Şimdi Ara

-->->->->ASUS KASA MOD<-<-<-<-----(bu benim ilk göz ağrım, ilk modifiyem) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
18.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O öndeki borunun çıkıntısı olmamış onu ön panelin hizasına getirisen daha gzl olur.
    Takipteyim
  • Slm arkadaşlar.

Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.Çok sağolun.

"Exclusivecar" arkadaşım ben resimdeki o poarçayı başka bir kasadan söktüm ona uydurdum.Ayrıca satılırmı bilmiyorum?

Arkadaşlar kasayı boyadım. Yan kapaklar güzel oldu ama üst ve ön panel hiç hoşuma gitmedi.Üst panel e deri kaplamayı düşünüyorum.MDF olduğu içn boya olmadı.

Ön paneli de 15 dak önce boydım ilk etapta boyayı kalın attım gibi geldi bana ama kuruyunca bakıcaz.Ön panelin üstüne birkaç kat daha boya atacağım bakalım sonuç nasıl olucak.

Resimleri yarın koyucam.

İlginiz ve yorumlarınız için şimdiden çoooooooook teşekkür ediyorum.

Ayrıca birkaç konuda da fikirlerinize başvuracağım. HATTA KALIN

• Arkadaşlar geç oldu ama kasayı kabaca boyadım. 1 er kat daha boya kaldı atılacak.

İşte resimler...

Kesilen yan kapak...

http://img132.imageshack.us/img132/537/fotoraf0067f.jpg

Diğer yan kapak...

http://img534.imageshack.us/img534/7966/fotoraf0072.jpg

Ön panel boyanmamış...

http://img14.imageshack.us/img14/1936/npanelboyanmam.jpg

Ön panel boyanmış...

http://img709.imageshack.us/img709/8825/npanelboyanm.jpg

Buda genel bir manzara...

http://img641.imageshack.us/img641/4109/manzarae.jpg

Üst panel...

http://img143.imageshack.us/img143/5184/fotoraf0075.jpg

Üstteki resimde göründüğü gibi kasanın üst paneli mdf olduğu için onu boyamayı beceremdim

Şimdi hem bu hataları gidermek için hemde değişik bir görünüme sahip olmak için sadece mdf nin olduğu kısmı deri kaplamayı düşünüyorum.

Deriyi temin ettim siz ne düşüyosunuz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratmtrx -- 2 Nisan 2010; 23:00:02 >

• Arkadaşlar resimleri atarken sıkıntı oldu.

ancak atabildim şimdi yorumlarınızı bekliyorum...
  • Bence işçilik kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schurzenjager

Bence işçilik kötü olmuş.

Olumulu olumsuzn tüm yorumlara açığız.Fikrin için teşekkür ediyorum.

Bana göre sadece üst panelde sorun var.Eğer diğerlerind de gördüğün varsa bunlarıda açıklarmısın.Bende ona göre işlem yapim.
  • Dostum öncelikle çok renkli iş yapıyosun göz alıyo fandaki ledler, onları değiştirik tek bi renge çevirirsen daha hoş durur, sonrasında ön fanın olduğu boru oldukça uzun kesip düzenlemen gerekiyo ve de daha detaylı fotoğraflar atmalısın son attıklarından bişey anlayamadık :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overhaulin

Dostum öncelikle çok renkli iş yapıyosun göz alıyo fandaki ledler, onları değiştirik tek bi renge çevirirsen daha hoş durur, sonrasında ön fanın olduğu boru oldukça uzun kesip düzenlemen gerekiyo ve de daha detaylı fotoğraflar atmalısın son attıklarından bişey anlayamadık :/

Hocam yorumun için çok sağol. Fan renkleri konusunda haklısın.Bende o konuda kararsızım.Sıra onlara gelince yoruma bırakıcaktım.Ön fan konusunda eğer biraz daha kesersem daha kötü görünür diye düşünüyorum.Fotolar sadece boya bitsin byama daha çok atıcam.
  • güzel çalışma, eline sağlık. bende de aynı kasa vardı, demekki isteyince yapılabiliyormuş :)

tek bir yönde eleştirim var; çok kararsızsınız. tamam forumda çok tecrübeli arkadaşlar var ondan şüphe yok, ama sonuçta bu kasayı siz kullanacaksınız ve sizin kararlarınız önemli olan. konuyu başından beri okudum, hemen her mesaja göre kasanıza şekil vermişsiniz. bence önce ne yapacağınıza net bir karar verin, sonra küçük detaylar için yardım alın.

