Şimdi Ara

kart elime geçti //MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC// ilk SSler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
4.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xbizx

quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

quote:

Kart hayırlı olsun kartı pc ye takmışsın sanırım crysis yada GTAIV gibi bir oyunda kartı denedinmi benim kart ses yapıyordu seninkinde durum ne merak ediyorum.

MSI Kombustor ilede deniyebilirsin benim karttan çınlama sesi geliyordu yada onun gibi birşey.

hocam dediğiniz 2 oyunda bilgisayarımda henüz yüklü değil indirmeye başladım..

craysis 2 yi beta nedeniyle indirmemiştim GTAIV ide önceden bitirmiştim o yüzden silmiştim

teşekkürler :)

Peki MSI Kombustor ile denedinizmi.

siz bunu yazmadan önce onunla ugrasıyordum fakat hiç bir ses çıkmadı ilk açışımda program dondu hata raporu verdi ancak 2. açışımda bir sorunla karşılaşmadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kart hayırlı olsun kartı pc ye takmışsın sanırım crysis yada GTAIV gibi bir oyunda kartı denedinmi benim kart ses yapıyordu seninkinde durum ne merak ediyorum.

MSI Kombustor ilede deniyebilirsin benim karttan çınlama sesi geliyordu yada onun gibi birşey.

hocam dediğiniz 2 oyunda bilgisayarımda henüz yüklü değil indirmeye başladım..

craysis 2 yi beta nedeniyle indirmemiştim GTAIV ide önceden bitirmiştim o yüzden silmiştim

teşekkürler :)

Peki MSI Kombustor ile denedinizmi.

siz bunu yazmadan önce onunla ugrasıyordum fakat hiç bir ses çıkmadı ilk açışımda program dondu hata raporu verdi ancak 2. açışımda bir sorunla karşılaşmadım.

Kasanızdaki ses durumu nasıl tam bilmiyorum ama sizde tivvvvv sesi yoksa demek gerçekten benim kart bozukmuş çünkü daha kombustor çalıştıgı an ses geliyordu. Bu arada sizin kartında garantisi pentamı?

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

son surum bu

http://downloads.guru3d.com/Afterburner-2.1.0-Final-download-2562.html

arkadaşın paylaştığını deneyin hocam bu daha yeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

son surum bu

http://downloads.guru3d.com/Afterburner-2.1.0-Final-download-2562.html

arkadaşın paylaştığını deneyin hocam bu daha yeni

tamam hocam diyerini daha indirmemiştim zaten bunu indiriyorum şimdi :)

@xbizx

valla hocam ona hiç bakmadım heycandan nerde yazıyor bakıyım hemen ve olabilme ihtimali çok yüksek çünkü kartımdan şuanda nerdeyse ses gelmiyor fan hızım şuanda %45 de ve sıcaklık 40 derece

ha buldum kagıdı pentaymış benimkide :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 25 Şubat 2011; 16:23:30 >

• kartın hayırlı olsun senden bol bol oyun testi bekliyoruz
  • Kartınız Hayırlı olsun. yavş yavaş fiyat düştükçe alıcısı artacak olan bir kart..

Öncelikle Hız aşırtma OC sonuçlarını merakla beklemekteyim. kartın 1 GHz de çalışacakmı görelim.
    1150v ile 1020 MHz denemesi yaparsan sevinirim. sıcaklık bilgileriyle beraber..

@XbizX

Sanırım senin kart sorunluydu ve o sese mağruz kaldın. daha öncede dediğim gibi hepsinde olacak birşey değildi.
    OC denemelerinde sorunsal nedenlerden olabilir. emin değilim. sanırım geri iade ettin.
    bence burdaki sonuçlara göre bir daha düşün

İyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_blow

Kartınız Hayırlı olsun. yavş yavaş fiyat düştükçe alıcısı artacak olan bir kart..

Öncelikle Hız aşırtma OC sonuçlarını merakla beklemekteyim. kartın 1 GHz de çalışacakmı görelim.

@XbizX

Sanırım senin kart sorunluydu ve o sese mağruz kaldın. daha öncede dediğim gibi hepsinde olacak birşey değildi.
    OC denemelerinde sorunsal nedenlerden olabilir. emin değilim. sanırım geri iade ettin.

