abicim ellerine sağlık çok sağlam oluo. son halini gerçekten merak ediom hattayız... şuan bi mod a giriştim hardcore bi mod oluo. kasanın üstüne (ps ve dvd dr araso) 2 tane 8 cm lik fan yeri açıldı dvd rw nin altına 14 cm lik turbo fan gelicek pimaş yardımıyla kapatılacak kasa boyanıcak şerid let ler we fan kontrol dewresi felan tani öğrenci olduğumz için hemen yapamıoruz biraz zaman gerekio
Hiç sıradan değil hem de hiç!
Aksine çok sıra dışı ve çok güzel.Emeğe saygı diyorum...
Arkadaşım ellerine sağlık çok güzel olmuş kasan benim kasada casecom kasa bende modifiye eetim yakında resimleri koyarım
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
Hiç sıradan değil hem de hiç!
Aksine çok sıra dışı ve çok güzel.Emeğe saygı diyorum...
Çok teşekkür ediyorum arkadaşım.Resimleri ekliyorum birazdan.
Arkadaşlarım kusura bakmayın biraz işi uzattım.Yoğun iş temposundan falan.Artık benim de canımı sıktı.Bitirelim bu işi artık ne dersiniz arkadaşlar?
->>Şimdi ilk olarak çok düşündüğüm ama okadarda zor olmayan ön usb+power-reset-ses takımını ön panle sabitleme.
->>Ve işte bantla tutturduğum resim.
->>Ön panelde dvd ve fan kontrolden arta kalan bölüme takmayı düşündüğüm tel ızgara.
->>Kasaya takılı hali.Tabibunun ortasınıda kesip işlemcinin sıcaklığını gösteren lcd ekranı ona monte etmeyi düşünüyorum.
->> Veeeeeeee son olarak uzaydan görünüş
--------Arkadaşlar üst panelin vida yerlerini de kestim.Aynı zamanda yan kapağında onlarıda ekleyeceğim.HATTA KALIN
M@trix...
Mavi boyadığın yerler bence pek uymamış hocam
YORUM YAZDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM AMA O KASA BENİM YAPTIĞIM KASA DEĞİL.FORMDA ARKADAŞLAR ÖRNEK OLMASI İÇİN ATMIŞLAR.
BEN KASANIN İÇİNİ BOYUYACĞIM RENK İÇİN YORUM RİCA EDİYORUM
Süper olmus Bende Modifiye Etmek istiyorm ama en kısa sürede yapıp fotoları paylaşıcam..
hocam eline saglık gzl isler cıkarmıssın. sabır isteyen bir is.umarım gecen zamanı telafi eder
Eywallah dostum.Sürekli takiptesin.Çok teşekkür ediyorum sana ve herkese...
Konuyu başından sonuna kadar tüm yorumları ile okudum güzel ama yavaş ilerliyor Olsun ama sonuçta emek var, dostum kasanın içine kırmızı çok yakışıyor ama tabi renkler ve zevkler ayrı.
bitmedimi
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
Aynen
quote:
Orijinalden alıntı: Aaranel
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
Aynen
------->" HOCAM O MAVİ KASA BENİM Kİ DEĞİL. ÖRNEK OLARAK ATMIŞ ARKADAŞLAR. " <-----------
slm herkese... herşey iyi güzelde kasada olmayan yer (bana göre) dokunmatik power ve reset in olduğu bölüm çok amatörce kesilmiş o plexi yi kesen orayı nasıl kesemedi bunun dışında devamm et güzel gidiyosunnn
quote:
Orijinalden alıntı: BishgeN
slm herkese... herşey iyi güzelde kasada olmayan yer (bana göre) dokunmatik power ve reset in olduğu bölüm çok amatörce kesilmiş o plexi yi kesen orayı nasıl kesemedi bunun dışında devamm et güzel gidiyosunnn
Öncelikle olumlu olumsuz tüm yorumlarınız için teşekkürler.Bencede tam istediğim gibi oladı ama küçük testere ile kestim anca okadar oldu.
Ama kasayı boyatınca oradaki siyahlıklar sırıtmıcak ve inş daha da güzel görünecek...
quote:
Orijinalden alıntı: komutan2222
Bu AsuS Kasa benimkisiyle ayni bendemi yapsam aynılarını ne
Bence gayet güzel gidio
KASA ÇALIŞMAN OLDUKÇA BAŞARILI YENİ FOTOLARI BEKLİYORUZ !!!