Şimdi Ara

10 inc+ tablet onerisi. Vestel V Tab Z1 mi Huawei MatePad T10 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Babama 10 inc ya da daha buyuk bir tablet alacagiz. Youtube, zoom ve sunum hazirlamak icin kullanacak. Almisiken uzun omurlu olsun istiyoruz.

Vestel V Tab Z1'in ozelliklerine bakinca Huawie MatePad T10'dan cok daha iyi duruyor ama tablet hakkinda hicbir inceleme, yorum bulamadim. Vestelin telefonlarina yapilan yorumlar da cok karisik, oradan da bir cikarim yapamadim.

Uzu lafin kisasi, vestel tablet alirsak 1 sene sonra basimizi agritir mi? Tesekkurler simdiden.

• Isine yarayan olursa diye guncelleyeyim. Vestel aldi babam. Genel olarak cok memnun su an ancak sarj adaptoru ve kablosu ciddi anlamda kalitesiz. Onun disinda, ilk actigimizda biraz donmalar yasiyordu ama guncellemeyi yukleyince gayet akici oldu.

Birkac ay sonra yine guncellerim.

• Merhaba. Su an bir tablet almak istiyoruz ama casper s30 diyor ablam, ozellikle pili daha fazla oldugu icin 7400 mah sanirim. Vestel ise 5000 mah. Acikcasi ben cok takintili degilim bu konuda vestel de olur benim icin, cunku bu tablet daha uygun fiyatli. Size su sorulari sormak istiyorum musaadenizle;

Sarj dolumu kac saaatte gerceklesiyor
    Tam dolumla bir gun boyunca dayanabilir mi, yani sarjindan memnun musunuz
    Performansi nasil, hiz konusunda. Cok hizli olmasi muhim degil donma oluyormu
    Alirsak memnun kalirmiyiz
    Son olarak sizce casper s30 mu, bu mu? Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam. babama sordum, sarjina cok dikkat etmemis. ama bugun tam sarjdan alip 2 saat zoom yarim saat youtube kullandim %66ya dusmustu sarj dedi. sabahtan aksama kadar aktif kullanilmaz gibi anladim ben.

donma, hiz gibi konularda sikayetim yok dedi. cok da memnunum dedi. (ama tabi ufak tefek donmalar vardir da fark etmiyordur belki)

casper konusunda bi bilgim yok ama arastirirken casper marka tabletlere karsi negatif yorumlarla karsilastigim icin almaktan vazgecmistim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung tab S7 FE ve Huawei Matepad 11
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.