Şimdi Ara

kart elime geçti //MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC// ilk SSler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
4.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk başta 6870 almaya karar vermiştim ancak

forum sakinleri sayesinde kararımı son anda değiştirmiş bulunmaktayım..

gtx560 siparişimi verdim

=====================================================================

kart 20 dakika önce kargo tarafından teslim edildi bende hemen bir kaç resim çekiyim takmadan önce dedim

=====================================================================

kart artık kasada

şuanda oc yapmadım..

fandan yada karttan şuanda hiç ses gelmemekten ancak fan devrini artırınca fantlatör gibi ses cıkarıyor yani değerleri %75 - %100 arasında bu sesi çıkarıyor.

birazcık oc yapıyım dedim sırf merakımdan  kart elime geçti //MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC// ilk SSler

buda ilk testim oc yapmadan başlattım testihttp://3dmark.com/3dm06/15462491

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 25 Şubat 2011; 16:16:31 >

• Kapıda ödeme seçeneği ile alırsan eğer 504,00 TL alacaklar. Aynı sitede MSI GTX560Tİ var 540,00 TL ye onu neden düşünmüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Kapıda ödeme seçeneği ile alırsan eğer 504,00 TL alacaklar. Aynı sitede MSI GTX560Tİ var 540,00 TL ye onu neden düşünmüyorsunuz?

karta OC yapmayı düşünmüyorum hocam,gösterdiğim kart azda olsa aşıtırılmış benim için yeter diye düşünüyorum.

yanlışmı düşünüyorum sizce ?
  • 40,00 TL pahalı dediğim kartta hız aşırtılmış bir model ve linkteki HD6870 ten f/p ı daha yukarıda bir karttır.
  • quote:

40,00 TL pahalı dediğim kartta hız aşırtılmış bir model ve linkteki HD6870 ten f/p ı daha yukarıda bir karttır.

bakıyım bir o karta nasılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 24 Şubat 2011; 14:46:57 >
  • GTX560 ya da HD6950 alın o fiyata tutupta HD6870 için o kadar para vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colonel GUILE

GTX560 ya da HD6950 alın o fiyata tutupta HD6870 için o kadar para vermeyin.

hocam 6950 ye bütcem yetmiyo GTX560'a baktımda

hocam şimdi senin dediğin kartta;

Core Hızı (MHz) : 880 MHz
    Bellek Hızı (MHz) : 4200 MHz

durum böyleyken benim dediğim kartta

GPU 970 MHz
    4600 MHz Etkin

orjinali ise

900 e 4200 benim dediğim için söylüyorum.

nvdianın bir başka + daha var oda physx sadece bunun için nvdia alınırmı bilmiyorum tabi bu benim düşüncem nvdianın başka artısı vardır yoktur bilemem çünkü kartlarla ilgili değilimdir başka artısı varsa siz bilgilendirin beni yada istediğim kartın bir kusuru filan varsa söyleyin ki boşa para vermeyeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece saat hızı etkın dgl mesela gtx 460 ların bazıları saat hızı 625 mhz geliyor ama 900 mhz olan hd 5770 ten ustun burda paralel işlemci farkı var
  • quote:

Core Hızı (MHz) : 880 MHz
    Bellek Hızı (MHz) : 4200 MHz

durum böyleyken benim dediğim kartta

GPU 970 MHz
    4600 MHz Etkin

saat hizlarina bakma mimari farki var ama bu iki saat diyim kafa kafaya dun bir arkadasin yaptigi 3d mark testini(gtx560 880) ben 950 mhz 6850 ile almisim neredeyse bir kac ay once ki islemcim ramim kotu.bazi oyunlar ati ozurludur nvidia alacaksan bunun icin al yoksa hiz olarak ikisi de ayni ve nasilsa oc yapmayacakmissin.
  • Arada yapısal farklılıklar söz konusu. Bu nedenle GPU nun çalışma hızı, belleklerin hızı direk kartın performansını (AMD-NVİDİA kıyasında) belirlemez.

