Şimdi Ara

ASUS K55VM SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
7
Favori
35.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omerf

Merhaba bende bir yaklaşık 1 ay önce bu laptopu aldım kullanıyorum aranıza hoşgeldim Ancak benim çook büyük dertlerim var arkadaşlar. Crysis 2, Max Payne 3 hatta WoW'da bile CPU ısınma ve pc kapanma sorunu yaşıyorum. CPU 90 C ye falan çıkıyor ve bir anda kapanıyor. Ama hemen açılıyor basınca tuşa. Acaba bir bilgisi olan var mı? Altına soğutucu almama rağmen sorunu çözemedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisayarı zorlayan bir virus programı veya başka bir etken var. 2 aydır soğutucuz bile hiç bir oyunda kapanma yaşamadım. Virus programı oyun kipleri veya sürekli güncelleme ve taramalar bilgisayarı ısındırır.

• quote:

Merhaba bende bir yaklaşık 1 ay önce bu laptopu aldım kullanıyorum aranıza hoşgeldim Ancak benim çook büyük dertlerim var arkadaşlar. Crysis 2, Max Payne 3 hatta WoW'da bile CPU ısınma ve pc kapanma sorunu yaşıyorum. CPU 90 C ye falan çıkıyor ve bir anda kapanıyor. Ama hemen açılıyor basınca tuşa. Acaba bir bilgisi olan var mı? Altına soğutucu almama rağmen sorunu çözemedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisayarı iyice kontrol edin arka planda falan çalışan uygulamalar falan var mı diye. Virüs taraması falan yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

quote:

Bilgisayarı iyice kontrol edin arka planda falan çalışan uygulamalar falan var mı diye. Virüs taraması falan yapın.

örneğin bilgisayardaki tüm programları kapatın. masaüstü araçlarında gpu ölçerde işlemci göstergesi 03 ün üstüne çıkıyorsa bir program açık demektir. ayrıca ram de yüzde 30 ve üstü ise

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain Soap Mactavish

quote:

quote:

örneğin bilgisayardaki tüm programları kapatın. masaüstü araçlarında gpu ölçerde işlemci göstergesi 03 ün üstüne çıkıyorsa bir program açık demektir. ayrıca ram de yüzde 30 ve üstü ise

Aslında temiz bir format atın. Bilgisayarın drıverları dışında herhangi bir program kurmayın. Daha sonra oynadığınız oyunlardan birini kurun oyunu 1 saat kadar oynadıktan sonra sıcaklık değerlerine bakın eğer hala aynı sıkıntı varsa bilgisayar falan kapanıyorsa servise gönderin. Daha önce kimseden ısınmadan dolayı kapanan asus duymamıştım siz ilksiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında temiz bir format atın. Bilgisayarın drıverları dışında herhangi bir program kurmayın. Daha sonra oynadığınız oyunlardan birini kurun oyunu 1 saat kadar oynadıktan sonra sıcaklık değerlerine bakın eğer hala aynı sıkıntı varsa bilgisayar falan kapanıyorsa servise gönderin. Daha önce kimseden ısınmadan dolayı kapanan asus duymamıştım siz ilksiniz

+1 aynen öyle yapın.

• arkadaşlar niye n56vm deil de k55vm ? fiyat farkı yok çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrParadox. -- 8 Ağustos 2012; 3:31:58 >
  • arkadaşlar başlıkta sxo78d diye yazmışsınız ancak bunun i5 li modelide var sx034r ben kullanıyorum kısacası asus k55vm olarak konu ismini değiştirirseniz daha yararlı olabilir.sonuçta kasa aynı donanımlar işlemci dışında aynı.genel olarak asus k55vm modeli ile ilgili sorunlarımızı ve görüşlerimizi bu platformda paylaşma fırsatı doğar diye düşünüyorum. sağlıcakla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrags

arkadaşlar başlıkta sxo78d diye yazmışsınız ancak bunun i5 li modelide var sx034r ben kullanıyorum kısacası asus k55vm olarak konu ismini değiştirirseniz daha yararlı olabilir.sonuçta kasa aynı donanımlar işlemci dışında aynı.genel olarak asus k55vm modeli ile ilgili sorunlarımızı ve görüşlerimizi bu platformda paylaşma fırsatı doğar diye düşünüyorum. sağlıcakla..

