Şimdi Ara

kart elime geçti //MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC// ilk SSler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
4.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güvenli kip ile açıp başlıkta yazanları uygulayın siz

başlığı açan arkadaştan 1ghz de stabil testi istiyoruz bu arada
  • o.c li halde stabil testi hala gelmedi bekliyoruz
  • öncelikle hayırlı olsun ,iyi günlerde kullanın.darısı bizim gibi bu kartı almak isteyenlerin başına.
  • @gopgop

Arkadaşım denedigin değerlerin kesin tutup tutmadıgını ögrenmek için kesin OCCT ile tets yap benim iade ettigim kartta 3dmark ve after burner ile stabil gibi görünüyordu ancak OCCT ile çakılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_blow

quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

1000 mhz de ve bad company 2 de durumlar nasıl hocam açıkla bunları bak alıcaz bizde 15 gün sonra...

oyunu oynamıyordum baya süredir güncelleme yapıyor bitsin direk multiye dalıcam :)

Core clock çok yüklenmişsiniz.

1150v
    Core: 1020 MHz
    Mem: 2300

Bu şekilde ayarlayıp GPU TooL ile 10 dakka denermisin. hata vermez ise şanslısın.
    Öyle boşta bekleterek stabil olduğunu anlayamazsınız.

hocam verdiğiniz uyarıyı yeni gördüm neyse düşürüyüm ve boşta bekletmiyordum oyun oynuyordum ilk başlarda iyiydide sonra bocaladı sonra sizin dediğinizi yaptım hata verdi

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

@gopgop

Benim için en makbul test şekli; Belli bir bölümü 2-3 dakika oynayıp frapsla bench alın (min, max ve avg. fpsleri)

Onları burada yayınlayın, gayet hoş olur.

hocam kusura bakma oyuna dalmışım bu arada 1150 v 1052 yle oynadım 1 saat akıcı oynadım fakat sonra birden monitörle baglantı koptu bilgisayara res atmak zorunda kaldım GPU usage %99 u gösteriyordu.. herneyse geldim sonra standart ayarlarda açtım oyunu çıkan sonuç ise;

Bulletstorm full detay

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
    9478, 180221, 0, 62, 52.591

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 25 Şubat 2011; 18:48:03 >

•  kart elime geçti //MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC// ilk SSler

yukardaki ayarlarla oyunu açtım ancak ilginç bir sonuç cıktı ortaya

5676, 187058, 0, 62, 30.344

oyunun adı yine Bulletstorm full detay..

kartmı yoruldu ne oldu acaba

yine üsteki değerlerle bu seferde black ops da multiplayer e girdim

7337, 223822, 0, 61, 32.781

bir şeyimi yanlış yapıyorum acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 25 Şubat 2011; 19:10:55 >

• quote:

kart elime geçti //MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC// ilk SSler

yukardaki ayarlarla oyunu açtım ancak ilginç bir sonuç cıktı ortaya

5676, 187058, 0, 62, 30.344

oyunun adı yine Bulletstorm full detay..

kartmı yoruldu ne oldu acaba

yine üsteki değerlerle bu seferde black ops da multiplayer e girdim

7337, 223822, 0, 61, 32.781

bir şeyimi yanlış yapıyorum acaba

OCCT programını indirip 15 dk boyunca test yap bakalım durum ne olacak kart stabilmi.

• hocam ben o programı indirdimde anlamadım ON diyorum vak vak vak vak diyo kayboluyo ama sonra baktıgımda ne saniye gidiyo ne dakika
  • quote:

hocam ben o programı indirdimde anlamadım ON diyorum vak vak vak vak diyo kayboluyo ama sonra baktıgımda ne saniye gidiyo ne dakika

Bende bu programı çok bilmiyordum beatles33 arkadaşımız anlatmıştı onun anlattıgı gibi yazayım;
    GPU: OCCT Yİ seç test type: Infinite shader complexity 8 olsun full screen i seçme error check seçili olsun ıdleye bas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbizx

quote:

hocam ben o programı indirdimde anlamadım ON diyorum vak vak vak vak diyo kayboluyo ama sonra baktıgımda ne saniye gidiyo ne dakika

Bende bu programı çok bilmiyordum beatles33 arkadaşımız anlatmıştı onun anlattıgı gibi yazayım;
    GPU: OCCT Yİ seç test type: Infinite shader complexity 8 olsun full screen i seçme error check seçili olsun ıdleye bas.

