Şimdi Ara

Asus laptop windows8 silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar ubuntu kurarken windows8 silindi 6 ay önce almıştım laptop u vatandan acaba müşteri hizmetlerini ararsam windows 8 in lisans numarasini verirler mi? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayca22 A kullanıcısına yanıt
    Laptopun altında windows 8 seriali yok mu? Genelde windows 7'lerde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayca22

Merabalar ubuntu kurarken windows8 silindi 6 ay önce almıştım laptop u vatandan acaba müşteri hizmetlerini ararsam windows 8 in lisans numarasini verirler mi? Teşekkürler

Yeni bilgisayarlarda windows ürün anahtarı bios içinde gömülü duruyor. Kullandığınız versiyon hangisi ise (single language yada pro) bir kurulum diski yada dosyası ile sıfır kurulum yaptığınızda otomatik olarak girilir. Windows etkinleştirilir. Yani kaybetme riskiniz yok. Elimin altında dursun ben bileyim diyorsanız windows kurulumu yapıldıktan sonra aşağıdaki linki takip ederek ürün anahtarınıza ulaşabilirsiniz.

Not: Kurtarma bölümünüz duruyorsa geri yükleme yaparak bilgisayarınızı aldığınız güne sıfırlayarak (tüm veriler silinecektir) windows kurmakla uğraşmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

quote:

Merabalar ubuntu kurarken windows8 silindi 6 ay önce almıştım laptop u vatandan acaba müşteri hizmetlerini ararsam windows 8 in lisans numarasini verirler mi? Teşekkürler

Yeni bilgisayarlarda windows ürün anahtarı bios içinde gömülü duruyor. Kullandığınız versiyon hangisi ise (single language yada pro) bir kurulum diski yada dosyası ile sıfır kurulum yaptığınızda otomatik olarak girilir. Windows etkinleştirilir. Yani kaybetme riskiniz yok. Elimin altında dursun ben bileyim diyorsanız windows kurulumu yapıldıktan sonra aşağıdaki linki takip ederek ürün anahtarınıza ulaşabilirsiniz.

Not: Kurtarma bölümünüz duruyorsa geri yükleme yaparak bilgisayarınızı aldığınız güne sıfırlayarak (tüm veriler silinecektir) windows kurmakla uğraşmazsınız.

Zamundadan indirdiğim setupla kurarsamda etkinleştirilir mi? Ayrıca Windows 8 veya Windows 8.1 farkedermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayca22 -- 14 Mayıs 2014; 17:20:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

quote:

Zamundadan indirdiğim setupla kurarsamda etkinleştirilir mi? Ayrıca Windows 8 veya Windows 8.1 farkedermi?

Aldığınız zaman üstünde olan işletim sistemi neyse o olmalı, başka türlü key çalışmaz. 32 yada 64bit olması bile fark eder. Nereden bulabileceğinizi söyleyemem fakat çekerken orjinal olmasına, editlenmemiş yada içine trojan bulaştırılmamış olmasına dikkat edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.