Merhaba arkadaşlar konu başlığında belirtilen soruya istinaden konu başlığını açmaktayım. Siz değerli forum üyelerin ve apple kullanıcıların görüş ve düşüncelerini merak etmekteyim 50-60k bütçem var ilerleyen günlerde bütçe yükselebilir veya düşüncelerinize göre bütçe kısıtlı da kalabilir. Apple iPhone 14 Pro mu Apple iPhone 15 pro mu |
Apple iPhone 14 Pro mu Apple iPhone 15 pro mu telefon seçimi hk.
-
-
Her zaman yenisi iyidir. Tabi ki 15 Pro serisi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Görüşlerinizi merak ediyorum
-
50,60k 15 pro bulursan yaşadin:)) yurtdişi alirsin o fiyata 30k olmadigi sürece 50k yurtdişi alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2gün sabrette tanıtılsın
-
iPhone 14 pro'ya zam gelir mi sizce
-
15 pro al geç oğlum yav ne boşş boş konu açıyon
Tee allahım yav
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu an nasıl bilmiyorum ama 13 Pro'nun 14 Pro'dan daha fazla paraya satışta olduğunu ve bunun devam ettiğini gördüm. Akıl, mantık ve matematiğin açıklayamadığı bir saçmalık var Türkiye piyasasında. Bir şeyi Apple satmıyorsa ona muadil oluşturmasın kullanıcılara üst düzey olarak bir tane seçenek sunduğu içindir, onu nadir eşyalar arasında yapmaz bu. Fakat böyle. Dilerim ki 14 Pro'nun akıbeti böyle olmaz. Elbette her yeni model öncekinden daha iyi oluyor. Bütçeniz elverirse 15 pro, fevkalade bir cihaz olacaktır, lakin bu akşam tanıtılacak. Bakalım.
-
USB-C olması bile tercih için bir sebep.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bomboş bir konu
-
Seni ne ilgilendirir ?
-
bizim halkla alakalı bir durum bir konuda dedim ki 14 pro 35-40 arası eder adamlar beni linç ediyor sıfırı 60k diyor ulan 15 pro nun sıfırı 65k ve düz 15 senin 14 pronun aynısı oldu 120hz ekran dışında 15 50k iken ikinci el 14 proyu kaça satabileceklerini sanıyor millet
-
Değerli forum üyeleri cihaz olarak iPhone 6'dan geçiş yapılacak . Sizce hangi cihaz alınmalı
-
Hangisine geçsen çağ atlarsın dostum almışken bütçen müsaitse en tepe modeli al tabiki 15 pro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iphone klavye rengi değiştirme
- app store"dan uygulama indiremiyorum fatura bilgisi istiyor
- turkcell pasaj güvenilir mi
- imei numarasından yer tespiti programı
- iphone 12 mi 13 mü
- uygulama indirmeden karekod okutma
- iphone 17 tasarım
- ios 18.2 ne zaman gelecek
- bim iphone 15
- 15 pro max 16 pro max karşılaştırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X