dediklerini yaptım fakat yine aynı şekilde kayboluyo bu sefer custom dan 15 dakikayı ayarlayınca 3 4 saniye ilerledikden sonra vak vak vak diyo demekki vak vak vak kötü bişimiş

• msi kombustor ile deneyebilirsin stabil olayını ya da
    http://downloads.guru3d.com/FurMark-1.8.2-download-2523.html

tavsiyemdir.full hd stabil testi yapabilirsin 10 dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

msi kombustor ile deneyebilirsin stabil olayını ya da

saolasın indiriyorum hocam bu arada occt nin neden test yapmadıgını cözdüm herhalde üste kocaman cpu too hot yazıyomuş neyse ben bilgisayarı yakmadan bugunlük bırakıyım bu işi yoksa ya yakcam ya yakcam yani hadi iyi geceler şimdiden size yarın belki devam ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 25 Şubat 2011; 20:06:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

msi kombustor ile deneyebilirsin stabil olayını ya da

Dün msı ile 15 dk bile test yaptım kart sorunsuz gibi göründü ama occt de daha 1 dk olmadan koptu msı yetersiz kalıyor galiba zorlamada.
  •  kart elime geçti //MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC// ilk SSler

bunlar OC siz değerler OC yaparak deneyim dedim ancak 20. saniyede 70 fps ye ulaştım ama 74 fps de monitörle baglantısı kesildi fan devri %70 e geldi bende bilgisayarı kasadan kapatıp açmak zorunda kaldım birdahada töbe ettim yapmam kolay kolay

oc ayarları şu şekildeydi.

core voltage 1150
    core clock 1010
    shader clock 2010
    memory clock 2299 du ama sonuç negatif. belkide benim güç kaynagımdan da kaynaklanıyo olabilir.. herneyse ben artık töbe ettim oyunlarda kasılma olmadıgı sürece ocyle ugrasmam

kartı şu saate kadar kullandım 4 kere oc denedim 2 sinde monitör baglantısı gitti diğer 2 sindede cpu'm ısındıgı için tam randıman alamadım ve şuanda def kullanıyorum mutluyum ben şahsen aradıgımı bulduguma inanıyorum alacak arkadaşlarada tavsiye ederim tabi OC de benim gibi deneyimsizseniz boşa ugraşmayın ne yapsanız fayda etmiyor

@xbizx senin yaşadıgın ses sorununu şu saate kadar hiç yaşamadım hatta yukarda da dedim fan devri birden 70 lere cikti ancak sadece fan sesi cikiyordu oda bi yuksek ses kabul ediyorum ama tariflerinize uymuyodu.. saatlerce oyun oynadım ve son 1 saatirde film izliyorum ses diye birşey yok.. bence kartı iade yerine değişime gitmelisiniz güzel bi kart çünkü ama yinede sizin bilceğiniz iş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 26 Şubat 2011; 4:28:21 >

• Kartın değerlerini çok yükseltiyorsunuz. OC için birden abanılmazki öyle canıımm.

Yavaş yavaş 25-25 artır bakalım. Stabil olduğu yerde kalacaksın. Sen birden köklemişsin dibine kadar. Belki o kart 1 ghz gpu hızında bile stabil olamayacaktır. Sonuçta bunun garantisi yok.
  • kartı birden ve çok fazla overclock ettiginiz için böyle oldugunu düşünüyorum,kartı yavaş yavaş overclock etmek lazım birden 1.0 ghz gpu için çok yüksek bir saat hızı kartı bir miktar default kullanıp kartın üzerindeki komponentlerin iyice pişmesini beklemek lazım sonra overclock denenebilir.ayrıca her kart aynı oranda overclock olmayabiliyor bu iş birazda şans işi. kartınızı güle güle kullanın.
  • dikkatimi çeken bir nokta var yalnız. 2 kere monitör bağlantısı gitti denmiş. ben de külüstür en8800gts var ve yaklaşık olarak %20 o.c. (640 mhz) kullanıyorum ve stabil.

eğer ben abartırsam monitörden görüntü gitmiyor, oyun içindeki görüntü sapıtıyor, renkler karışıyor, karıncalanma oluyor vs.

bence arkadaştaki sıkıntı ekran kartından ziyade psu gibi başka bir donanımdan kaynaklı gibi geliyor bana.
  • Sorunu hallettim arkadaşlar format atınca düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voodoodream

Sorunu hallettim arkadaşlar format atınca düzeldi.

Peki update leri yaptınız mı?

Daha önce update yapınca sorun oldu demiştiniz?
  • evet arkadaşlar oc icin yapmam gerekenleri anlatırmısınız.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.