evet çalışma ve emek süper ancak neonlar çok parlıyor onları kapatıp bir resim daha ekler misin fan ışıklarına karşı ışık gibi duruyor ön fan yuvasınındaki mavi led galiba bence oda güzel olmuş ellerine sağlık ...
quote:
Orjinalden alıntı: webaslan
güzel olmuş. bence plexiyi vida ile tuttur
daha once cift tarafli bant ile plexi tutturulusunu gordunmu?
bence plexiler cift bant ile tutturulmali hem ilkdefa gormus olacagim + olarak zaten vida kafalari yan kapakta hic iyi gozukmuyor ne kdr gizlemeye calissanda egerki bu plexi bant ile tutturulursa yeni fikirler de dogabilir diye dusunuyorum...
disko gibi kasa vallaha.. emeğine sağlık hocam..
quote:
Orjinalden alıntı: deniztoyota
evet çalışma ve emek süper ancak neonlar çok parlıyor onları kapatıp bir resim daha ekler misin fan ışıklarına karşı ışık gibi duruyor ön fan yuvasınındaki mavi led galiba bence oda güzel olmuş ellerine sağlık ...
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM.ÇOK SAĞOLUN.ZAMAN AYIRIPTA BANA YORUM YAZAN VE YAZMAYAN ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞKKÜR EDİYORUM...
FANLARI FALAN HEP SÖKTÜM.ŞİMDİ KASA İSKELET DURUMUNDA.ÖN PANELDE BİRKAÇ İŞİM DAHA KALDI.
AMA ARKADAŞIM İÇİN Bİ DENEME DAHA YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM...
çok güzel olmuş ya kasa iyi çalışmalar kolay gelsin
Son halini de koyarsınız umarım, film yarım kalmasın
quote:
Orjinalden alıntı: skylineGTR_34
Son halini de koyarsınız umarım, film yarım kalmasın
Teşekkür ediyorum arkadaşım.Son halini İnşallah hep beraber göreceğiz.İnanın bende sonunu merak ediyorum. Şu boyama işinide halledelim hayırlısısyla...
Kasa Süper Oluyor.Ancak Fanlardaki Ledler Ve Neon*un Renk Uyumu Bana Güzel Gelmedi.Fanların Bütün Ledlerini Değiştirip Mavi Yaparsan Daha İyi Olacak Gibime Geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Barısİnce
Kasa Süper Oluyor.Ancak Fanlardaki Ledler Ve Neon*un Renk Uyumu Bana Güzel Gelmedi.Fanların Bütün Ledlerini Değiştirip Mavi Yaparsan Daha İyi Olacak Gibime Geliyor.
AMA EĞER ÜSTTEKİ LEDLERİ SADECE MAVİ YAPARSAM DA MAVİ BOĞMAZMI KASAYI.
YA BU ŞEKİLDE OLACAK YA ÖNDEKİ FANIDA RENKLİ YAPICAM YA ARKA FANI MAVİ ÜST 3 FAN SADECE RENKLİ OLACAK
SİZCE HANGİSİ OLMALI??*
Üst Fanları Mavi Led Yap.Ön Fana Dokunma O Mavi Zaten Kalsın Öyle.Böylece Kasaya Bakıldığı Zaman Ön Ve Üst Taraf Mavi Isıklarla Gözükür,Hoş Durur.Egsoz Fanı İse Sadece Kırmızı Led İle Işıklandırsan Çok Tatlı Olur