika acayip güzel tam hava atmalık :P

ben pc performans testlerinden pek anlamam o konuda üzgünüm :) kasa tasarım mükemmel hele dolby theater versiyon 4 öyle güzel ki ses kalitesi de 10 numara hızı da oyun performansına gelince daha test etmedim :) fakat nette testleri gördüm metro 2033 full detay tık yok canavar gibi ;) malum GT630m yeni nesil ve harika performans..

ısınma maaşallah yok, gürültü zaten yok :) + olara toz giderme teknolojisi mevcut ust tusa dokun ve tüm tozları temizlesin :)dostum bu hatun tam anlamıyla bi çıtır :)

•  Asus k55vm mi yoksa Lenovo z580 mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim genel tercihim asustan yana olmuştur ama teknik anlamda hangisi daha iyidir kullanmadığım için yanıltmak istemem
  • lenova olanı alıcam gibi duruyor...
  • Tercih alicinin :) ikiside kaliteli bn Z580 aldim memnunum 2 yil yerinde teknik destek yine de siz bilirsiniz gidin gorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.