Şimdi Ara

Asus Lenovo Toshiba notebook almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bazı arkadaşları gerçekten kınıyorum bizim milletimiz ne kadar marka takıntılı kişiliğe sahip ben bi servis olarak sölüyorum bütün markalar da sorun her zaman vardır bi örnek veriyim n550jk ASUS çok güçlü bi makine DİE bilirsiniz verdiği arızaları görseniz aklınız almaz Tuş takılı gelmeleri ıce cool felan hikaye açın bi çizim programı deneyin Yada Lenovo tuşlarındaki ışık Arızalı olan y510 larımı söleyim yoksa z5070 lerimi Yada o çok iyi bildiğiniz Toshiba notebooklarımı ama Şöle düşünmek gerek ben o kadar para veriyorum marka sı iyi diye para veriyorum sıkıntı yaratıyor n550 jk frekansı yüksek frekanslı bi cihaz ısınmamalı normalde 3500 tl Yada y510 bu tip cihazlar samimi konuşuyum sırf isim. Cihaz 2.90 GHz ile çalışıyo tabi ısınacak ama ASUS Lenovo ısınmaz diyenleri anlayamıyorum aldığınız cihazın işlemcisi ve frekansına bakın U işlemcidir 1.70 GHz ile çalışır tabi ısınmaz çünkü performans düşük Bunu bilmeden hemen ön yargılıyız. Her zaman özellik arayın marka ya verilen para cidden yazık notebookta bunu bilir bunu sölerim. Çok iyi bildiğimiz markalarda asusta Lenovo da Toshiba'da ne arızalar var kimse yazmıyor bilmiyor.o çok kötüleştikleri Casper notebooklar bile bu kadar arıza vermez halde son zamanlarda servise gönderdiğimi bilmem habire ASUS Lenovo Toshiba Sonra diolarki a Firması kötü Yada b iyi neye göre iyi kötü bunu yazan yok Evet hepsi sorunlu ama ASUS Kadar'da yetkili servisi kazık bi marka bilmem. Menteşe Kırıldı bi müşterimizin 750 tl istediler. 750 tl ye yeni notebook alırsın😄😄😄 ama bizim milletimize müstehak. Çok iyi ASUS çok iyi Lenovo Toshiba ALIN sonrada servise bi notebook parası daha verin. Tüm samimiyetimle bunu sizlere bildiriyorum. Paranıza yazık 2000 bin lira 1.70 GHz li cihazlara vermeyin cidden yazık günah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus,Msi,Lenovo Hangisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.