Şimdi Ara

kart elime geçti //MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC// ilk SSler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
4.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

iyi geceler arkadaşlar ben gtx470 amp aldım arkasından nvidia gitti 500 serilerini cıkardı şimdi bu gtx470 amp 500 serisinde hangi modele denk gelir aşagı yukarı yada oc ile 570 i yakalarmı ? sistemimi sistem panelinde ki gibidir

Merhaba. Kartınız gtx560 Ti ye denk gelir diyebiliriz ancak ondan da kötü bir kart biraz daha. Hem performans hem oc potansiyeli ısı ses vs. olarak gtx560 ti daha iyi ve 510tl civarına alınabilir bir model şu anda. OC ile gtx470 amp gecer ancak gtx560 ti de cok iyi oc olan bir kart. Gtx570 e de oc ile yaklasabilir ve gecilebilir iyi ve şanslı bir gpu ya sahipseniz.
  • Kart hayırlı olsun. V-Sync açık sanırım COD'da 60 limitine takıldığına göre max fps. Bulletstorm de Unreal 3 motorlu ve her UT3 oyunu gibi 62 fpsye sabittir, ini dosyasından değişir anca max fps. Benchmark sonuçlarını etkiler o bakımdan.

Ama bence D3dOverrider kurup 60 fpsden sonrasını renderlemeyip güçten tasarruf yapmak en iyisi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerroner -- 27 Şubat 2011; 12:30:00 >
  • arkadaşlar kartı bir kaç gündür def kullanıyorum ve res atma sorunu oldu demişim en son o sorun ortadan kalktı ancak kasamın soğutması sanırım yetersiz kalıyor ki kartı çok kullanan oyunlarda kasa sıcaklıgı baya artıyor o yüzden 2 tane fan alıp takmayı planlıyorum kasamın yan tarafı açık oldugu için oyun oynarken kasamın cd-dvd yerleştirme bölümüne elimi dokundugumda ısınmış oluyor ancak oyundan cıkıp 1 saat gibi bi süre geçtiğinde buz gibi oluyor ama kart güzel ya seviyorum bullestorm u bitirmek için ugrastım dün 4 saat aralıksız oynadım sonunda bitirdim ve geldim forma oyunu oynamayan arkadaşlarımız varsa tavsiye ederim baya güzeldi

quote:

Orijinalden alıntı: yerroner

Kart hayırlı olsun. V-Sync açık sanırım COD'da 60 limitine takıldığına göre max fps. Bulletstorm de Unreal 3 motorlu ve her UT3 oyunu gibi 62 fpsye sabittir, ini dosyasından değişir anca max fps. Benchmark sonuçlarını etkiler o bakımdan.

Ama bence D3dOverrider kurup 60 fpsden sonrasını renderlemeyip güçten tasarruf yapmak en iyisi zaten

teşekkürler hocam bende ilk başta unuttum yaptıktan sonra aklıma geldi bidahada ugraşmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 28 Şubat 2011; 7:54:33 >

• Hayırlı olsun, bende bu karttan almayı düşünüyorum. Kartın fan sesi nasıl, bariz bir şekilde duyuluyor mu?
  • hala 6950 ve bu kart arasında 2 haftadır seçim yapamıyorum. şu kart 1000mhz de stabil kullanılamıyor mu şimdi?
  • ben sipariş verdim kısmet olursa yarın alacam voltaj vermeyi düşünmüyom karta hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedah

ben sipariş verdim kısmet olursa yarın alacam voltaj vermeyi düşünmüyom karta hiç

voltaj vermeden 950-1000 arası görülüyor sanırım.
  • dediğiniz gibi olursa walla mis
    quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

quote:

ben sipariş verdim kısmet olursa yarın alacam voltaj vermeyi düşünmüyom karta hiç

• quote:

quote:

Malesef bendeki MSI 560 voltajla bile 990 lar da durmamıştı. Ama gpu işi şans içi belki bendeki takozdu ayrıca denemeyi afterburner ile değil occt ile yapın gerçek sonuç o zaman çıkıyor.
  • en iyisi stabil 940 mhzde kullanmak.
  • benim için 950 i görsün yeter bakalım işlemcide darboğaz olacakmı merak ediyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: xbizx

quote:

quote:

Malesef bendeki MSI 560 voltajla bile 990 lar da durmamıştı. Ama gpu işi şans içi belki bendeki takozdu ayrıca denemeyi afterburner ile değil occt ile yapın gerçek sonuç o zaman çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Hayırlı olsun, bende bu karttan almayı düşünüyorum. Kartın fan sesi nasıl, bariz bir şekilde duyuluyor mu?

hocam fan sesi duyuluyor ancak şöle duyuluyor %70 lere çıkarırsan duyuluyor aşşasını hisetmessin bile.. fan konusunda bi teretdütünüz olmasın yani.

