Şimdi Ara

ASUS K55VM SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
7
Favori
35.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar k55vm artık satılmıyormu çoğu yerde yok. Birde kullananlarda ısınma durumu nasıl bilgi alabilirmiyim. Hp notebooku ısınma nedeniyle sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chip-izmir

oyunun simgesine sag tıklatıp ordan grafik islemciyle calistirdan yuksek performans nvidia cart curtu sec devam et :D

Arkadaşım dediğini yaptım ama işe yaramıyor; diyor ki ekran kartınız yeterli değil. Normalde saydığım bu oyunları aynı bilgisayarın diğer kullanıcıları rahatlıkla oynayabiliyorlarken ve bu problemle karşılaşmıyorlarken sizce ben nerede yanlış yaptımda böle oldu ve ne yapmalıyım ki bilgisayarımdan tam performans alabileyim acil yardımlarınızıda bekliyorum.
  • 7 ayda k55vm i5 li 8g ram li 630m ekran kartlı modelini aldım 2 şeyi bana göre beğenmedim 1 incisi ekranı beni hayal krıklığına ugrattı çünkü dik bakmazsanız yanlardan yada aşagıdan veya biraz yukardan bakarsanız ekrandan film izlemek hayal,ekranı yan açıdan baktıgınızda (3 kişi film izliceksiniz önden bakan diğer kişiler film sahnelerinde net değil karartılar görüyor filmi izlemek imkansız )illa önden dik bakmak zorundasınız bu açıdan ekranı beni çok üzdü 2 inci sıkıntı webcamı dandik ama onu çok önemsemiyorum

bu notebooku alma nedenim ısınmadan oyun oynamak ve film izlemek için ve oyun için bu notebooku grafik ayarlarından ayarladıgımda sıcaklık 70-80 çıksa bile sıkıntı yaratmadı beni üzmedi her türlü oyunu rahatlıkla oynadım bu anlamda notebook işini iyi yapıyor birde şarz cihazı felaket ısınıyor

son durumu ise şöyle 8 inci ayda aniden şarz tutmadı kapandı baktım şarz cihazı ışığı yanımıyor bataryasıda bitik olduğu için açamadım bende vatanbilgisayara servise verdim oda servise yolladı 24 gün sonra geldi laptopumu açtım herşey iyi normaldi şarz cihazı bozulmuş meğer ertesi gün yine açtım şarzı az diye şarza taktım 1 saat sonra şarz cihazını çıkarıp balkona geçeyim dedim çıkarır çıkarmaz :) kapandı meğer bataryası şarz olmamış üstüne üstlük host dosyası zarar görmüş windoesu açamadım bilgilerimide alamadım 24 gün sonra laptop gelmiş ama bataryası ölümüş halbuki batarya 10 numara idi ama demek ki şarz cihazı arızalandığında zarar vermiş bende hemen geri verdim adam gibi test edilsin dedim 1 aylık makina,serviste 10 gün durdu hazır yazdılar şimdi ise 27 inci gün halen işlemdemiş sanırım yenisini verecekler 30 gün dolmak üzere (şarz cihazı aldıgımdan beri çok ısınıyordu tahminim bu şarz cihazı notebooka zarar vermiş olabilir)şimdi yenisi gelince inşallah iyi çıkar sorunsuz olur diye asus aldım başımıza bunlar geldi daha önce acerdan muzdarip olmuştum başıma bunlar geldi sonucta ekranı dışında ben memnun kaldım bu cihazdan sorunsuz yenisi ile değiştirirlerse iyi olur yada para iadesi isteyeceğim bakalım hayırlısı
    2-3 kişi film izliyorsanız yada oyun oynayanı izliyorsanız tavsiye etmem,tek kişi için zaten dik baktıgınız için görüntüde bozukluk olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MihMaNdaR29

