Şimdi Ara

ASUS - M4A78-VM Mİ? GIGABYTE - GA-MA770-UD3 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS - M4A78-VM :http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2618
    GIGABYTE - GA-MA770-UD3 :http://www.gigatek.com.tr/taksit.php?id=2551
    arkadaşlar gigabyte da amd 770 asusta 780 yongalı. asus 3 yıl garantili gigabyte 2 yıl.fiyatları aynı.siz olsanız tercihininz hangisi olurdu?

• 780 yonga setli bir anakart almak daha iyi olurdu, ancak Asus marka anakartta 2 adet bellek slotunun olması ilerde size sorun çıkartabilir mi? 2 adet bellek slotu var ama en fazla 8 GB belleği de destekliyor, hem 780 yonga setli hem de en fazla 16 GB bellek desteği ve 4 adet bellek yuvası olan GA-MA78GM-UD2H modelini öneririm size, şu anda bu anakartı kullanıyorum, fiyat açısından niyetlendiğiniz ürünler arasında bir uçurum da yok:

http://www.exa.com.tr/gigabyte/anakartlar/gigabyte_ma78gmud2h-328-8062.html
  • teşekkür ederim hocam. msi ın 780g modelini buldum.sanırım onu alıcam.teşekkürler
  • kesinlikle doğru tercih kullanmakta olduğum msi ka780g gerçekten güzel bir kart
  • teşekkür ederim hocam. vatanda msi varmış 780g 164 tl.sanırım onu alıcam
  • şimdiden hayırlı olsun

galiba imzanızdaki sistem için kullanacaksınız?
  • Şimdiden hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DOĞRU SEÇİM HAYIRLI OLSUN
  • şimdiden hayırlı olsun..
  • Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama başında sırf 770 olduğu için Gigabyte'ı sallama.AMD'de MSI üstün bir marka ama Ultra Durable gibi özellikle Gigabyte da şans buluyor.Tabi MSI da güzel ürün.Ayrıca Rev2.0'de SB710 güneyköprüsü var 770 UD3'te.

Son bir not:Bazı kullanıcılar UD3'te eski athlon64 X2lerde kuzey köprüsünün 80C'ı bulduğunu söylüyorlar.Söyleyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ubust -- 22 Ağustos 2009; 22:21:26 >
  • GA-MA78GM-UD2H da çok kaliteli ve güzel bir kart.

Ayrıca Gigabyte da 2 yıl değil 3 yıl garantili. Kesinlikle MA770-UD3'ü sallama derim bende.
  • ben de derim ki gigabyte ma770-ud3 sorunlu bir anakart. kartı alanların yarısından çoğunda kuzeyköprüsü ısınma sorunu oluyor 80 C gibi. bu sorun yüzünden şu ana kadar kartı yanan biri olduğunu görmedim ama 80 C çalışan bir kartı da overclock etmek yürek ister : )

asus'un teknik servisi falan iyiymiş, asus al derim ben. ben kendi gigabyte kartımı ısınma sorunundan ötürü yolladım, işlemcime göre update ettiğim bios'a alakasız en son çıkan bios sürümünü update edip geri verdiler. neymiş sorun dedim, "valla yiğenim bios update etmişler" dediler verdiler kartı geri. bana sorsan hayatta gigabyte almam bir daha. evde yanık kokusu duymaya programlandı artık burnum, bir koku duyduğum anda deli gibi bilgisayarı kokluyorum acaba karttan mı geliyor diye. ek olarak yerleştirdiğim bir sürü fan da cabası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.