OC yi soran arkadaşlarımda olmuş o konuda cidden bir bilgi veremiyceğim çünkü o işte baya bi amatörüm ve bilmiyorum açıkcası hızları artırıyorum filan ama artırdıktan sonra ne yapcam yada fazlamı verdim azmı verdim fazla verdiysem bişi yapıp yakarmıyım bu tür şeyleri hiç bilmediğim için çok ugrasmadım açıkcası ben def olarak şuan memnunum zaten 1,5 sene filanda çoğu oyunu def ken full ayarda açar diye umuyorum açmasada öğrencez artık yapcak bişi yok ama bişi diyip sizi yanıltmak istemem..

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

quote:

Hayırlı olsun, bende bu karttan almayı düşünüyorum. Kartın fan sesi nasıl, bariz bir şekilde duyuluyor mu?

hocam fan sesi duyuluyor ancak şöle duyuluyor %70 lere çıkarırsan duyuluyor aşşasını hisetmessin bile.. fan konusunda bi teretdütünüz olmasın yani.

OC yi soran arkadaşlarımda olmuş o konuda cidden bir bilgi veremiyceğim çünkü o işte baya bi amatörüm ve bilmiyorum açıkcası hızları artırıyorum filan ama artırdıktan sonra ne yapcam yada fazlamı verdim azmı verdim fazla verdiysem bişi yapıp yakarmıyım bu tür şeyleri hiç bilmediğim için çok ugrasmadım açıkcası ben def olarak şuan memnunum zaten 1,5 sene filanda çoğu oyunu def ken full ayarda açar diye umuyorum açmasada öğrencez artık yapcak bişi yok ama bişi diyip sizi yanıltmak istemem..

masaüstünde iken fandaki sesi duymak için kulağını kartın metaline kadar yaklaştırman gerek.O kadar yani

• quote:

Orijinalden alıntı: EmiLL

quote:

quote:

masaüstünde iken fandaki sesi duymak için kulağını kartın metaline kadar yaklaştırman gerek.O kadar yani

bende aksini sölemedim ki hocam

• Gopgop hocam bu kartın gtx 460 oc hawk'ı bende var. Kart gayet hoşuma gitti ve gerçektende işlemcim ve ram düşük olduğu halde bütün oyunları sorunsuz açıyor ve full çözünürlükte en yüksek ayarlarda oynayabiliyorum. Yalnız reset atma sorunu olmuş sanırım sizde aynı sorun bendede oldu bu konuda büyük ihtimal power suply devreye giriyor benim psu 550 watt ve markası frisby ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. Lost planet 2 yi full ayarlarda oynarken 2 saat sonra ısınıp reset attı pc. Sanırım psu yetersiz geliyor gerçek 600 watt alsam yeterli olacaktır diye tahmin ediyorum başka bir parçadan dolayı ısınıpta reset atacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aion -- 28 Şubat 2011; 19:04:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aion

Gopgop hocam bu kartın gtx 460 oc hawk'ı bende var. Kart gayet hoşuma gitti ve gerçektende işlemcim ve ram düşük olduğu halde bütün oyunları sorunsuz açıyor ve full çözünürlükte en yüksek ayarlarda oynayabiliyorum. Yalnız reset atma sorunu olmuş sanırım sizde aynı sorun bendede oldu bu konuda büyük ihtimal power suply devreye giriyor benim psu 550 watt ve markası frisby ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. Lost planet 2 yi full ayarlarda oynarken 2 saat sonra ısınıp reset attı pc. Sanırım psu yetersiz geliyor gerçek 600 watt alsam yeterli olacaktır diye tahmin ediyorum başka bir parçadan dolayı ısınıpta reset atacağını sanmıyorum.

bende öyle düşündüm zaten ya benimde bi psu almam lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmiLL

quote:

quote:

bende aksini sölemedim ki hocam

senin duygularını pekiştirdik işte fena mı ?

