Şimdi Ara

ASUS LAPTOP AÇILMIYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende ASUS laptop var. akşam normal şekilde kapattım. fakat sabah açılmadı. power a bastığımda. herşey çalışıyor gibi görünüyor. fakat ekranda hiç bir kıpırdama yok. harddisk veya optik sürücü tarafından başlangıçta gacır gucur sesler geliyor. sanki bilgisayar arka planda çalışıyorama hiç bir görüntü yok
    recovery diski ni taktım o da yanıt vermiyo... gerçi recovery diskini takınca ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ama. sonuçta çalıştıramadım. bu laptop ı bir şekilde açma şansımız yok mu acaba yardımcı olursanız sevinirim.

• hocam bide bataryayı cıkarıp sadece fişde acmayı dene yada laptop'un arkadasında harici monitör takmak icin giriş olması lazım LCD monitör fln varsa arkdaşlarında yada normal onlara bağlamaya calış olmazsa ve garanti süreci devam ediyosa hicbiyerini acma direk servise gönder derim ben.
  • açıklamaların için tşk. demedim olmadı. bu laptop u garantiye yollamıştım. açılmıyo diye 1,5 geçti geldiğinde.. sadece recovery yapıldığını rapor etmişler. aradım. bişiy yapmadık recovery dic i taktık f9 a bastık kurduk dediler. geçen hafta geldi fakat iki gün kullandım tekrar aynı şey oldu. şimdi tekrar yolladam 1,5 ay daha geçecek. aslında garanti de o kadar umrumda değil artık beklemektense. benim yapabilceğim bişiy varsa yardımcı olur musun başka nasıl çözüm üretebiliriz. şimdiden ilgin için tşk.
  • Arkadaşım Laptop masa üstü bilgisayar gibi değilki senin yapabieceğin bişi olsun laptop'u sökersin param parca yaparsın bi dünya vida cıkar toplarsın sana bi sürü vida kalır takılmadık vs. demek istedim sen hic elleme hocam bence Asus'un servis ağı oldukca geniş benim bildiğim kadarıyla ilk defa duyuyorum böle bişi yaptıklarını tekrar göndermeni tavsiye etcem garantisi var diosan hala 30 İŞ gününü gecersede verirsin mahkemeye olur biter
  • ilgin tşk. başka çare yok gibi. iyi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: edumans

ilgin tşk. başka çare yok gibi. iyi günler

Rica ederim, Eğer Servis'ten bu seferde olumlu yanıt cıkmazsa İstanbulda 0 Hata Die bi Şirket Var ikinci el laptopları garantisi bitenlerdeki sorunları falan hallediyorlar sorunun servisten sonra çözülmesse 0 hata'nın numarasını verim istanbulda isen bi görüşürsün gecende 3 tane laptop gönderdik 2 sini yaptılar ve suan sorunsuz calısıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.