Arkadaşlar 2 ay kadar önce bende bu pc den aldım; benim söyle bir maruzatım var pc pes2012'yi crysis2'yi oynatmıyor ekran kartınız yetersizz diye bir uyarı veriyor pes 12 de sadece oyun ayarlarını(profil oluşturma) yükleme sayfasına kadar gelebiliyorum sonra oyun tamamen donuyor, Crysis 2'yi ses olarak açıyor ama ekran yok karanlık ekran, assasin ckreed 1 ve 2'yi oynayabiliyorum ama 1-2 bölümden sonra yaklaışık 1 saat sonra pc pek ısınmadığı halde atıyor; birde bir işlem yaparken cd-rom açılıyormuş gibi bir ses çıkıyor arkadaşlar bu benim ilk laptopum buyuk umutlarla aldım ama bu sorunlarla karşılaşıyorum yardımcı olursanız sevinirm ne yapmalıyım pc konusunda yetersizim, servise yollayayım diyorum ama 1-2 ay'ın üzerine hemen servise düşecek diyede endişeliyim sizce ne yapmalıyım ve bu problemlerin üstesinden nasıl gelebilirim

rainman arkadaşım ben hala problemimi çözemedim bana yardımcı olabilirmisin yukarıda alıntıda problemi mi belirttim nasıl bu sorunun üstesinden gelebilirim ?

• bu seri satılmayacak mı bir daha?sx034r bekliyorum bende
  • notebookum bugün geldi yenilenmedi çünkü 30 güne 2 gün kala yollamışlar neyse şuan bataryası ve şarzo sıfırlanmış durumda pes 2013 kurdum şıkır şıkır oyunuyor ısınma vs zaten aldıgımdan veri yoktu yine yok :))

MihMaNdaR29 arkadaşım senin yazdıgın 2 oyunuda ben notebokuma önceden kurdum ve ikiside çalışıyordu pes 2012 ve crysis 2 açılmama donma kitleme sorunu bende yok belki senin oyunda bir sıkıntı olabilir oyunları hangi siteden indirdiğimi tam hatırlayamıyorum ben bu durumda genelde crack ararım yeni crackle oyunu denerim genelde sorun çözülür oyunu açmaya çalışan arkadaşlar özellikle notebok ayarlarında hem yüksek işlemciyi hemde nvida kartını ikisinide aktif ettiğinden emin olsun unutmadan oyunları yönetici moduyla çalıştırın bazı oyunlar save yapmayabiliyor misal batman gibi :))
    bugüne kadar oynayamadıgım tek oyun var oda sanırım benden kaynaklı değil r.age denen oyun indirdiğim yerde torrent sitesi oyun çalışmıyor olabilir bi daha indirmek başka siteden istemedim onun dışında açmadıgı bir oyun vs görmedim MihMaNdaR29 bahsettiği sorunları bir kaç oyunda denk gelmiştim o zaman oyunu kaldırmadan 2-3 crack indirip copy paste ile çözmüştüm bence seninkisi açması lazım oyunda bozukluk yada direx de eksikliğin olabilir

• @MihMaNdaR29

directx yüklü olduğundan emin olun. Hala sorun varsa ekran kartınızı güncelleştirmenizi öneririm, önceki mesajlard bir arkadaş anlatmıştı güzelce. Ayrıca oyun simgesine sağ tıklayıp Grafik İşlemci ile Çalıştır - Yüksek Performanslı NVIDIA İşlemci seçmenin faydası oluyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrags

arkadaşlar k55vm sx034r modeline sahibim bende.nvidia'nın 306.23 güncelleştirmesini yükledikten sonra gt630m in windows tan aldıgı puan 6.7 den 6.5 e düştü.performansta gözle görülür bir düşme gözlemlemedim ama genede içimde bi şüphe oluştu.sizdede aynı durum söz konusumu bunu merak ediyorum.ayrıca ısınma durumlarınız nedir? örneğin bf3 1 saat oynadıktan sonra gördüğünüz maksimum sıcaklık ne oluyor? yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.sağlıcakla.