• PSU alacak oLanlara tavsiyem. kesinlikle alın derim. ilerisi içinde yatırımınız olur.

COOLER MASTER GX 750W, 12 cm Fan, 80 Plus, Single Rail, Güç Kaynağı

Ekstrem Özellikler
    * Intel'in ATX 12V V 2.13 standardına uygundur
    * Tek +12V kanalı ile SLI&Crossfire konfigürasyonları kurmanıza olanak tanır 60A
    * Yüksek verimli tasarımı ile 80 PLUS (%85 tipik) sertifikasına layık bulunmuştur
    * Akıllı fan devir kontrol sistemi ile 120mm fan ultra-sessizdir
    * Eksiksiz Koruma devrelerine sahiptir. (OVP / UVP / OPP / OTP / SCP)
    * Uzun Ömürlüdür (MTBF>100,000 saat)
    * Çift Katmanlı EMI filtresi ile temiz ve gürültüsüz akım sağlar
    * Yüksek kapasiteli yedek kapasitör ile tam güçte 17ms'nin üzerinde akım kesikliklerine dayanım.
    * PWM kontrollü Aktif PFC devresi ile hem 0.99'un üzerinde PFC hem de yüksek verimlik sağlar
    * Kapatma ve Uyku durumlarında 5Vsb güç kaybını düşüren verilmli tranformatöre sahiptir
    * 2 Yıl Garantilidir

Mükemmel diyebilirim. 230 TL taksitli fiyatı.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_35367_COOLER_MASTER_GX__CM-RS-750-ACAA-E3___750W__12_cm_Fan__80_Plus__Single_Rail__Guc_Kaynagi.html

Yada aynı modelin 650W oLanı. buda 52A

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_35407_Cooler_Master_GX_80___Plus_650W__Single_Rail_Guc_Kaynagi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 1 Mart 2011; 2:26:20 >

• hocam iyi demişsin güzel deişsinde eksenden alırsam ben onu kurulum filan yapmam ki o yüzden bi bilgisayarcıdan almam gerek ve ona kurdurtmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_blow

PSU alacak oLanlara tavsiyem. kesinlikle alın derim. ilerisi içinde yatırımınız olur.

COOLER MASTER GX 750W, 12 cm Fan, 80 Plus, Single Rail, Güç Kaynağı

Ekstrem Özellikler
    * Intel'in ATX 12V V 2.13 standardına uygundur
    * Tek +12V kanalı ile SLI&Crossfire konfigürasyonları kurmanıza olanak tanır 60A
    * Yüksek verimli tasarımı ile 80 PLUS (%85 tipik) sertifikasına layık bulunmuştur
    * Akıllı fan devir kontrol sistemi ile 120mm fan ultra-sessizdir
    * Eksiksiz Koruma devrelerine sahiptir. (OVP / UVP / OPP / OTP / SCP)
    * Uzun Ömürlüdür (MTBF>100,000 saat)
    * Çift Katmanlı EMI filtresi ile temiz ve gürültüsüz akım sağlar
    * Yüksek kapasiteli yedek kapasitör ile tam güçte 17ms'nin üzerinde akım kesikliklerine dayanım.
    * PWM kontrollü Aktif PFC devresi ile hem 0.99'un üzerinde PFC hem de yüksek verimlik sağlar
    * Kapatma ve Uyku durumlarında 5Vsb güç kaybını düşüren verilmli tranformatöre sahiptir
    * 2 Yıl Garantilidir

Mükemmel diyebilirim. 230 TL taksitli fiyatı.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_35367_COOLER_MASTER_GX__CM-RS-750-ACAA-E3___750W__12_cm_Fan__80_Plus__Single_Rail__Guc_Kaynagi.html

Yada aynı modelin 650W oLanı. buda 52A

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_35407_Cooler_Master_GX_80___Plus_650W__Single_Rail_Guc_Kaynagi.html

ah bide modüler olsalar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.