ama ne olursa olsun güzel gidiyor. izlemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnsahin

güzel çalışma, eline sağlık. bende de aynı kasa vardı, demekki isteyince yapılabiliyormuş :)

tek bir yönde eleştirim var; çok kararsızsınız. tamam forumda çok tecrübeli arkadaşlar var ondan şüphe yok, ama sonuçta bu kasayı siz kullanacaksınız ve sizin kararlarınız önemli olan. konuyu başından beri okudum, hemen her mesaja göre kasanıza şekil vermişsiniz. bence önce ne yapacağınıza net bir karar verin, sonra küçük detaylar için yardım alın.

Çok sağol kardeşim.Allah razı olsun.Yorumun için.Evet karasızım.Ama sonuçta aklıma yatanı yapmaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratmtrx

quote:

Orijinalden alıntı: Overhaulin

Dostum öncelikle çok renkli iş yapıyosun göz alıyo fandaki ledler, onları değiştirik tek bi renge çevirirsen daha hoş durur, sonrasında ön fanın olduğu boru oldukça uzun kesip düzenlemen gerekiyo ve de daha detaylı fotoğraflar atmalısın son attıklarından bişey anlayamadık :/

Hocam yorumun için çok sağol. Fan renkleri konusunda haklısın.Bende o konuda kararsızım.Sıra onlara gelince yoruma bırakıcaktım.Ön fan konusunda eğer biraz daha kesersem daha kötü görünür diye düşünüyorum.Fotolar sadece boya bitsin byama daha çok atıcam.

Şimdiye kadar bi çok modlu kasa araştırdım hepsinde tek renk kullanıldığında güzel sonuç verdiğini gördüm tabi fikir senin yinede senin gözüne hoş gelmesi önemli.. Ön taraf bu şekilde sırıtıyo aslında kestiğinde kötü görünmiceni düşünüyorum, psden anlarsan fotosun atıp orda yok edip sonucu görebilirsin..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rnsahin

güzel çalışma, eline sağlık. bende de aynı kasa vardı, demekki isteyince yapılabiliyormuş :)

Çok sağol kardeşim.Allah razı olsun.Yorumun için.Evet karasızım.Ama sonuçta aklıma yatanı yapmaya çalışıyorum.

Heycanla okudum konuyu baştan sona bitmemiş bir mod çıktı.
    Arkadaşım modun bittiyse fotoğrafını atar mısın çok merak ettim gerçekten.

• quote:

ARKADAŞLAR BİRAZ DENEME YAPIM DEDİM BAKİM FANLAR NASIL GÖRÜNÜYOR DİYE.

ALTTA 1 ADET ÇUBUK NEON 2 ADET DE YUVARLAK NEON LAMBA VAR..

ŞİMDİ SİZE SORUM FANLARIN IŞIK UYUMU NASIL ????

-->->->->ASUS KASA MOD<-<-<-<-----(bu benim ilk göz ağrım, ilk modifiyem)

yaw kardeşim başta uyarmışlar fazla ışıklandırma kasa pavyona döner diye bak aynı dsko olmuş kasan beğenmedim

• "CoolStoryWriter"---> Kardeşim yorumun için teşekkür ediyorum.Evet dediğin gibi son resimlerini atamadım mod bitti.Ufak tefek eklentiler kaldı ama zamanım yok ama son halini atacağım söz.Zaten kasayı satıyorum.

"madeinuzakdogu"----> Kardeşim son resimlere bakarsan kasayı iki renk yaptım bordo(kırmızı) mavi.Son halinide birkaç güne atacağım.İlginiz için teşekkür ediyorum...
  • "CoolStoryWriter"---> Kardeşim yorumun için teşekkür ediyorum.Evet dediğin gibi son resimlerini atamadım mod bitti.Ufak tefek eklentiler kaldı ama zamanım yok ama son halini atacağım söz.Zaten kasayı satıyorum.

"madeinuzakdogu"----> Kardeşim son resimlere bakarsan kasayı iki renk yaptım bordo(kırmızı) mavi.Son halinide birkaç güne atacağım.İlginiz için teşekkür ediyorum...

• Güzel olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize sağlık.
  • Hocam kasaya hayat vermişsin resmen ellerine sağlık.

Aynı kasadan bende var ama ben mod yapayım derken mıçtım kasanın ağzına.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.