Şimdi Ara

Asus Laptop (x550jx-xx171d) kapalıyken ses (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Batarya veya anakart arızası ile ilgili değil. Yukarıda verdiğim linkten inceleyebilirsiniz isterseniz. Coin While denen bir olay var ve bu olay gtx 9 serisinde var hepsinde. Laptoplarda ise daha az duyulan bir ses bu. Coin While yazıp youtube'de inceleyin dilerseniz. O videoları gördüğünüz zaman şükredersiniz laptopta ki ses olayına. :) Zira bizim laptoplarda kapalı olduğu halde gelen ses bu. Masaüstü bilgisayarlarda bilgisayar açıkken ve oyun oynarken resmen bağırıyor ekran kartı yani. Kesinlikle ürün bende var diye savunma yapmıyorum, çok ama çok araştırdım işi gücü bırakıp. :) Ama yok diyorsanız bir teknik servise verin bakalım, sonucu bize yazın mutlaka. Zaten garantiye göndermenin insanlar üzerindeki korkusu, bahsi geçen sesin daha fazlasına sahip bilgisayarın tekrar kullanıcıya verilmesi. Asus ve Ekran kartı yapımcıları bu olayı sorun olarak görmüyorlarmış artık.

• Ybsmarun Y kullanıcısına yanıt
    Cevap bekliyoruz gönderirsen eğer :) bir fedai lazım zaten bizlere :D
  • Bu sesi engelleyebilen var mı? Gece ses direk kulağıma geliyor. Aslında çok küçük ve tiz bir ses ama ben duyuyorum. Cihazdan da memnunum ama bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum hep ses kesilsin diye sizlerde durum nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.