Merhaba arkadaşlar Asus m20 telefon kullanıyorum. Şuan windows mobile yüklü telefonun boyutundan dokunmatiğinden yana bir sıkıntım yok ama windows mobile kullanmakta zorluk çekiyorum. Bu telefona android işletim sistemi kurabilirmiyim. Ve nasıl kurabilirim en azından ROM'unu nerden bulabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar
Telefonun özellikleri şöyle ;
Genel Özellikler
Ağırlık 99 Gr 2441 Genişlik 52.5 mm Yükseklik 95.3 mm Kalınlık 12.8 mm Şebeke frekansı GSM900 - GSM1800 - GSM1900 Titreşim Var Handsfree Var Bluetooth Var Sesle arama Var 2441 Ses kaydı Var 2441 Pil Tipi Li-Ion Bekleme süresi 300 saat Konuşma süresi 2,5 saat 2441 3G Var Wireless LAN Var HSDPA Var Renkler Siyah, Kırmızı, Yeşil, Mavi Uçuş modu Var Bluetooth versiyon 2.0 Wireless versiyon 802.11 b/g USB Desteği Var GPS Var
PDA Donanım Özellikleri
İşlemci Qualcomm MSM7200A İşlemci hızı 528 MHz
Ekran Özellikleri
Renkli Ekran Var 2441 Renk Sayısı 65536 Ekran Çözünürlüğü 480 x 640 px Dokunmatik ekran Var Ekstra ekran özellikleri Harekete duyarlı ekran
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası 4 GB / 8 GB
Internet Özellikleri
Wap Var Wap versiyonu WAP 2.0 2441 Gprs Var Gprs slot 4+1/3+2 Gprs class 10 XHTML Tarayıcı Var 2441 HTML tarayıcı Var 2441 E-posta okuyucu Var Edge Var 2441 Ekstra internet özellikleri Macromedia Flash Lite desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı E-posta eklentileri için dosya gösterici Internet Explorer Mobile Windows Live Messenger Push Mail desteği Anında mesajlaşma Var
Multimedya Özellikleri
Polifonik melodiler Var 2441 Mms Var 2441 Ekran koruyucu Var Java desteği Var Mp3 çalar Var Dahili kamera Var Video Çekebilme Var Video Oynatabilme Var Oynatabildiği dosyalar MP3, AAC, AAC+, WAV, WMA, MPEG4, WMV, OGG, AMR, 3GP 2. Dahili Kamera Var Görüntülü telefon görüşmesi Var Eksta multimedya özellikleri Harekete duyarlı resim ve video izleme, internette gezinme 2441
Kamera Özellikleri
Çözünürlük 3.2 MP Dijital Zoom 4X 2. Kamera özellikler 0.3 MP Ekstra kamera özellikleri Otomatik netleme, Self timer, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Gece çekim modu, Görüntü efektleri Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Video kayıt formatı MPEG4, 3GP
Yazılım Özellikleri
Kullanıcı profilleri Var Hesap makinesi Var Takvim Var Senkronizasyon Var İşletim sistemi Windows Mobile 2441 İşletim Sistemi versiyon 6.1 Professional Tema desteği Var Java Oyunlar Var Ekstra Uygulamalar Ofis uygulamaları PDF okuyucu Microsoft OneNote Mobile Resim ve Video düzenleme programı Dosya yöneticisi Microsoft Exchange ActiveSync Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri Not defteri, Birim çevirici, İş listesi Windows Media Player