Şimdi Ara

ASUS K55VM SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
7
Favori
35.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gorgunk

windows 8 yükleyen var mı?
    henüz 2,5 ay oldu alalı, ben tam emin değilim ama çok ta merak ediyorum win8'i.

benim pc k55vm-sx034r win7 home basic ile gelmisti windows 8 pro kurdum 64 bit ve pisman oldum recoveryde gitti windows 7de rahatlikla oynadigim crysis 2'yi windows 8'de adama 3 saniyede bi adim attirarak oynuyorum geri windows 7ye dondum ve donmadan oynadigim crysis 2ye
  • Arkadaşlar belki cahilce bir soru olacak ama masaüstünden laptopa yeni geçtim ve bu seri laotop aldım. Ürün ile ilgili 2 sorum olacak; birincisi pc açıkken monitörü kapatıyorum tekrar kaldırıyorum mause veya klavyeye basıyorum ekran açılmıyor, bilgisayar komple kapanıyor yeniden bunun kısayolu falan var mı ?

İkincisi fn tuşları ile ilgili şuan laptop yanımda değil tam hatırlamıyorum ama fn 6-7-8 tuşları olması lazım bu tuşların fonksiyonu nedir ? Bilen bir arkadaş açıklayabilirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eray Canbay -- 14 Mart 2013; 14:40:26 >
  • arkdaşlar bi haftaya yakın zamandır bende k55vm sx078d kullanıyorum, genel olarak bilgisayardan memnunum yalnız aygıt yöneticisine girdiğimde diğer aygıtlar altında bilinmeyen aygıt (fotoğrafını koydum) var internetten otomatik olarak yükle seçeneğine tıkladım ama bulamadı, windows 8 enterprise kurdum, eğer bu konuda bilgisi olan arkdaşlar varsa yardım ederseniz sevinirim, bilgisayarı almamış ve alacak olanlara da her türlü yardımcı olabilirim şimdiden teşekkürler

ASUS K55VM SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: wcwmcl

arkdaşlar bi haftaya yakın zamandır bende k55vm sx078d kullanıyorum, genel olarak bilgisayardan memnunum yalnız aygıt yöneticisine girdiğimde diğer aygıtlar altında bilinmeyen aygıt (fotoğrafını koydum) var internetten otomatik olarak yükle seçeneğine tıkladım ama bulamadı, windows 8 enterprise kurdum, eğer bu konuda bilgisi olan arkdaşlar varsa yardım ederseniz sevinirim, bilgisayarı almamış ve alacak olanlara da her türlü yardımcı olabilirim şimdiden teşekkürler

ASUS K55VM SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ

o bilinmeyen aygıta ait donanım id si vardır. pci/ven gibi başlar özellikler sekmesinde olur. onu googleda aratırsanız neye ait olduğu çıkacaktır.

• Arkadaşlar laptopun usb girişine bir şey taktığımda tahmin ediyorum ki hard diskten tık tık sesler gelmeye başlıyor ve bilgisayarda hafif donma oluyor. 10 saniye sonra düzeliyor bu durum ama can sıkıcı sebebi nedir?

Bir de bugün açtığımda ekran da görüntü kaybı vardı. yeşil-mavi-kırmızı göründü ekran resmen görüntü yoktu. Res atınca düzeldi ama bir daha olma riski canımı sıkıyor. Bunun sebebi ne olabilir, neler yapabilirim? Teşekkürler.
  • asus k55vm sx028v modlini yaklaşık 6 aydır kullanmaktayım.. gayette memnundum ancak 1 haftadır illalah ettirdi. steam üzerinden oyun oynuyodum aynı zamanda bir çok şey inmekteydi torrent vesayre. pilsiz kullandığımdan dolayı; güç kesintisi oluşunca laptop bir nevi çöktü ve recovery işlemi yaptı. ilk defa kurtarmaya şahit olduğumdan bu safhaları sağlıklı okuyarak seçmedim . neyse sonuuç kendi kndini formatlamış oldu alet. yedeklerle ilgii sorunuçözmek için recuva ve recovery my files programlarını kulanıyordum 8 saat açık kaldı yaklaşık. bu arada windows güncellemeleri ile ilgili bi kaç uyarı gelmiş /kardeşimsöyledi/ umurssamadım ancak sonrasında laptop kedini resetleyip exploere.exe hatası verip masaüstünü boş bi halde önüme serdi. sadece görev yöneticisine ulaşılabiliyordu. donanım ve bi kaç siteden aynı sorunu araştırdım ancak çözüm bulamadım. şuan kendim formatladım ...... birçok sıkıntı çıktı bunların nedeni anlayamadım ve son olarak laptop aldığımda içinde driver içeren bi dvd/cd yoktu noktajavascript:void(AddText(''))

