Şimdi Ara

Asus Laptop yedekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    asus laptop um bir süre önce elektrik aksamıyla ilgili olarak servise gitti. döndüğünde sorun hallolmuştu ama bu seferde bluetooth ve wirelless seçnekleri disable olarak görünüyr. kablosuz modem aldım ve pc den kablosuz seçeneğini açamıyorum öneriniz var mı?
    servisini aradığımdaysa recovery cd sini takıp boot etmemi önerdiler ama öncesinde yedekleme yapmalıymışım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
    yardımcı olursanız sevinirim
    teşekkürler
    iyi forumlar

• Recovery diskler tüm partitionları silip baştan kurabilir. Bundan dolayı en mantıklısı, kişisel dosya ve programlarını bir flash diske atıp(dvd veya cd'ye de olabilir) recovery disk'le kurulum yapman. Daha sonra bilgilerini notebook'a aktarırsın.
  • selam,tum programlardan yani baslattan doantılara gel ordanda sistem araçlarına orada goreceksin bilgilerimi yedeklemek diye bir secenek sonrasını ben denemedim nasıl yapılacagını ok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: efraim1982

selam,tum programlardan yani baslattan doantılara gel ordanda sistem araçlarına orada goreceksin bilgilerimi yedeklemek diye bir secenek sonrasını ben denemedim nasıl yapılacagını ok...

boş bir dvd takıp dediğin yolum u izleyeceğim?
    sonra reboot etmek için hangi cd yi takmalıyım bende cd 1 ve cd2 olarak 2 cd var
  • monitörün kapağını açtığın yerde wireless düğmesi var o açık mı? açıksa fn+f2 ye basmayı denedin mi
  • dediğin yerde düğme yok fn+f2 yi de denedim ama yemedi
  • cihazda illaki bir wireless kısayol tuşu olmalı. iyice baktın mı?
  • Fn+F2 ye aynı and bastıgında wireless consolu cıkmıyorsa eger ki,o zaman bşlt programlar dn
    intelprowireless i bulmlısın onud bulmazsan o zaman sen wireless donnımı kurulu degil.sana dah once dedediğim kurtarma diski yaratmaktı.ama zaten asus dediğin gibi iki cd veriyor haklıısın recovery cd ileri,bilgisayarım ozellikler den aygıt yoneticisine de bakabilirsin wirelss in kurulu olup olmadıgınıa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.