Şimdi Ara

-->->->->ASUS KASA MOD<-<-<-<-----(bu benim ilk göz ağrım, ilk modifiyem) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
18.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet çalışma ve emek süper ancak neonlar çok parlıyor onları kapatıp bir resim daha ekler misin fan ışıklarına karşı ışık gibi duruyor ön fan yuvasınındaki mavi led galiba bence oda güzel olmuş ellerine sağlık ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: webaslan

güzel olmuş.
    bence plexiyi vida ile tuttur

daha once cift tarafli bant ile plexi tutturulusunu gordunmu?

bence plexiler cift bant ile tutturulmali hem ilkdefa gormus olacagim + olarak zaten vida kafalari yan kapakta hic iyi gozukmuyor ne kdr gizlemeye calissanda egerki bu plexi bant ile tutturulursa yeni fikirler de dogabilir diye dusunuyorum...
  • disko gibi kasa vallaha.. emeğine sağlık hocam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniztoyota

evet çalışma ve emek süper ancak neonlar çok parlıyor onları kapatıp bir resim daha ekler misin fan ışıklarına karşı ışık gibi duruyor ön fan yuvasınındaki mavi led galiba bence oda güzel olmuş ellerine sağlık ...

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM.ÇOK SAĞOLUN.ZAMAN AYIRIPTA BANA YORUM YAZAN VE YAZMAYAN ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞKKÜR EDİYORUM...

FANLARI FALAN HEP SÖKTÜM.ŞİMDİ KASA İSKELET DURUMUNDA.ÖN PANELDE BİRKAÇ İŞİM DAHA KALDI.

AMA ARKADAŞIM İÇİN Bİ DENEME DAHA YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM...
  • çok güzel olmuş ya kasa iyi çalışmalar kolay gelsin
  • Son halini de koyarsınız umarım, film yarım kalmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: skylineGTR_34

Son halini de koyarsınız umarım, film yarım kalmasın

Teşekkür ediyorum arkadaşım.Son halini İnşallah hep beraber göreceğiz.İnanın bende sonunu merak ediyorum.
    Şu boyama işinide halledelim hayırlısısyla...

• Kasa Süper Oluyor.Ancak Fanlardaki Ledler Ve Neon*un Renk Uyumu Bana Güzel Gelmedi.Fanların Bütün Ledlerini Değiştirip Mavi Yaparsan Daha İyi Olacak Gibime Geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barısİnce

Kasa Süper Oluyor.Ancak Fanlardaki Ledler Ve Neon*un Renk Uyumu Bana Güzel Gelmedi.Fanların Bütün Ledlerini Değiştirip Mavi Yaparsan Daha İyi Olacak Gibime Geliyor.

EWET ARKADAŞIM YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.BENDE ONU MERAK EDİYORDUM FANLARIN UYUMU NASIL DİYE.

AMA EĞER ÜSTTEKİ LEDLERİ SADECE MAVİ YAPARSAM DA MAVİ BOĞMAZMI KASAYI.

YA BU ŞEKİLDE OLACAK
    YA ÖNDEKİ FANIDA RENKLİ YAPICAM
    YA ARKA FANI MAVİ ÜST 3 FAN SADECE RENKLİ OLACAK

SİZCE HANGİSİ OLMALI??*

• Üst Fanları Mavi Led Yap.Ön Fana Dokunma O Mavi Zaten Kalsın Öyle.Böylece Kasaya Bakıldığı Zaman Ön Ve Üst Taraf Mavi Isıklarla Gözükür,Hoş Durur.Egsoz Fanı İse Sadece Kırmızı Led İle Işıklandırsan Çok Tatlı Olur
  • ARKADAŞLAR MERHABA

BUDA İŞLEMCİ FANIM.BİRAZ AĞIR.ACABA KASA DİK DURACAĞI İÇİN ANAKARTA ZARAR VERİRMİ?

-->->->->ASUS KASA MOD<-<-<-<-----(bu benim ilk göz ağrım, ilk modifiyem)
  • Harika olmuş...
  • o fanı yukarıya bagla aparatıda yoktur onun

bunun ıcıne canavar sıstem dose hacım o kadar fan var
  • Çok güzel olmuş aynı kasadan kullanıyoruz, banada yapalım
  • Kasanın arka fanı içeri mi üflüyor ?
  • gerçekten harika gördüğüm en son fotoğrafa kadar son halini merakla beklemekteyim

not:bazı fotoğraflar açılmıyor sorun bendenmi yoksa genelmi
  • Suan için çok güzel devamını bekliyoruz
  • hala bitmedimi bu mod yaa ;)
  • SLM ARKADAŞLAR UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR BİRLİKTEYİZ.

KUSURA BAKMAYIN MODA Bİ SÜRE ARA VARMEK ZORUNDA KALDIM.AMA ŞİMDİ TEKRAR BAŞLADIM.

ÖNCELİKLE SORULARINIZA CEVAP VEREYİM.

Yokistant: KASA FANLARINA HENÜZ YÖN VERMEDİM.BUNUN GÖRÜNÜŞÜDE ÖNEMLİ BİRAZDA.ARAŞTIRMA YAPTIKTAN SONRA KARAR VERECEĞİM.

komando57: RESİMLERDE SORUN YOK BENDE AÇILIYOR.AYNI SORUNLA KARŞILAŞAN BAŞKA ARKADAŞ VARMI?

zaferkivanc: DOSTUM NE DESEN HAKLISIN.Bİ SÜRE ARA VERMEK ZORUNDA KALDIM.AMA ŞİMDİ KARARLIYIM BİTİRİCEM İNŞ.

ŞUAN ÜST DOKUNMATİK TUŞLARIN YERİNİ YAPIYORUM.RESİMLERİNİ DE EKLİCEM.

HATTA KALIN LÜTFEN........
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.