• Klavye driverını nasıl kurabilirim? FN ile ses açıp kapanmıyor. Yeniden kurmak istiyorum. yenisini kurarken hata veriyor.
  • Merhaba arkadaşlar. Bu konu başlığını yeni öğrendim. Ben de 6 aydır k55vm sx034r kullanıyorum. Hatta iki tane de video çalışması yapmıştım.

CRYSIS 3

http://www.youtube.com/watch?v=qRZjD0P1pXs&list=UUURAklADPu_Ua5JYXYNOvLA&index=2

Not: Bu video'da CRYSIS 3'ü 30 fps'de oynayabilmek için gerekli ayarları gösterdim. Fakat video'yu kayıt ettiğimde hiçbir sorun yokken, nedense youtube'a upload edince fps düşmeleri oldu. İzlerken bazı yerlerde belli oluyor. "Bu 30 fps değil ki." diyebilirsiniz. Fraps'la yaptığım incelemede gösterdiğim ayarlarda fps 25 ile 32 arasında değişiyordu. Yani video'da göreceğiniz fps düşmesinin nedeni tamamen youtube'dan kaynaklıdır.

LA NOIRE

http://www.youtube.com/watch?v=aXicCtBzZFI

Not: Bunu muhabbet olsun diye yaptım. Hoşunuza gidecek. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CORNELIUS -- 4 Mayıs 2013; 23:28:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

Klavye driverını nasıl kurabilirim? FN ile ses açıp kapanmıyor. Yeniden kurmak istiyorum. yenisini kurarken hata veriyor.

ATK Package'i kurmayı denediniz mi?

Önce Asus LiveUpdate'i kurup programın driver'ı bulmasını bekleyin. Sonra LiveUpdate'den seçerek kurmayı deneyin. Belki çözüm olur. ATK Package normalde Asus'un kendi klavye driver'i fakat başlangıçta ram yediği için ben kullanmıyorum. Sesi kendim görev çubuğundan açıp kapatıyorum.

http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=LIVEUPDATE&p=3&os

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CORNELIUS -- 4 Mayıs 2013; 23:44:26 >

• K55VM-sx078d asus ses bozuk

arkadaşlar, skype ve diğer programlarla sesli görüşmelerimde karşı tarafa zırıltı şeklinde ses gidiyor zaman zaman sesim anlaşılmıyormuş ayarları ile o kadar uğraştım ama olmadı.

ses şöyle hani amfilerde olur mikrofon canlı uca dokanınca zırlar ya işte aynısı
    çözüm bulamadım şu an arabistandayım buraya garantiye göndermem mümkün değil 1 yıl gelemeyeceğim

