Şimdi Ara

ASUS K55VM SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
7
Favori
35.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pc7

vercenik53 kardeşim dediğin gibi w7 ultimate 64 bit yükledim fakat bu sefer de ikide bir windows gezgini çalışmayı durduruyor.Ne yaptıysam düzeltemedim.İnternetten de araştırdım ama sonuç aynı.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

windows gezgini problemi bende de var ve çözümlendiremedim bi türlü
  • k55vm kullanıyorum. bir yıldan fazla oldu. çok yavaşladı. ilk aldığım ayarlara geri döndürebilir miyim?
  • Arkadaşlar bende de k55vm-sx078d modeli var. Üzerindeki 8gb rami 16gb'a yükseltmek istiyorum ama destekliyor mu desteklemiyor mu?
  • Arkadaşlar K55vm kullanıyorum 1,5 yıl oldu alalı oyunlarda ani fps düşüşü yaşıyorum.Örneğin Fifa 14 de 60 fps ile oynarken bir anda 5 fpsye kadar düşüyor ve alt tab yapmadan geçmiyor sorun sizce ne olabilir?
  • Arkadaşlar bende de ASUS K55VM-SX078D modelinden var.Size sorum bu dizüstü bilgisayarın ekran kartı değiştirilebilir mi?İyice eskidi ve yeni çıkan oyunları kaldıramamaya başladı.
  • regodulaz kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş galiba temizlemek için sökmüştü içinde mxm slotlu ekran kartı olduğunu görmüştü yani üzerindeki ekran kartı gt635m mxm slotluydu resmini de çekmişti böyleyse değişebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 30 Ocak 2014; 18:58:45 >
  • regodulaz kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş galiba temizlemek için sökmüştü içinde mxm slotlu anakart olduğunu görmüştü yani üzerindeki ekran kartı gt635m mxm slotluydu resmini de çekmişti böyleyse değişebilirsiniz.Mxm modeli mxm3a slotuydu bu numaralandırılır buna tutup bir gtx serisi kart takmanız ekran kartları büyük olduğu için zordur ama orta segment takılabilir.Mesela gt650-750 denemek lazım ama bu kartın sıfırını bulmak türkiye de zor monsterden tedarik edilebilir,çıkma bulunursa o ayrı.Açıp bakmanız gerekir
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Peki dostum sağol cevap için anladığım kadarıyla değiştirilse bile baya uğraştıracak bir iş.Benimkinde gt 630m var bununla ilgili bir bilgin var mı peki?
  • İçini açıp bakmadan bir şey diyemem o arkadaş açıp bakmıştı oda şaşırmıştı.Normalde bu fiyattaki makinelerde anakarta bitişik oluyor.İnternette videolara baktım kayda değer bir şey bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanS.

Arkadaşlar K55vm kullanıyorum 1,5 yıl oldu alalı oyunlarda ani fps düşüşü yaşıyorum.Örneğin Fifa 14 de 60 fps ile oynarken bir anda 5 fpsye kadar düşüyor ve alt tab yapmadan geçmiyor sorun sizce ne olabilir?

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun yardıma çok ihtiyacım var çok sinir bozucu bir durum.
  • Ekran kartı ayarlarını nvidia denetim masasından ayar yaptınız mı oyuna ayarlı şekilde,birde ısınma ne durumda bayağı olmuş alalı.
    Nvidia ayarları ayarlı hocam.Sıcaklık ise işlemci 80 derece iken ekran kartı 60 derece civarında oluyor.
  • Aklıma gelmişken vsync özelliği açık mı oyunda 60fps üzerine çıkmaz,benzer bir sorun geçende bir arkadaşta olmuştu n55sf modelinde vsyn özelliğini açtı düzeldi.
    Açık hocam fifa 14 settingsdeki ayardan bahsediyorsanız eğer.
  • arkadaşlar bu laptop win8 önyüklü olarak satın alan var mı?
  • selam beyler bu seriden bende de var.. geçen harddiski arızalandı istanbula yolladım 4 güne yaptılar.. fakat aklıma takılan şu. toshiba harddisk takmışlar..
    1tb olan arkadaşımdaki WD marka..

k55vj-sx0255 olan arkadaşlar sizdeki orjinal harddiskin markası nedir?
  • ST9500325AS model seagate var benim laptopda.

K55VD-SX377H serisi.
  • arkadaslar bilgim olmadıgından soruyorum k55vm modeli bendeki cihaz ssd takmak iştiyorum bu cihazlarda m.2 varmıdır ? bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.