İyi forumlar...

dediğiniz ayarları uyguladım şuanda hocam ;

kart elime geçti //MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC// ilk SSler

bir kaç saat böyle dursun stabilitesine bakalım :)

quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

kartın hayırlı olsun senden bol bol oyun testi bekliyoruz

hocam ben testlerde kıtım ve baya bir yeniyim misal ben birazdan Bulletstorm oyununa giriceğim bu oyunun testini nasıl yapcam hiç bir fikrim yok tamam frapsla fps sini görüyorum kaydınıda alıyorum sadece fps yetermi diye sordum ?

• 1000 mhz de ve bad company 2 de durumlar nasıl hocam açıkla bunları bak alıcaz bizde 15 gün sonra...
  • @gopgop

Benim için en makbul test şekli; Belli bir bölümü 2-3 dakika oynayıp frapsla bench alın (min, max ve avg. fpsleri)

Onları burada yayınlayın, gayet hoş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

1000 mhz de ve bad company 2 de durumlar nasıl hocam açıkla bunları bak alıcaz bizde 15 gün sonra...

oyunu oynamıyordum baya süredir güncelleme yapıyor bitsin direk multiye dalıcam :)
  • futuremark denesen diyorum bi o saat hızlarında o kart çortlayacak gibime geliyor ya hadi hayırlısı

http://www.futuremark.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 25 Şubat 2011; 17:23:22 >
  • fraps seviyelerinide koyabilirsin.. (max-min) şeklinde birde oyunların teker teker bencmark lerini indirip test edeblirsin..

bunlar gibi...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

1000 mhz de ve bad company 2 de durumlar nasıl hocam açıkla bunları bak alıcaz bizde 15 gün sonra...

oyunu oynamıyordum baya süredir güncelleme yapıyor bitsin direk multiye dalıcam :)

Core clock çok yüklenmişsiniz.

1150v
    Core: 1020 MHz
    Mem: 2300

Bu şekilde ayarlayıp GPU TooL ile 10 dakka denermisin. hata vermez ise şanslısın.
    Öyle boşta bekleterek stabil olduğunu anlayamazsınız.
  • Arkadaşlar kartı takıyorum. Kart açılıyor. Windows açılıyor. Buraya kadar sorun yok. 266.66 nvidia driverı kurdum. Daha sonra windowsu yeniden başlattım. Yine sorun yok. Windows açılıyor. Windows açılır açılmaz 5 sn saniye sonramonitör kapanıyor. NO Signal diyor. Monitör ışığı yanıp sönüyor. Nedeni nedir?

sistemim q6600
    8gb ram
    p35 dq6 anakart
    enermax 850w psu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 25 Şubat 2011; 17:28:25 >
  • hicks in bir başlığı var nasıl yapılır diye 2.3. sayfalarda bulabilirsin ordan bi driver sweaper falan kullanarak herşeyi sil tekrar yükle

güvenli kip ile açarak yapabilirsin dediklerimi
  • http://forum.donanimhaber.com/m_46100272/tm.htm

bahsettiğin başlık bumudur.
    Sadece Driverla ilgili bir sorunmu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_blow

Kartınız Hayırlı olsun. yavş yavaş fiyat düştükçe alıcısı artacak olan bir kart..

@XbizX

İyi forumlar...

Benim artık azım yandı bilmiyorum tekrar 560Tİ alırmıyım. Evet kartı iade ettim para iadesi bekliyorum bu gün eksenden arayıp hesap bilgilerini aldılar umarım bundan sonra bir srun çıkmazda paramı alırım.

• Monitöre ekran geldikten belli bir süre sonra gidiyorsa %80 driver diyebilirim. Tabiki sıcaklıklarıda kontrol etmek lazım

Bahsettiğim başlık o
  • Sıcaklık 30 derece civarı.
    Windows ekranı kullanıcı şifresi girilen yer gelene kadar sorun yok.
    Ondan sonra ekran kapanıyor.
  • Bundan önce ATI Driver yüklüydü onu sildim. Sonra nvidia driver yükledim. Normal açıldı. Windows puanlama yaptım. 7.6 aldı neyse. Sonra windows update çıkmış 2 tane update yaptım. Sonra Görüntü birimi yanıt vermiyor diye bir zımbırtı çıktı, saatin orada. Ondan sonra monitör kapandı. Her windows açıldıktan sonrada kapanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.