Şimdi Ara

Asus m2a-mpv+his 5770 sorunsalı.kafayı yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kafayı yicem az kaldı bugün aldığın his 5770 ekran kartını anakarta taktığım zman hiç bir tepki yok.....

ekran kartını başka bir anakarta takıyorum çalışıyor..başka bi ekran kartını benim anakarta takıyorum çalışıyor..

sistem bileşenlerini başka anakarta takıp ekran kartını tekrar takıyorum çalışıyor...

ekran kartını takmadan çalıştırıyorum hata sinyali veriyor..ama ekran kartını taktığım an uyarı sinyali bile vermiyor ne görüntü nede herhangi bir tepki var

bios güncelemesi yaptım gene değişen bişey yok...3 saat boyunca 4 tane bilgisayardan anlayan kişi(ki bunlar bilgisayar firmasında çalışıyorlar) sorunu çözemedik..

anakartın ekran kartıyla uymaması gibi bi sorun olabilirmi mantıken olmaması gerekiyor çünki bundan önceki ekran kartım 3870..

ne yapacağımı şaşırdım ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.BLaSTeR -- 26 Şubat 2010; 2:02:28 >

• PCİ-EXP 1.0 anakartlarda 2.1 DX11 ATİ kartlar çoğunda sorun yaratabiliyor.
  • haydaaaa şimdi anakart mı almam gerekiyor ama diğer anakartlarda benimkenden eski anakartlar dandik anakarta çalışyıor benimkinde çalışmıyor
  • up up
  • ilk yanlış yazmışım sinirden :(( asus m2a-mvp

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=roOyyYmMPkDejirX&templete=2
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.BLaSTeR

ilk yanlış yazmışım sinirden :(( asus m2a-mvp

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=roOyyYmMPkDejirX&templete=2

Dostum sadece siyah slotta mı denediniz?
  • her ikisindede denedim denemediğim bişey kalmadı herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlamadığım konu orda zaten başka bi ekran kartınıda benim anakarta tkınca çalışyor ne varsa hd5770 de var dicem bu sefer en kötü p4 sisteme takıyoruz onda bile çalışıyor benim anakrtla 5770 birbirini sevmediler herhalde
  • M4A78 AM3/AM2+ AMD 770/SB700 DDR2 1066MHZ E-SATA ANAKART göz atarken bu kart dikkatimi çekti şu anda işlemci alamıcamdan dolayı hemde ileri için phenom desteği olduğundan dolayı böyle bişey alim dedim siz ne dersiniz maddi olrak dibe vurcam anlaşıldı

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-m4a78-m4a78-am3am2+-amd-770sb700-ddr2-1066mhz-e-sata-anakart/productdetails.aspx?I_ID=39501

yada bu

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=daNjn5iQIh14MVvN

edit:yeni bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.BLaSTeR -- 26 Şubat 2010; 3:03:29 >

• PM attım size bakabilirseniz iyi olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-ga-ma785gm-us2h-ma785gm-us2h-amd-785g-+-sb710-ddr2-1066mhz-hdmivga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=40253

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 26 Şubat 2010; 3:27:25 >
  • inanırmısın bende tam bu gönderdiğinizi inceliyordum:))
  • Anakartı Gigabyte marka almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3_wii

quote:

Orijinalden alıntı: emreonal69

Yine ati yine sorun Bios update denemişsiniz, birde biosdan restore def. yapıp da denediniz mi, kartı değiştirmekten başka çare yok gibi görünüyor.

her konuda ne saçmalıyosun sen ya?her konuda aynı nakarat..dün bilgisayar alıp bugün burada yazı yazma.

O ve mete için ayrı başlıklar açmayı planlıyoruz bu adamları bilen biliyor.

emreonel69= nvidia
    metecan karahasan = ATI

İkiside kullandıkları markadan başka marka görmeyen nadir fanatiklerden.

• konu dağılmış biraz ama neyse

@ps3_wii

dostum vermiş olduğun linkteki anakartın siparişini verdim bişi olursa karşıma çıkma
  • Konudaki gereksiz mesajlar silinmiş, yapılan uyarılara rağmen bölüm dahilindeki fanatiklik içeren mesajlarını devam ettirmesi sebebiyle emreonal69 nickli üyemizin Ekran Kartı bölümüne mesaj atımı süresiz olarak kapatılmıştır.

Aynı şekilde davranışlarda bulunan diğer üyeler için de benzer işlemler ileriki günlerde uygulanacaktır.

Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Konudaki gereksiz mesajlar silinmiş, yapılan uyarılara rağmen bölüm dahilindeki fanatiklik içeren mesajlarını devam ettirmesi sebebiyle emreonal69 nickli üyemizin Ekran Kartı bölümüne mesaj atımı süresiz olarak kapatılmıştır.

Aynı şekilde davranışlarda bulunan diğer üyeler için de benzer işlemler ileriki günlerde uygulanacaktır.

Bilginize.

Çok teşekkürler ciddi anlamda daha sert yönetim kurallarına ihtiyaç duymaya başlamıştık kolay gelsin.
  • Enteresan bir sorun. Yapılacak herşeyi denemişsiniz. İmkanınız varsa iade edip başka bir HD5770 alıp deneyin diyicem ama, iade etme durumunuz varsa tabi.
  • eğer başka anakrta çalışmamış olsa zaten direk karta sorun olcaktı iade ederdim ama anakartı yenileme zamanıda gelmişti yaza kadar idare edemedi:)) ama işlemci mecburen yaza kadar beklicek
  • Ben mesajımın ciddiye alınması gerektigini düşünüyorum.
    Üyeler olmazsa , özellikle forumu forum yapan üyeler , DH nin bir anlam taşımayacagını düşünüyorum.
    Tutum bu kadar sert olduktan sonra , adil şekilde yürütülemezse buradaki yardımseverlik ve arkadaşlık ortamı , bu araşar oldugu gibi çok kolay bozulur.

Şimdi bunuda silin hocam.

İyi forumlar.
  • Forumda ciddi anlamda bir başı boşluk vardı daha katı yönetim kuralları (bunu bende istemem ama daha seviyeli bir forum için kesinlikle şart) olması gerekiyor yoksa her konuda üyeler yoldan çıkıp konu sonu kavgaya dönüşüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.