Şimdi Ara

4850 vs Msi 9800gtx Plus (+) O.c Versiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartı alma arefesindeyim.Sizce referans tasarım bir 4850 mi yoksa aşağı linkte verdiğim kart mı alınmalı.Benim bilgi ve araştırmalarım bana 4850'yi işaret ediyor ama değişik görüşlere de başvurmak istedim.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3679

• 9800GTX+ lar biraz daha ucuzlarsa daha iyi olur.Şöyle 200$(+KDV)fiyatına inse.Çok mu şey istiyorum
  • Açıkcası 30 $ verip sorunsuz kart almak daha mantıklı geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: High Vision

Açıkcası 30 $ verip sorunsuz kart almak daha mantıklı geliyor

4850lerin sorunu nedir sizce?
  • Aşırı ısınma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuks

quote:

Vpu recover sorunu var.Birde ısı sorunu var.Özelleştirilmiş modellerden birini alırsan ısı sorununu çözersin.Ben 4850 Toxic almıştım bende de vpu recover hatası verdi.8.6 yı yükledim ve sorunu çözdüm.Tabi herkes benim kadar şanslı olmayabiliyor.Bilmem anlatabildim mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuks

quote:

Forumda arkadaşlar konu açıyor zaten araştırmanız yeterli anlık fps düşüşlerine çok rast geldim özellikle, birde yeni sürücleri kuramıyorsunuz neden 8.6 ı kullanayım ? he performans derseniz gayet performanslı bir kart 4850 ısı sorunu ise problem değil bence, fanı biraz yükseltirim ses mi geldi ? o zaman biraz oyunun sesini yükseltirim ama yazılım sorunlarıyla boğuşup kafamı yoramam !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte 1660 ti O.C TR GARANTİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Isı benim için sorun değil.Kasa içi sogutmama oldukca yeterli.Ayrıca 25 cm fanım mevcut aksa yanında.İcabında Tt Big Typhoon Vp işlemci sogutucumun 2. fanını da ekran kartına üfleyecek şekilde ayarlayabilirim.Isınma dışında performans ya da akla gelen diğer farklı yönlerden değerlendirecek arkadaşlar var mı?
  • quote:

birde yeni sürücleri kuramıyorsunuz neden 8.6 ı kullanayım ?

ben 8.8 kullaniyorum ondan once 8.8beta 8.7 8.7beta seklinde bir tek 8.6 kullanmadim.expander'in de bir cabasi vardi sanirim 8.8 kurun diye.bir kisi kullanamadi diye niye genelleyip attin ki simdi?
  • 8.8 i bende kurdum vpu recover veya benzeri bir hatayla karşılaşmadım.Yalnız bende birtek 8.7 sorun çıkardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

quote:

birde yeni sürücleri kuramıyorsunuz neden 8.6 ı kullanayım ?

ben 8.8 kullaniyorum ondan once 8.8beta 8.7 8.7beta seklinde bir tek 8.6 kullanmadim.expander'in de bir cabasi vardi sanirim 8.8 kurun diye.bir kisi kullanamadi diye niye genelleyip attin ki simdi?

Bir kişinin başına gelen bir şey değil okudugum kadarıyla hep 8.6 tavsiye ediliyor sürücü sorunlarına
  • 8.8 cikmadan once olmasin o dedigin.hem senin derdin test yapmak mi kimlerin tavsiye ettigini biz de biliyoruz.kullananlara degil sitelere inanacaksin yani peki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

8.8 cikmadan once olmasin o dedigin.hem senin derdin test yapmak mi kimlerin tavsiye ettigini biz de biliyoruz.kullananlara degil sitelere inanacaksin yani peki.

Kime veya kimlere inanacagımı çok iyi biliyorum tavsiyen için sağol
  • seni inandirmaya calismiyorum zaten ama okuyanlar haa bak bu arkadas kullanmamis ama boyle dusunuyormus problem olabilir demesinler diye soyledim.
  • o paraya 4850 toxic alırdım
  • ha eet öyle hiç sorunu yok anlık fps düşme sorunları vpu rec sorunları aşırı ısınma sorunları bazı oyunlarda sorun çıkarma eski oyunları oynatmama sorunları yok
  • DÜZ 4850 NİE ALIYOSUNKİ

SAPPHİRE TOXİC 4850 AL NE ISI SORUNU VAR NE BAŞKA BİŞİ 675/2200DE ÇALIŞIYOR

BOŞTA 45-47 DERECE YÜKTE 55-57DERECE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky2007 -- 24 Ağustos 2008; 23:56:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Sonic türü özel soğutmalı 4850 alın.

9800 GTX+'yı sallayın.

veya HIS IceQ4
  • 9800gtx+ 4850den daha kalıtelı bır karttır bıde ona oc yaptıgın zaman 4850ye el sallarsın 4850ye oc yapma gıbı şansın yok zaten kendını soğutamıyor.ama ondan daha mantıklı olan 9800gtx alıp oc cekmektır. şimdi yenı cıkcak oyunlarda bakcaz bakalım 4***serısı kartlara bu kartlar bıraz bana yırtıga yama vurmak gıbı ama yenı cıkcak oyunlarda ne olcak bakalım nvıdıa kartların böyle bir sorunları olmaz zaten çoğu oyunlar nvıdıa desteklı oldugu için böyle problem olmaz
  • hehe burası sabah sabah seda sayan programında birbiriyle atışılan bölm gibi olmuş biri başlığı değiştirsin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.