Haklısın dostum. Yarın konunun adını değiştirp seni de ekliyorum

• konu adını değiştirdim yarın K55vm - sx023d ve sx034d kullanıcılarını da listeye ekleyeceğim. İsimlerin yanına parantez ile modelini belirteceğim. ezan okumadan yatayım ben. iyi geceler tüm k55'çiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Soap Mactavish -- 8 Ağustos 2012; 4:07:02 >
  • Bende fotoğraf çekecek bişi bulamadım, klavyesini merak edenler için gelsin bu foto.

ASUS K55VM SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrParadox.

arkadaşlar niye n56vm deil de k55vm ? fiyat farkı yok çünkü

laptopta full HD cidden gereksiz.. Işıklı klavye konusuna gelince eli yatkın biri zaten ışığa ihtiyaç duymaz. O yüzden K55VM
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre9110

quote:

Bi asus servisine gösterseniz iyi olur bence. Bazı kullanıcılar hiç böyle sorunlarla karşılaşmamış ama bazı k55vm kullanıcıları karşılaşmış bazı modellerde sorun olabilir belki. Unutmadan nerden almıştınız pc yi ?

kardeş senin problemine bir nebze olsun çözüm olabilcek bişey anlatıcam.yapmışta olabilirsin bilmiyorum.güç seçeneklerinden istersen kendine yeni bir profil oluştur istersen dengeli profilini özelleştir sen bilirsin her neyse profili açtıgında gelişmiş güç ayarlarını değiştir kısmına gel ordan işlemci güç yönetimi kısmındaki en yüksek işlemci durumunu %80 e çek ve oyunu açıp dene.eski duruma göre sıcaklıkları ve performans durumunu ölç.ben %80 e alıp bf3 te denedim bi performans kaybı yok ve sıcaklıkta yaklaşık bir 10 derecelik düşüş var.umarım işine yarar hocam.

• Benide eklersen sevinirim. Geçen gün İnversion oynarken birden kapanması dışında şikayetim yok k55vm den
  • quote:

quote:

laptopta full HD cidden gereksiz.. Işıklı klavye konusuna gelince eli yatkın biri zaten ışığa ihtiyaç duymaz. O yüzden K55VM

full hd konusunda bişey diyemicem ama ışıklı klavye olsaymış zaten şık olan kasası dahada şık olurdu diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: electrode3

Benide eklersen sevinirim. Geçen gün İnversion oynarken birden kapanması dışında şikayetim yok k55vm den

Modeliniz SX078D mi , SX023D mi SX034R mi ? isminizi ekliyorum. modeli belirtirseniz yanına onuda eklerim.

Ayrıca İşlemciyi fazla kullanan bir programdan dolayı olabilir kapanma. kaynak izleme aracından nedenini öğrenin ve bir soğutucu almanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Soap Mactavish -- 8 Ağustos 2012; 16:45:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrags

quote:

quote:

full hd konusunda bişey diyemicem ama ışıklı klavye olsaymış zaten şık olan kasası dahada şık olurdu diye düşünüyorum

Evet klası artardı

• quote:

quote:

Benide eklersen sevinirim. Geçen gün İnversion oynarken birden kapanması dışında şikayetim yok k55vm den

Modeliniz SX078D mi , SX023D mi SX034R mi ? isminizi ekliyorum. modeli belirtirseniz yanına onuda eklerim.

Ayrıca İşlemciyi fazla kullanan bir programdan dolayı olabilir kapanma. kaynak izleme aracından nedenini öğrenin ve bir soğutucu almanızı öneririm.

SX078D

• quote:

quote:

quote:

SX078D

Hemen isminizin yanına ekliyorum

• Valla benimde elim gayet klavyeye yatkındır ama insan bazen ışık arıyor neyse bizde gider 6 liraya usb den güç alan ışıklardan alırız İhtiyacımız olduğunda takarız
  • quote:

Valla benimde elim gayet klavyeye yatkındır ama insan bazen ışık arıyor neyse bizde gider 6 liraya usb den güç alan ışıklardan alırız İhtiyacımız olduğunda takarız

Bende var Bir de usb fan aldım yaz vakti serinlemek için. eee laptop soğutucu 1 usb , ışık 1 usb fanda 1 usb klavye ve mouse a yer kalmadı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.