Şimdi Ara

Asus m2a-mpv+his 5770 sorunsalı.kafayı yedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Chris Brown

buradaki yardımseverlik ve arkadaşlık ortamı

bunlar bozulduğu için zaten kurallar ortaya girmiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.BLaSTeR

kafayı yicem az kaldı bugün aldığın his 5770 ekran kartını anakarta taktığım zman hiç bir tepki yok.....

ekran kartını başka bir anakarta takıyorum çalışıyor..başka bi ekran kartını benim anakarta takıyorum çalışıyor..

sistem bileşenlerini başka anakarta takıp ekran kartını tekrar takıyorum çalışıyor...

ekran kartını takmadan çalıştırıyorum hata sinyali veriyor..ama ekran kartını taktığım an uyarı sinyali bile vermiyor ne görüntü nede herhangi bir tepki var

bios güncelemesi yaptım gene değişen bişey yok...3 saat boyunca 4 tane bilgisayardan anlayan kişi(ki bunlar bilgisayar firmasında çalışıyorlar) sorunu çözemedik..

anakartın ekran kartıyla uymaması gibi bi sorun olabilirmi mantıken olmaması gerekiyor çünki bundan önceki ekran kartım 3870..

ne yapacağımı şaşırdım ....
    konunun tamamını okumadım.

ekran kartını kendı sıstemınıe takıp baska bı monıtor ıle deneyın

• quote:

Ben mesajımın ciddiye alınması gerektigini düşünüyorum.
    Üyeler olmazsa , özellikle forumu forum yapan üyeler , DH nin bir anlam taşımayacagını düşünüyorum.
    Tutum bu kadar sert olduktan sonra , adil şekilde yürütülemezse buradaki yardımseverlik ve arkadaşlık ortamı , bu araşar oldugu gibi çok kolay bozulur.

Şimdi bunuda silin hocam.

İyi forumlar.

Burada insanları rahatsız eden, forum düzenini bozan kişiler için işlem yapıyoruz. Çok sert olduğumuzu düşünüyor olabilirsiniz ancak fanatikçe atılan mesajlar için hergün onlarca şikayet alıyoruz ve neredeyse tamamı haklı şikayetler. Şu konuda bile hiç yoktan insanları konuyla alakasız tartışma ortamına sokan kişilerden bahsediyorum (mesajlar silinmeden önceki durumunu biliyorsanız zaten ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız). Konuyu açan üyemiz yardım isterken alakasız mesajlar ile konusu kirletiliyor. Ana sayfa haberlerinden tutun öneri konularına kadar hep bu durumla karşılaşıyoruz.

Burada sayısız defa bu tür fanatikçe davranışlarda bulunanlar için bu uygulamayı gerçekleştireceğimizi söyledik. Kuralları ve bizi ısrarla ciddiye almayan, forum düzenini bozan kişiler istedikleri kadar bilgili olsunlar, o bilgilerini düzgün bir şekilde sunmak yerine etrafa çamur atıp konuları alakasız tartışma ortamına sokuyorsa burada daha fazla mesaj atmalarına izin veremeyiz. Eğer izin verirsek bu sefer gerçekten bilgi paylaşımda bulunmak için foruma giren diğer üyelere haksızlık yapmış oluruz.

Bu konunun tartışmasını yapacaksak PM vs. üzerinden ya da Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız bölümünden devam edelim, konuyu daha fazla meşgul etmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Ben mesajımın ciddiye alınması gerektigini düşünüyorum.
    Üyeler olmazsa , özellikle forumu forum yapan üyeler , DH nin bir anlam taşımayacagını düşünüyorum.
    Tutum bu kadar sert olduktan sonra , adil şekilde yürütülemezse buradaki yardımseverlik ve arkadaşlık ortamı , bu araşar oldugu gibi çok kolay bozulur.

Şimdi bunuda silin hocam.

İyi forumlar.

Burada insanları rahatsız eden, forum düzenini bozan kişiler için işlem yapıyoruz. Çok sert olduğumuzu düşünüyor olabilirsiniz ancak fanatikçe atılan mesajlar için hergün onlarca şikayet alıyoruz ve neredeyse tamamı haklı şikayetler. Şu konuda bile hiç yoktan insanları konuyla alakasız tartışma ortamına sokan kişilerden bahsediyorum (mesajlar silinmeden önceki durumunu biliyorsanız zaten ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız). Konuyu açan üyemiz yardım isterken alakasız mesajlar ile konusu kirletiliyor. Ana sayfa haberlerinden tutun öneri konularına kadar hep bu durumla karşılaşıyoruz.

Burada sayısız defa bu tür fanatikçe davranışlarda bulunanlar için bu uygulamayı gerçekleştireceğimizi söyledik. Kuralları ve bizi ısrarla ciddiye almayan, forum düzenini bozan kişiler istedikleri kadar bilgili olsunlar, o bilgilerini düzgün bir şekilde sunmak yerine etrafa çamur atıp konuları alakasız tartışma ortamına sokuyorsa burada daha fazla mesaj atmalarına izin veremeyiz. Eğer izin verirsek bu sefer gerçekten bilgi paylaşımda bulunmak için foruma giren diğer üyelere haksızlık yapmış oluruz.

Bu konunun tartışmasını yapacaksak PM vs. üzerinden ya da Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız bölümünden devam edelim, konuyu daha fazla meşgul etmeyelim.

Sn. yönetici zamanında aynı şahıs süresiz olarak uzaklaştırılımıştı sonra tekrar aramıza döndü.Bir şikayetimde süresiz banlanan bu kişinin nasıl tekrar üyeliğinin aktifleştirildiği sorduğumda bir yönetici bu konunun biz üyeleri bağlamayacağını söyledi.Şimdi eğer ortaya bir kural konuluyorsa onu sonuna kadar uygulamıyorsanız kuralları keyfi olarak genişletip daraltabiliyorsanız burada huzuru sağlayamazsınız.Banlanan şahsın sahte üyelikleri ile uğraşamadığınız için tekrar üyeliğini aktifleştirdiğinizi düşünüyorum.Şimdi hiçbirşey değişmeyecek aynı şahıs tekrar sahte üyeliklerle forum huzurunu kaçırmaya çalışacak.Ben bu sahte üyelikler dolayısı ile tekrardan ekran kartı bölümüne mesaj atma hakkını vermeyeceğinizden emin bile değilim.Ama ben herşeye rağmen attığınız mesajın ekran alıntısını saklayacağım.Çünkü bazı şeyler kolay unutuluyor.Sonra da şikayetlerimize ben yöneticiyim istediğimi yaparım oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 27 Şubat 2010; 1:08:27 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.