Yaşadığın sorunun aynısını bende yaşadım,performansa etki eden bir durum değil. Ayrıca en son çıkan sürücüyü(306.97) indir. Sistem derecelendirmesinde yine 6.7 olacaktır,bende öyle olmuştu

• pes 2013 setting bölümüne girdiğimde 640 *480 görünce değiştirmek istedim bana dediki ekran kartını yetersiz bende hemen nvida ayarlarından hem grafiğimi yükseğe hemde işlemci bölümünde pes 2013 hem exeyi hem settıng exe yi yüksek işlemci yaptım o zaman acıldı belkide aktif edemiyorsunuz aktif ise çalışmıyor ise ya direx yada o oyunun crackınde problem olabilir yada oyunda problem olabilir bakın pes 2013 te hem grafik hemde işlemciyi yüksek secmesem oyunu 640 *480 acacaktı aktıf edınce full de açtı arkadaşlar
  • @rainman76

Servis süresi 30 iş gününden 20 iş gününe düşürüldü. 20 iş gününü geçtiğinde para iadesi isteyebilirdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabradres -- 25 Ekim 2012; 9:30:33 >
  • vatanbilgisayarda personelinde dediğine göre servis süresi 20 güne düştüğü için sanırım değiştireceklerdir 20 günü geçti dedi bizde öyle bekliyorduk ama olmadı ayın 26 sında alıp diğer ayın 23 ünde bana teslim ettiler biraz şaşırdım bu konuda ama çok sıkıntı etmiyorum notebooktan memnunum aslında değişim olsaydı yada daha iyisi para iadesi olsaydı iyi olurdu aldıgım fiyata i7lisini alabilirdim yada monster alabilirdim ama her laptop 2 yılı devirince ısınıyor asusu ice cool için aldım neyse bayramdan sonra vatanbilgisayarı arayıp bu konuda bilgi alacağım - bu laptoptan kısaca ekranı dışında çok memnunum ısınma vs oyun açısından bir sorunla hiç karşılaşmadım arkadaşlar bu notebook daki ice cool teknolojisi sadece parmaklarımızı koydugumuz yere hava vererek o kısımların ısınmasınımı terlemesinimi önlüyor yoksa notebookun gerçek anlamda işlemcinin ısınmasını önlüyormu çünkü normal kullanımda hiç ısınmıyor 1-2 saat oyun oynadıgımda bile sıcaklıklar yüksek değerlere çıkmıyor çok memnunum bunu bilen varsa paylaşabilirmi -neden soruyorum bu özellik parmak koydugumuz yerleri sadece sogutuyorsa bunu boşuna almışım demek ki diyeceğim :( ama işlemcinin soğuk çalışmasına faydası varsa doğru tercih olabilir laptopların sorunu 2 yılı doldurunca ısınıyorlar en iyi özelliğide alsanız hep aynı aynı asusu tercih etme nedenim ice coll içindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainman76 -- 26 Ekim 2012; 20:33:59 >

• Sx078d benide ekleyin arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyun oynarken fan şov yapıyor sol taraftan uzun süre gayet sıcak üfürüyor biliyorsunuz. Kafama takılan şarj kablosu da biliyorsunuz önünden geçiyor acaba zarar verir mi o ısıyla çünkü ciddi bi ısınma oluyor?
  • Gta 4 ü kaldırır mı sx034r ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

Beyler oyun oynarken fan şov yapıyor sol taraftan uzun süre gayet sıcak üfürüyor biliyorsunuz. Kafama takılan şarj kablosu da biliyorsunuz önünden geçiyor acaba zarar verir mi o ısıyla çünkü ciddi bi ısınma oluyor?

Ben kabloyu ekranın arkasından geçiriyiorum hiç sıkıntı olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanmutlu

Gta 4 ü kaldırır mı sx034r ?

Rahatlıkla oynarsın ben yükleyipde kaldıramadığını görmedim daha :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3NTus

quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

Beyler oyun oynarken fan şov yapıyor sol taraftan uzun süre gayet sıcak üfürüyor biliyorsunuz. Kafama takılan şarj kablosu da biliyorsunuz önünden geçiyor acaba zarar verir mi o ısıyla çünkü ciddi bi ısınma oluyor?

Ben kabloyu ekranın arkasından geçiriyiorum hiç sıkıntı olmuyor

O da biraz yolu uzatmak oluyor. Sizin fiş için uygun konum öyledir belki? Çünkü benim fişte sol tarafta sağdan dolandırmak zor.
  • o zaman raadım eyvallah
  • Arkadaşlar benide ekleyin İ7 işlemcili K55VM-SX028V aldım. Öncelikle kasa çok sağlam duruyor. Detaylı inceleyip olumlu olumsuz yönlerini yazarım.

• ay ben bu sol tarafta ki iki usb girişini yapanın...iki ürün bağlanmıyor
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.