acil önerilerinizi bekliyorum.
  • ARKADAŞLAR BANA ASUS K55VM İ5 SÜRÜMÜNÜN RECOVERY İSO DOSYALARINI VEREBİLECEK VARMİ {TORENT OLURSA HARİKA OLUR} BU ARADA BENİM PC FORMAT ATILDI DVD DEN RECOVERY OLURMU ACİLL YARDIM
  • Arkadaşlar k55 serisinde fan temizleten var mı? z580 ve k55vj arasında kaldım donanımları aynı ama kalite farkı nasıldır? lenovo'da fanlar temizlenebiliyor asus'da temizleyen var mı?
  • Xhead X kullanıcısına yanıt
    k55vm fanını sen temizleyemessin sourn pc komple açılıyor özel fan yei yok garantiye verip temizletcen lenovo kullanmadım bilimyorum ama lenovolar çok ısınıp kapanma sorunu oluyormuş
    @Xhead
  • bence de asus daha tercih edilebilir model bu fiyatlara göre. ama şuanlık eski laptobumu serviste temizlettirdim o nedenle tekrar ısınmaya başlarsa o zaman değiştirmeyi düşünüyorum tüm cevaplarınız için teşekkürler
  • arkadaslar wındows sum çoktu onceden otamatık olarak f9 ıle yukleme yapıyordum kendı hemen wındows kuruyordu f9 ıle neyse aradan zaman geçtı wındowsum çoktu bılgısayarı kapatıp açıyorum hemen f9 f9 f9 basıyorum ama gormuyor f9 zu napmamlazım yardım
  • Arkadaşlar Asus k55vm sx034r yani 6gb i5 olanı yani onun recovery mediaları lazım verene sıfır bf3 eu origin key vericem arkadaşlar bana pm atın lütfen
  • arkadaşlar ben de yaklaşık bir aydır k55 kullanıcısıyımm modelim k55vj-sx216d :)) normal kullanımda asla ısınmayan bir notebook oyunlarda ısınıyorr ama soğutucu fan ile bunun da önüne geçebilirizzz ama şıklık kalite ve ısınma açıaısından performansı değerlendirildiğinde fiyatı gerçekten çok uygun

core i5 2.60 ghz işlemci turboboost ile 3.20 ye kadar
    8 gb 1600 mhz ddr3 RAM
    750 gb harddisk
    intel hd grafik 4000
    Nvidia gt635m 2gb
    optimus teknolojisi
    tabi ki ice cool teknolojisi
    durabat ile 3 kat daha uzun pil ömrü (lafta kalmıyor gerçekten dogru)
    ve ben pcdepodan 1380 liraya aldım bu pc yi ve hiçbir teknik sorunu da olmadı yorumlarınızı bekliyorummm
    son olarak far cry 3 ü ultra high modunda ve hitman absolutıonu da high modunda rahat bir şekilde oynadımmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: discoplis

arkadaşlar ben de yaklaşık bir aydır k55 kullanıcısıyımm modelim k55vj-sx216d :)) normal kullanımda asla ısınmayan bir notebook oyunlarda ısınıyorr ama soğutucu fan ile bunun da önüne geçebilirizzz ama şıklık kalite ve ısınma açıaısından performansı değerlendirildiğinde fiyatı gerçekten çok uygun

core i5 2.60 ghz işlemci turboboost ile 3.20 ye kadar
    8 gb 1600 mhz ddr3 RAM
    750 gb harddisk
    intel hd grafik 4000
    Nvidia gt635m 2gb
    optimus teknolojisi
    tabi ki ice cool teknolojisi
    durabat ile 3 kat daha uzun pil ömrü (lafta kalmıyor gerçekten dogru)
    ve ben pcdepodan 1380 liraya aldım bu pc yi ve hiçbir teknik sorunu da olmadı yorumlarınızı bekliyorummm
    son olarak far cry 3 ü ultra high modunda ve hitman absolutıonu da high modunda rahat bir şekilde oynadımmm

bf3 te mediumda 30 fpsyi aşamassın o laptop çöplük lacan bi tane msı işine bakcan

• selam beni de eklermisin model k55vj-sx077h
    ben laptop'u alalı 2 ay oldu ama çok kötü moralim bozuk arkaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var ilk başta hiç sorunum yoktu memnundum taki oyunlarda kasma başlayıncaya kadar 15 dk need for speed underground 2 oynasam bile kasmaya başlıor,kasma yapınca masaüsütüne dönüp oyuna girince düzeliyor ama 2 dk sonra yine aynı şekil kasıyor of bazen dizi izlerken bile yapıyor ısınmaya bağlı birşey mi oldu acaba laptopun garantisi var ama göndermeye korkuyorum açıkcası ya da kötüsü olursa diye ne yapmalıyım sizce :S:S
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.