Görünüşte AMD de paralel işlemci sayısı fazladır ama nvidia kartlardakinden farklı bir yapısı vardır. Bu nedenle Nvidia ve Amd kartlar mukayese edilirken kağıt üzerinde yazan özelliklerine bakarsanız yanılırsınız. GTX560 performans olarak HD6950 dibindedir. HD6870 ise bu iki kartın gerisindedir. Bu nedenle 500,00 TL bütçeye HD6870 yerine GTX560 veya HD6950 almak en mantıklı hareket olur.

Her iki kartın düz (hızaşırtılmamış) modellerinin genel performansı;

• quote:

Arada yapısal farklılıklar söz konusu. Bu nedenle GPU nun çalışma hızı, belleklerin hızı direk kartın performansını (AMD-NVİDİA kıyasında) belirlemez.

Görünüşte AMD de paralel işlemci sayısı fazladır ama nvidia kartlardakinden farklı bir yapısı vardır. Bu nedenle Nvidia ve Amd kartlar mukayese edilirken kağıt üzerinde yazan özelliklerine bakarsanız yanılırsınız. GTX560 performans olarak HD6950 dibindedir. HD6870 ise bu iki kartın gerisindedir. Bu nedenle 500,00 TL bütçeye HD6870 yerine GTX560 veya HD6950 almak en mantıklı hareket olur.

Her iki kartın düz (hızaşırtılmamış) modellerinin genel performansı;

/>

teşekkürler hocam bende bir kaç sitede gezdim baktım cidden 560 istediğim karttan daha iyi sonuçlar veriyor o yüzden kararımı değiştiriyorum ve gtx560 alıyorum

• allahım yine kafam karıştı http://forum.donanimhaber.com/m_46950788/mpage_4/key_/tm.htm bu konuda arkadaş 560 ti modelini almış ve garip sesler çıkarıyomuş kart iadesini istemiş
  • Elektronik eşya alıyorsun. Sorun çıkma ihtimali her zaman var. HD6870 tede var, GTX560 tada var.
  • quote:

Elektronik eşya alıyorsun. Sorun çıkma ihtimali her zaman var. HD6870 tede var, GTX560 tada var.

tamam hocam siparişi ver e tıkılıyorum artık ne yapayım şans işi teşekkürler ilgilendiğin için.
  • Şimdiden hayırlı olsun.

Eğer sendede o tiz ses çıkarsa, benim GTX460 taş gibi duruyor. Ne bir ses ne bir nefes. Anlarsın ya.
  • o.c yapıcaksanız gtx560 öneririm.. yapmıcaksanız hd6950@6970 modlayarak kullanın derim
  • Yalnız abi bu konuda bir sınır yok ki. Ona 500 vereceğine 550 ver bunu al, hazır okadar verebiliyorken 600 ver şunu al, e o parayı verebilen 650 de verir en iyisi bunu al...... böyle sürer gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaire

Yalnız abi bu konuda bir sınır yok ki. Ona 500 vereceğine 550 ver bunu al, hazır okadar verebiliyorken 600 ver şunu al, e o parayı verebilen 650 de verir en iyisi bunu al...... böyle sürer gider.

hocam yanlızca 20 tl fazla verdim

şuan aldıgım ürün

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=37080

yani bütcem zaten 500 tl di 20 tl de annemden alırım birazdan

quote:

Şimdiden hayırlı olsun.

Eğer sendede o tiz ses çıkarsa, benim GTX460 taş gibi duruyor. Ne bir ses ne bir nefes. Anlarsın ya.

çıkmaz inşallah ya ama çıkarsada iade etmekle ugraşırız napalım kaderimizde varsa çekeriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 24 Şubat 2011; 15:50:54 >

• Hayırlı uğurlu olsun iyi seçim.Dedikleri gibi şans işi Nova'dan GTX275 aldım 100dereceyi geçiyor oyundayken.
  • hayırlı olsun kartın eline geçince yorumlarını bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.