Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce aldığım Asus K56CB-XO033H laptopumu biraz önce bataryasız kullanımda yanlışlıkla fişten çekmem sonucu açamıyorum.
İlk olarak açtığımda Windows Özellikleri Yapılandırıyor diyerek bir yüzde belirledi ve %15'te tıkandı kaldı, bunun üzerine kapatıp yeniden açmayı denedim ilk seferde açılmadı sonrasında sistem geri yükle? seçeneği geldi, yükle dedim şu anda yine windows özellikleri yapılandırıyor durumunda %16'da kaldı 5 dakikadır. Acaba önemli bir şey mi, bekliyorum ama bir ilerleme yok hala. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim sağolun.
Hatalı kapanmadan dolayı başlangıç dosyaları zarar gördü eğer önemli biligleriniz yoksa recovery yapın yada bir cdyle onarın eğer yedeğiniz varsa o yedeğe geri yükleme yaparsınız recovery üzerinde o şekilde e düzelir
5 dk kısa bir süre başlangıcı yapılandırması 30 dk 1 saat civarı alacaktır kurulumdan daha sorunlu bir aşama kurulumda sorgusuz işletim sistemini yükler fakat onarımda olanın doğruluğunu kontrol eder eğer hasarlıysa düzeltir yani beklemenizde yada arkadaşın da dediği gibi recovery den yeniden yükleme yapmakta yarar var diye düşünüyorum..
ohoo. ben bilgisayarı bir yıldır normal kapatmıyorum ki. çekiyorum fişi, bitiyor. şimdi bunu alsam böyle dert mi olacak? elektrik gitti mi format mı atacam? pil taksam da ısıtır..?