Şimdi Ara

-->->->->ASUS KASA MOD<-<-<-<-----(bu benim ilk göz ağrım, ilk modifiyem) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
18.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ARKADAŞLAR ÖN PANELİ MACUNLADIM.KURUMAYA BIRAKTIM.PAZAR GÜNÜDE ZIMPARALAMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

RESİMLERİ GELECEK.

YORUMLARINIZI VE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.......
  • ARKADAŞLAR ÖN PANELİ MACUNLADIK.ŞİMDİ KURUMAYA BIRAKTIK.ZIMPARA YAPILACAK BU AKŞAM VE YARIN İNŞ.
  • macunlu halinide görsek iyi olurdu
  • RESİMLER GELİYO ARKDAŞLAR BUGÜN ATARIM BÜYÜK BİR İHTİMAL
  • ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN İŞLERDEN DOLAYI BİRAZ GECİKTİM.ŞİMDİ RESİMLERİ GÖNDERİM.

KASAMIZIN ÖN PANELİNİ MACUNLADIM, ZIMPARALADIM.SON OLARAK SIFIR ZIMPARA KALDI ONUDA ATTIKTAN SONRA KASANIN ÜST TAVANINA VİDA YERİ DELMEK KALIYO.ONLARIDA DELDİKTEN SONRA KASAYI BOYUCAM İNŞALLAH.
    İŞTE RESİMLER..............

-->->->->ASUS KASA MOD<-<-<-<-----(bu benim ilk göz ağrım, ilk modifiyem)

• BUDA KASANIN YAN KAPAĞININ KESİLMEMİŞ, KESİLMİŞ VE FLEXİ Lİ HALİ.

• devam başracaksın bu azimle :D:D:D
  • hocam plexiyi vidalamadin galiba cift taraflı banligit ilemi tutturdun yada tutturdugun sey ile dusme sansı yokmu ve plexinin kalinligi kac mm?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaferkivanc

hocam plexiyi vidalamadin galiba cift taraflı banligit ilemi tutturdun yada tutturdugun sey ile dusme sansı yokmu ve plexinin kalinligi kac mm?

YOK ONU HENÜZ TUTTURMADIM.VİDA İLE TUTTURMAYI DÜŞÜNÜYORUM.KASANIN ÜST TARAFINI DELECEĞİM ZAMAN ONUDA DELMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

VİDA İLE TUTTURMAYI DÜŞÜNÜYORUM.VİDAYIDA Bİ ŞEKİLDE KAPATICAM AMA. FARKLI FİKİRLERİ OLAN ARKADAŞLAR VARSA HERZAMAN FİKİRLERE AÇIĞIM. NEDE OLSA AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜR...
  • kardeş beni tanıyorsun inşalah bu işi ilerde profesyonel olunca bi fabrikada tasarımcı olaraka iyi bimaaşa çalışırsın kasanana gelince kardeşim sen yaparsnda güzel olmazmı hem de bu imkanlar ile allaha sana kolylıklar versin:)):):):
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratmtrx

quote:

Orjinalden alıntı: zaferkivanc

hocam plexiyi vidalamadin galiba cift taraflı banligit ilemi tutturdun yada tutturdugun sey ile dusme sansı yokmu ve plexinin kalinligi kac mm?

YOK ONU HENÜZ TUTTURMADIM.VİDA İLE TUTTURMAYI DÜŞÜNÜYORUM.KASANIN ÜST TARAFINI DELECEĞİM ZAMAN ONUDA DELMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

VİDA İLE TUTTURMAYI DÜŞÜNÜYORUM.VİDAYIDA Bİ ŞEKİLDE KAPATICAM AMA. FARKLI FİKİRLERİ OLAN ARKADAŞLAR VARSA HERZAMAN FİKİRLERE AÇIĞIM. NEDE OLSA AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜR...

hocam benim bildigim cift taraflı bant var ve cok kuvvetli bir arkadastan almistim ancak modda hic denemedigim icin bilmiyorum 2mmlik plexiyi bence tasir hem vidalarda hos olmuyor oyle daha iyi olur + olarak yan kapagı koseli kesmeseydin keske oval olsaydi daha iyi dururdu simdi biraz kotu olmus gibi ve yine + olarak plexinin ustune yazi yada sekil yapmayi planliyormusun ben rog amblemi gormustum hos olmus deneyebilirsin...

• zaferkivanc kardeş:

o band işi aklıma yattı.vida atarsam onu kapatan küçük kapaklar var onlardan takmayı düşünyodum.flexi nin üstüne fan koymayı düşünmüyorum.içi görünsün diye.üzerine şekil yapmayı da düşünüyorum ama önce bütün işleri çıkartım aradan o en sonraki iş olarak görüyorum. o konuda da araştırma yapıyorum.am en sonra

kardeşim önerilerin için sana çok teşekkür ediyorum.emin ol önerini göreceksin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratmtrx

zaferkivanc kardeş:

o band işi aklıma yattı.vida atarsam onu kapatan küçük kapaklar var onlardan takmayı düşünyodum.flexi nin üstüne fan koymayı düşünmüyorum.içi görünsün diye.üzerine şekil yapmayı da düşünüyorum ama önce bütün işleri çıkartım aradan o en sonraki iş olarak görüyorum. o konuda da araştırma yapıyorum.am en sonra

kardeşim önerilerin için sana çok teşekkür ediyorum.emin ol önerini göreceksin...

rica ederim bugun size yarin bana

her ne olursa olsun (internetim kopmadigi ve pcmin bozulmadigi zaman ) hattayız

• 'SCYTHE Kama Panel' Bu ürünü nerden bulabiliriz acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: uynus

• ARKADARŞLAR MERHABA...

ŞİMDİ ÖN PANELİN KASAYA TAKILI HALİNE BİR BAKALIM.

işaretli bölüme kart okuyucu geledek biraz daha düzeltilmesi gerek anlaşılan

sıradaki işim boruyu koyarken kapattığımız usb+ses+power-reset tuşlarına yeni bir yer yapmak.

ARTIK KASA YAVAŞ YAVAŞ KENDİNİ GÖSTERMEYE BAŞLIYOR.

ŞİMDİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

• YANLIŞLIKLA AYNI RESİMDEN İKİTANE YÜKLEDİM

İŞTE DİĞERİİİ

• ellerine saglik spr olmus
    1. olarak macun cok iyi ise yaramıs cok spr olmus
    2. olarak borunun contasını sakın cıkarma gzl duruyor
    3. olarak hattayiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RM36CB -- 19 Mayıs 2009; 19:02:12 >
  • 4. OLARAKTA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞIM...

İNŞ GÜZEL ŞEYLER OLUCAK
  • ARKADAŞLAR NEDEN OLUMLU VEYA OLUMSUZ ELEŞTİRİ VEYA YORUMLARINIZI ALAMIYORUM ???????
  • Ön tarafın meshini bozmadan içerden yapsaydnız fanı daha iyi olurdu...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.