Şimdi Ara

ASUS K55VM-SX078D Notebook İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
2
Favori
41.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek disk yeri var hdd'yi sökmek zorundasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pzycho

quote:

Orijinalden alıntı: gogorock

Diablo 3 için kesinlikle yeterli bir kart 630m .
    Ses kaliteside bence çok iyi

arkadaşım cevabın için teşekkür ederim bi sorum daha olacak bi bilgin varmıdır acaba?Bende şu anda windows 7 ultimate box var 32 bit desktop ta 64 bit i laptop a kurup ikisinide kullanabilirmiyim?yani gündüz 64 bit laptop akşam 32 bit desktop?

yoksa yeni bi tane mi almam gerek?

oyun icin diyorsan kullanırsın tabi
  • işletim sistesi freedos yazıyor makineye orjinal windows yüklersen daha fazla performans alırsın diye düşünüyorum
  • öncelikle hayırlı olsun diyorum bende düşünüyorum bu modelden almayı konunuzu görünce yazayım bi dedim :) ses kalitesi olarak nasıl acaba sitesinde göremedim bu modeli teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem2018

quote:

Orijinalden alıntı: ozay

arkadaşlar, bu makinaya ssd takanlar mevcut diski söküpte mi takıyor yoksa 2. disk yeri var mı?

Bunu bende merak ediyorum. Uygulayan arkadaşlar bilgi verebilirlermi acaba..

ssd takan hiç yok mu arkadaşlar?
  • Bu durumda kendi 750 gb. lık hdd'i söküp yerine 128 ssd takılabilir. doğru mu? veya cd rom yerine monte edilebilir ssd 128 gb.
  • ssd'yi tam performansında kullanmak istiyorsanız hdd yerine takmalısınız dvd sürücü yerine değil çünkü dvd sürücü veri sata2 bağlantı noktası barındırır hdd portuysa sata3 destekler onun için dvd sürücü şeklinde hdd kutularından birini alarak hdd'yi 2. bir depolama alanı olarak kullanabilirsiniz.
  • Okulda kullanmak için 13,3" bir notebook almayı düşünüyordum fakat onların da iyileri pahalı. Düşük özelliklere sahip bir cihaza sırf ufak ve hafif diye o parayı vermek yerine bu modeli almaya karar verdim. Tabi bu sefer de ağırlık epey artacağı için acaba sorun yaşarmıyım diye de kara kara düşünmeye başladım. Cevaplayan olur mu bilmiyorum ama bir kaç şey sormak istiyorum:

1- Ağırlığı çanta ve adaptör de eklenince rahatsız edici oluyor mu? Yani dışarıda çok yorar mı insanı?

2- Orta halli ve üst seviye oyunlarda işlemci ya da ekran kartında ısınma rahatsız edici boyutlara ulaşıyor mu?

3- Cihazın hoparlör ve ses kalitesi iyi mi?

Kullananlar bunları cevaplarsa sevinirim.

Bir aksilik olmaz da bu cihazı alırsam bir kaç ay sonrasında buna bir de 256 GB'lık SSD takmaya niyetim var. Eminim asıl performansını o zaman gösterecektir.

• Gerçekten mükemmel bir ürün. ....
  • Birincil sabit disk puanı nasıl arttırılabilir? ille de SSD mi takmak gerek, başka bir yolu var mı acaba? i7 ayarındaki tüm cihazlar ortalama 5.9 puan veriyor...
  • hdd puanı standarttır artmaz,dediğiniz gibi ssd takarsanız 7.9 verir.
  • yuh seagate momentus var ve 3.nesil intel işlemci. fiyatıda uygun. alınmaması için bir sebep yok...
  • daha çok oyun testi istiyoruz
  • 1 hafta oldu alalı ve hemen win7 ultimate 64bit yükledim.Freedos olduğu için yanında driver ve software cd'si de geliyor.Isınma veya ses kesinlikle yok.Ancak beklentilerimi pek karşılamadı.Hiç hoşuma gitmeyen tarafı geç açılması ve ve kocaman bir şarj cihazı olması
  • i7 işlemcili makinalarda nedense şarj aleti aynen bir tuğla gibi. sahibinden com dan bir tane küçük şarj aleti almak gerek birde neden geç açılıyor acaba? bunun sebebini bilen veya çözebilecek arkadaşımız varmı ? teşekkürler
  • kurduğunuz yazılımlar ile alakalıdır. güçlü bir sisteme sıfırdan windows kurupta geç açılması gibi bir olay olamaz. ha boot ekranına kadar geç geliyor diyorsanız arkadaşa ürünü aldıktan sonra bakarım. ama boot ekranından sonra bu özellikteki bir laptopun hoşgeldiniz ekranında bile beklemesini garip karşılarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

kurduğunuz yazılımlar ile alakalıdır. güçlü bir sisteme sıfırdan windows kurupta geç açılması gibi bir olay olamaz. ha boot ekranına kadar geç geliyor diyorsanız arkadaşa ürünü aldıktan sonra bakarım. ama boot ekranından sonra bu özellikteki bir laptopun hoşgeldiniz ekranında bile beklemesini garip karşılarım.

Sadece gerekli yazılımları kurdum. kurulu olanların gereksizlerini de başlangıçta açılmasını iptal ettim ama nafile.az önce arkadaşın laptopuyla karşılaştırdım(geçen sene almıştık arkadaşa; lenovo y560, i7-720QM - 1.6 GHz, 4 GB DDR3 1333 MHz, 500 gb 7200 rpm ,ATI Mobility Radeon hd 5730M) arada 15 saniyelik açılış farkı var.Benimkinin özellikleri bunun iki katı kadar ama ondan daha geç açılıyor.Hem arkadaşın bilgisayarına 1 sene oldu kurmadığımız yazılım kalmadı.

• ürün elime geçince bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webercis

1 hafta oldu alalı ve hemen win7 ultimate 64bit yükledim.Freedos olduğu için yanında driver ve software cd'si de geliyor.Isınma veya ses kesinlikle yok.Ancak beklentilerimi pek karşılamadı.Hiç hoşuma gitmeyen tarafı geç açılması ve ve kocaman bir şarj cihazı olması

nerden aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_siyah

quote:

Orijinalden alıntı: webercis

1 hafta oldu alalı ve hemen win7 ultimate 64bit yükledim.Freedos olduğu için yanında driver ve software cd'si de geliyor.Isınma veya ses kesinlikle yok.Ancak beklentilerimi pek karşılamadı.Hiç hoşuma gitmeyen tarafı geç açılması ve ve kocaman bir şarj cihazı olması

nerden aldınız ?

Aldığım yer önemli değil aslında...Ürün her yerde aynı
    teknomarketimden aldım.vade farksız en uygun fiyat teknomarketimdeydi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.