Şimdi Ara

kart elime geçti //MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC// ilk SSler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
4.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Voodoodream

evet arkadaşlar oc icin yapmam gerekenleri anlatırmısınız.

880 olan gpu hızını msi afterburner programı ile önce 950 e getirin furmark programı ile (yukarda linki var) full hd test edin 10 dk eğer sorun vermiyorsa voltajsız gpu hızı nereye kadar çıkıyor onu tespit edin sanırım 975-990 arası bi değere gelicek
  • @Mckhan

Aşağıdaki yazdığı mesajı kastetmiştim. Update yapmadan önce sorun yokmuş galiba, sonrasında başlamış. Şimdi format atınca update yaptımı merak ettim.

Daha o kadar yaşlanmamışım di mi?

quote:

Bundan önce ATI Driver yüklüydü onu sildim. Sonra nvidia driver yükledim. Normal açıldı. Windows puanlama yaptım. 7.6 aldı neyse. Sonra windows update çıkmış 2 tane update yaptım. Sonra Görüntü birimi yanıt vermiyor diye bir zımbırtı çıktı, saatin orada. Ondan sonra monitör kapandı. Her windows açıldıktan sonrada kapanıyor.

• o kart zaten az da olsa oc li geliyor. 825 mhz olan stok hız 880 mhz ile geliyor. 950 mhz in üzerini zorlamayın derim. çünkü belli bir yerden sonra güç tüketimi kazandırdığı performnas a oranla daha fazla artıyor. mesela %10 performans getirisi oluyorsa %15-20 daha fazla elektrik tuketiyor ve yine idle konumdaki elektrik tuketimi de farklılaşabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çardakçı -- 26 Şubat 2011; 12:54:24 >
  • aha bu sefer çuvalladım desene

neyse konuyu unutalım abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

neyse konuyu unutalım abi

Hangi konuyu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 26 Şubat 2011; 13:05:32 >
  • Sildim mesaj çaktırma

vodoo ne yaptın var mı gelişme furmark yakmadı kartı inşallah
  • Son updateleri yaptım sorun yok. PSU dan başka kanaldan güç verdim düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

dikkatimi çeken bir nokta var yalnız. 2 kere monitör bağlantısı gitti denmiş. ben de külüstür en8800gts var ve yaklaşık olarak %20 o.c. (640 mhz) kullanıyorum ve stabil.

eğer ben abartırsam monitörden görüntü gitmiyor, oyun içindeki görüntü sapıtıyor, renkler karışıyor, karıncalanma oluyor vs.

bence arkadaştaki sıkıntı ekran kartından ziyade psu gibi başka bir donanımdan kaynaklı gibi geliyor bana.

benim eski ekran kartım 4830 da da öyle oluyordu oyunu açmıyordu renkler bulanıklaşıyordu biliyorum o durumu belkide dediğiniz gibidir
  • ya bişi merak ettim soruyorum kartım oyuna girince gpu kullanımı 90 lara çıkıyo hız aşıtırmadıgım halde bu normal mi değilse neyden kaynaklanır yaktımmı yoksa
  • Eğer gpu kullanımı düşükse bu bir sorundur. Oyunlardan beklenen zaten gpu yu kullanmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Eğer gpu kullanımı düşükse bu bir sorundur. Oyunlardan beklenen zaten gpu yu kullanmasıdır.

ama sorun şu ki daha yeni öyle bi kullandıki o gpu yu kasam alev topu gibi oldu res attı makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

@Mckhan

Aşağıdaki yazdığı mesajı kastetmiştim. Update yapmadan önce sorun yokmuş galiba, sonrasında başlamış. Şimdi format atınca update yaptımı merak ettim.

Daha o kadar yaşlanmamışım di mi?

quote:

Bundan önce ATI Driver yüklüydü onu sildim. Sonra nvidia driver yükledim. Normal açıldı. Windows puanlama yaptım. 7.6 aldı neyse. Sonra windows update çıkmış 2 tane update yaptım. Sonra Görüntü birimi yanıt vermiyor diye bir zımbırtı çıktı, saatin orada. Ondan sonra monitör kapandı. Her windows açıldıktan sonrada kapanıyor.

sana da mi ihtiyar diyor?terbiyesiz ya gosterecem 1 ghz dmc4 sonucu sonra bir daha goren olmayacak daga tasa vuracak kendini.

• hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

sana da mi ihtiyar diyor?terbiyesiz ya gosterecem 1 ghz dmc4 sonucu sonra bir daha goren olmayacak daga tasa vuracak kendini.

siz olmasanız kime takılıcam ben

ayrıca dmc4 işlemcini yormuştur malum i7 965 i bile kısıtlıyordu

• dmc4 islemciden etkilenmiyor ki hayatim.benim x2 5600 x3 720 kanirtilmis sonuclarim var 3-5 fps oynuyor hem de 1280.sb'nin hukmu yok yani o testte yapsana yapsana.
  • En yakın zamanda incelemeye koyarım dmc4

Sen monitör için bana kablo yaptırdın mı ayrıca?
  • iyi geceler arkadaşlar ben gtx470 amp aldım arkasından nvidia gitti 500 serilerini cıkardı şimdi bu gtx470 amp 500 serisinde hangi modele denk gelir aşagı yukarı yada oc ile 570 i yakalarmı ? sistemimi sistem panelinde ki gibidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

ilk başta 6870 almaya karar vermiştim ancak

forum sakinleri sayesinde kararımı son anda değiştirmiş bulunmaktayım..

gtx560 siparişimi verdim

=====================================================================

kart 20 dakika önce kargo tarafından teslim edildi bende hemen bir kaç resim çekiyim takmadan önce dedim

kart elime geçti //MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC// ilk SSler

=====================================================================

kart artık kasada

şuanda oc yapmadım..

fandan yada karttan şuanda hiç ses gelmemekten ancak fan devrini artırınca fantlatör gibi ses cıkarıyor yani değerleri %75 - %100 arasında bu sesi çıkarıyor.

birazcık oc yapıyım dedim sırf merakımdan  kart elime geçti //MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC// ilk SSler

buda ilk testim oc yapmadan başlattım testihttp://3dmark.com/3dm06/15462491

güzel tercih clubede gel

• o monitor bağlantısı kesilmesi kesin driverdan aynısı bana gtx570de oldu şu an modifiyeli 266.58 kullanıyorum hatta modifiyeli diye sonuç süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

o monitor bağlantısı kesilmesi kesin driverdan aynısı bana gtx570de oldu şu an modifiyeli 266.58 kullanıyorum hatta modifiyeli diye sonuç süper

Merhaba. Son driverda da çıkar mı o sorun her gtx570 vb. kartlarda ve cıkma nedeni nedir biliyor musunuz ? Modifiyeli driverı nerden indirebiliriz ?
    Teşekkürler. İyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.